Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σε νεαρή ηλικία βρέθηκε στης ΗΠΑ, όπου σπούδασε Οικονομικά στο UCLA και Μαγειρική στο Culinary Institute of America. Εκεί μαθήτευσε και εργάσθηκε δίπλα σε κορυφαίους chefs. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, επέστρεψε στην Ελλάδα, για να αφοσιωθεί στην ελληνική γαστρονομία.
Βρέθηκε ως κεντρικός chef στο εστιατόριο «Αλάτσι», όπου κέρδισε Χρυσό Σκούφο και βραβεία Gourmet. Η επιτυχημένη του πορεία συνεχίστηκε από τη θέση του Executive Chef στα εστιατόρια ΕΡΓΟΝ, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αυτή την εποχή τον βρίσκουμε στο εστιατόριο του Μουσείου Γουλανδρή, με βασικό στόχο την προσφορά γεύσεων υψηλής γαστρονομικής αξίας, σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον από εκείνα που έχουν συνηθίσει οι κάτοικοι της πρωτεύουσας. Από το 2010 τον παρακολουθούμε σε διάφορες εκπομπές μαγειρικής, με τη συμμετοχή του ως κριτής στο Master Chef να ξεχωρίζει!
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Εντάξει