ΑΚΜΗ ΚΔΒΜ

Ο Όμιλος AKMΗ, πρωταγωνιστώντας εδώ και 50 χρόνια στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, έχει ενσωματώσει στη λειτουργία του το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.), με αριθμό μητρώου πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 2000025.

ΠΕΔΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

Το ΑΚΜΗ Κ.Δ.Β.Μ. προσφέρει προγράμματα εξειδίκευση στους εξής 14 επαγγελματικούς κλάδους:

Γαστρονομία, Τουριστικά Επαγγέλματα, Παραϊατρικά Επαγγέλματα, Τεχνικά Επαγγέλματα, Αισθητική & Spa, Μόδα & Ομορφιά, Πληροφορική & Νέες Τεχνολογίες, Οικονομία & Διοίκηση, Επαγγέλματα Αθλητισμού, Δημοσιογραφία & ΜΜΕ, Παιδαγωγικά, Εφαρμοσμένες Τέχνες, Ηχοληψία & Μουσική Τεχνολογία, Οπτικοακουστικά & Τέχνες

ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Το AKMH Κ.Δ.Β.Μ., μέχρι και σήμερα έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από _______ άτομα, επενδύοντας στην ανάπτυξη των νέων επαγγελματιών που κατέχουν νευραλγικές θέσεις στην αγορά, συμβάλλοντας έτσι στην αναβάθμιση των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων, ενισχύοντας το βιογραφικό τους σε επίπεδο κύρους και καθιστώντας τους ως τους επικρατέστερους υποψηφίους για τη στελέχωση των επιχειρήσεων που αναζητούν καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό.

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Την εκπαιδευτική ομάδα του ΑΚΜΗ Κ.Δ.Β.Μ. απαρτίζουν καταρτισμένοι καθηγητές και καταξιωμένοι επαγγελματίες με πολυετή παρουσία σε κάθε κλάδο, οι οποίοι μεταφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στους σπουδαστές.

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Μία από τις βασικές επιδιώξεις του ΑΚΜΗ Κ.Δ.Β.Μ. είναι η επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Μέσα από ένα ισχυρό δίκτυο 5.500 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, οι απόφοιτοι έρχονται σε επαφή με υποψήφιους εργοδότες, για να κάνουν ένα δυναμικό επαγγελματικό ξεκίνημα.

50 ΧΡΟΝΙΑ ΗΓΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

https://akmi-career.gr/

ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Το AKMH CAREER OFFICE είναι το Νο1 Interactive Γραφείο Διασύνδεσης με την Αγορά, που φέρνει σε επαφή τους αποφοίτους και τους σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου AKMH με top-class επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο καινοτόμος αυτός θεσμός ξεπερνά τα  50 χρόνια λειτουργίας του, με το in house job center του Ομίλου να φέρνει σε απευθείας επαφή σπουδαστές και αποφοίτους με τους αυριανούς του εργοδότες.

ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Από την αρχή της ίδρυσής του μέχρι και σήμερα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ μετρά περισσότερους από 255.000 αποφοίτους, με τη συντριπτική πλειοψηφία αυτών να έχουν απορροφηθεί στον επαγγελματικό τομέα της επιλογής τους, σε μεγάλες εταιρείες τόσο στην Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό. Οι χιλιάδες επιτυχημένοι απόφοιτοι αποτελούν τη μεγαλύτερη απόδειξη επιτυχίας των συνεχών επιδιώξεων του Ομίλου για την ουσιαστική συμβολή του στην έναρξη της καριέρας τους.

ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Έχοντας συμπληρώσει μια επιτυχημένη πορεία 50 χρόνων και συνεχίζοντας το έργο στην παροχή γνώσεων και ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων των σπουδαστών του, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ έχει παγιωθεί ως ο Ηγέτης στην Επαγγελματική Εκπαίδευση. Τα προγράμματα και οι υπηρεσίες που προσφέρει ανταποκρίνονται με ακρίβεια στους υψηλούς στόχους και τις φιλοδοξίες των νέων που οραματίζονται την επαγγελματική τους εξέλιξη και την προσωπική ανάπτυξη.

Ο Όμιλος ΑΚΜΗ αναγνωρίζει την επιθυμία των σπουδαστών του για άμεση απορρόφηση στην αγορά, απαντώντας ταυτόχρονα και στην επιτακτική ανάγκη των επιχειρήσεων για κάλυψη θέσεων από άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες. Κινούμενο προς αυτή την κατεύθυνση, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ δημιούργησε το 1ο interactive portal καριέρας, το οποίο περιέχει:

 

  • Όλες τις ενεργές, πρόσφατες αγγελίες κορυφαίων εταιρειών. Οι αγγελίες κατηγοριοποιούνται σύμφωνα με την ειδικότητα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων και φίλτρων, προς διευκόλυνση της πλοήγησης των ενδιαφερόμενων σπουδαστών.

  • Συμβουλές και χρήσιμα tips που αφορούν στη σύνταξη ενός πλήρους σε επίπεδο πληροφοριών βιογραφικού σημειώματος, καθώς και στα μυστικά μιας επιτυχημένης συνέντευξης εργασίας.

  • Οι πιθανοί εργοδότες, σε ειδικά διαμορφωμένο section μπορούν να βρουν τα βιογραφικά σημειώματα των σπουδαστών και αποφοίτων, κατηγοριοποιημένα βάσει επαγγελματικού πεδίου, ώστε να διευκολύνονται οι αναζητήσεις τους και να απολαμβάνουν μια user friendly εμπειρία πλοήγησης.
ΙΕΚ ΑΚΜΗ