Κατηγορίες
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ Σεμινάρια ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Χωρίς κατηγορία

Cook Gourmet

SEMINARCook Gourmet

SEMINARCook Gourmet

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ γνωρίζοντας τις τάσεις της Ελληνικής & Διεθνούς Γαστρονομίας, δημιούργησε το ταχύρρυθμο πρόγραμμα εξειδίκευσης με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων γνώσεων γύρω από τις νέες τάσεις του κλάδου της εστίασης. Ταλαντούχοι και καταξιωμένοι chef θα συνδυάσουν τις άριστες και εξεζητημένες πρώτες ύλες με ιδιαίτερες τεχνικές και καινοτόμο food styling.

Πιάτα αστέρων Michelin, αποδόμηση συνταγών και νέες τάσεις στην παρουσίαση εδεσμάτων, μοριακή γαστρονομία, σύνθεση fusion menus με την χρήση του Pacojet, Sous-vide, Thermomix, Siphon και άλλων μηχανημάτων είναι μέρη του COOK GOURMET.

ΕΝΑΡΞΗ
13/12/2021
Εισηγητές
Βασίλης Μουρατίδης, Σοφοκλής Μαραγκουδάκης, Γιάννης Παναγιωτίδης, Ηλίας Τσικρίκης, Δημήτρης Τσανανάς
INFO - ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Τσιμισκή 14, Θεσσαλονίκη | 6ος Όροφος | 2310260200
Διάρκεια
200 ώρες
Διεξαγωγή
Αίθουσα Γ3, Τσιμισκή 14, 3ος όροφος

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

• Τεμαχισμός μεγάλων κομματιών κρέατος και gourmet ελληνικές συνταγές
• Φιλετάρισμα ψαριού και gourmet συνταγές με βάση το ψάρι (καρπάτσιο, σεβίτσε, ταρτάρ)
• Παρασκευή αλλαντικών και αλίπαστων και συνταγές με βάση αυτά
• Sous Vide – Θεωρία και παρασκευές
• Ωμοφαγεία – Super foods
• Ασιάτικη και Ιαπωνική κουζίνα
• Μεξικάνικη κουζίνα
• Μοριακή κουζίνα
• Εστιατοριακή Αρτοποιία
• Διακοσμητική μπουφέ, σκάλισμα πρώτων υλών

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ
Σπουδαστές, αποφοίτους & επαγγελματίες του τομέα Γαστρονομίας & Τουρισμού

Σεμινάριο εσωτερική – /any_seminar/