Κατηγορίες
MASTERCLASSES _Σεμινάρια ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ Σεμινάρια Σεμινάρια Σεμινάρια Homepage Σεμινάρια Εξειδίκευσης ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΟΔΟΣ Χωρίς κατηγορία

SUSHI & Ceviche Masterclass

SEMINARCutting Edge Sushi
& Ceviche

SEMINARCutting Edge Sushi
& Ceviche

Post or page not found

Η μεγαλύτερη Σχολή Γαστρονομίας στην Ελλάδα διοργανώνει ένα εξειδικευμένο masterclass για το Sushi, παρουσιάζοντας όλες τις τεχνικές που καλύπτουν τις απαιτήσεις της σημερινής αγοράς και παρουσιάζοντας θεματικές ενότητες όπως το traditional Japanese sushi, το Western fusion sushi καθώς και τα ceviche. Εισηγητής του masterclass, ο chef Σταύρος Μανουσάκης, απόφοιτος της φημισμένης Ιαπωνικής σχολής Tokyo Sushi Academy και Complex General Chef του ομίλου Lindos Hotels.

Έναρξη
Δεκέμβριος 2021
Διάρκεια
23 ώρες
INFO - ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Ρόδος
2241240840
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ
Σταύρος Μανουσάκης/ Complex General Chef Ομίλου Lindos Hotels

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Ιαπωνικά μαχαίρια, ακόνισμα και πέτρες νερού
Τεχνικές παρασκευής ρυζιού για sushi
Προετοιμασία πόστου και standing position
Οι αντιβακτηριδιακές ικανότητες των συστατικών και συνοδευτικών του Sushi
Japanese Rolled sushi
Φιλετάρισμα ψαριού
Τεχνικές κοπής sashimi
Chirachi sushi
Mediterranean twist mezze
Ceviche – Tiradito
Western style – Fushion sushi Rolls

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ
-Σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής
-Επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης


Σεμινάριο εσωτερική – /any_seminar/