MEET
ΔΙΟΝΥΣΗΣ
ΑΛΕΡΤΑΣ
MEET
ΔΙΟΝΥΣΗΣ
ΑΛΕΡΤΑΣ
- Σελίδες
- Ambassador Διονύσης Αλέρτας

είναι Πειθαρχία

Όταν η εμπνευσμένη δημιουργικότητα εκφράζεται μέσα από πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας και συναντά τις πιο εξελιγμένες τεχνικές ζαχαροπλαστικής, το αποτέλεσμα οδηγεί στις μοναδικές γευστικές δημιουργίες του Διονύση Αλέρτα. Από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες Chef Patissiers, ο Διονύσης Αλέρτας δημιουργεί ευφάνταστες και πρωτότυπες γευστικές εμπειρίες, που αντικατοπτρίζουν τη μοναδικότητα του δημιουργού τους. Ατόφιες γεύσεις, αυθεντικά ισορροπημένες, που παντρεύουν ιδανικά το κλασικό με το νέο, σαγηνεύοντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς γευσιλάτρεις.
Με καίριες επιρροές από τη γαλλική Ζαχαροπλαστική και αξιοζήλευτη εμπειρία πλάι σε καταξιωμένους Chef Patissiers, όπως ο περίφημος Gilles Marchal, ο Διονύσης Αλέρτας διαρκώς εμπλουτίζει τις γνώσεις του στην Yψηλή Patisserie, με ενεργή συμμετοχή στο διεθνές γίγνεσθαι της ζαχαροπλαστικής. Παράλληλα, ο Διονύσης Αλέρτας διατελεί Pastry Chef στα ξενοδοχεία «NJV Athens Plaza» και «Semiramis», είναι πρεσβευτής, στην Ελλάδα, των κορυφαίων παγκοσμίως εταιρειών σοκολάτας και πραλίνας Domori και Agrimontana, αντίστοιχα, και ιδιοκτήτης τoυ δημοφιλούς ζαχαροπλαστείου «Umami Lab». Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο Διονύσης Αλέρτας πλαισιώνεται από μία ομάδα εξαιρετικά ταλαντούχων συνεργατών, που έχουν ως φιλοσοφία να δημιουργούν μοναδικές, ανώτερες γευστικές εμπειρίες για όσους αγαπούν το γλυκό.