Ambassador Δημήτρης Σκαρμούτσος

MEET

ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ

MEET

ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ

Η Μαγειρική
είναι Πολιτισμός

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σε νεαρή ηλικία βρέθηκε στης ΗΠΑ, όπου σπούδασε Οικονομικά στο UCLA και Μαγειρική στο Culinary Institute of America. Εκεί μαθήτευσε και εργάστηκε δίπλα σε κορυφαίους Chefs. Επέστρεψε στην Ελλάδα για να αφοσιωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Εργάσθηκε ως Chef του εστιατορίου «Αλάτσι», όπου κέρδισε Χρυσό Σκούφο και βραβεία Gourmet. Η επιτυχημένη του πορεία συνεχίστηκε από τη θέση του Executive Chef στα εστιατόρια ΕΡΓΟΝ σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αυτή την εποχή τον βρίσκουμε στο εστιατόριο του Μουσείου Γουλανδρή, με βασικό στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου γεύσεων, σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον από εκείνα που έχουν συνηθίσει οι κάτοικοι της πρωτεύουσας. Από το 2010 τον παρακολουθούμε και από τους δέκτες μας σε εκπομπές όπως το «Master Chef»και το «Blind Taste».

WORKSHOPS

Expert at

Fusion
Nεοελληνική Κουζίνα
Food Styling
Oργάνωση & Λειτουργία Εστιατορίου
Catering

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ