Ambassador Διονύσης Αλέρτας

MEET

ΔΙΟΝΥΣΗΣ
ΑΛΕΡΤΑΣ

MEET

ΔΙΟΝΥΣΗΣ
ΑΛΕΡΤΑΣ

Η Ζαχαροπλαστική
είναι Πειθαρχία

Όταν η εμπνευσμένη δημιουργικότητα εκφράζεται μέσα από πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας & συναντά τις πιο εξελιγμένες τεχνικές ζαχαροπλαστικής, το αποτέλεσμα οδηγεί στις μοναδικές γευστικές δημιουργίες του Διονύση Αλέρτα. Από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες Chef Patissier, ο Διονύσης Αλέρτας δημιουργεί ευφάνταστες και πρωτότυπες γευστικές εμπειρίες, που αντικατοπτρίζουν τη μοναδικότητα του δημιουργού τους: ατόφιες γεύσεις, αυθεντικά ισορροπημένες, που παντρεύουν ιδανικά το κλασικό με το νέο σαγηνεύοντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς γευσιλάτρεις.

Με καίριες επιρροές από τη γαλλική patisserie και αξιοζήλευτη εμπειρία πλάι σε καταξιωμένους Chef Patissiers, όπως ο περίφημος Gilles Marchal, ο Διονύσης Αλέρτας διαρκώς εμπλουτίζει τις γνώσεις του στην υψηλή patisserie, με ενεργή συμμετοχή στο διεθνές γίγνεσθαι της ζαχαροπλαστικής. Παράλληλα, ο Διονύσης Αλέρτας διατελεί Pastry Chef στα ξενοδοχεία «NJV Athens Plaza» και «Semiramis», είναι πρεσβευτής στην Ελλάδα των κορυφαίων παγκοσμίως εταιριών σοκολάτας και πραλίνας Domori και Agrimontana, αντίστοιχα, και ιδιοκτήτης τoυ δημοφιλούς ζαχαροπλαστείου «Umami Lab». Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο Διονύσης Αλέρτας πλαισιώνεται από μία ομάδα εξαιρετικά ταλαντούχων συνεργατών, που έχουν ως φιλοσοφία να δημιουργούν μοναδικές, ανώτερες γευστικές εμπειρίες για όσους αγαπούν το γλυκό.

 

WORKSHOPS

Expert at

Pastry Consulting
Εστιατορικά Γλυκά
Γλυκά Ζαχαροπλαστείου
Brands‘ Ambassador
Oργάνωση & Λειτουργία Zαχαροπλαστείου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ