Δωρεάν σεμινάρια για Μουσικούς / Καλλιτέχνες

Το ΙΕΚ-AKMH, σε συνεργασία με το British Council, στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού έργου LiveSkills ανέλαβαν την πρωτοβουλία για το σχεδιασμό και την εκπόνηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε θέματα που σχετίζονται με την ενίσχυση της εγχώριας απασχολησιμότητας στον Οπτικοακουστικό Τομέα και τις Παραστατικές Τέχνες.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποσκοπεί στην προαγωγή της επιμόρφωσης των νέων στις Νέες Τεχνολογίες, την Πολισμική Επιχειρηματικότητα και τη Διαχείριση Τεχνών με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας των νέων. Στοχεύει, επίσης, στο να αναδείξει τον τομέα της ανάπτυξης της τέχνης, της επιχειρηματικότητας και της ανάγκης για ψηφιακές δεξιότητες, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη προσέγγιση, η οποία θα συνδυάζει τη θεωρητική κατάρτιση με την πρακτική εμπειρία.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, υλοποιείται σε συνεργασία με το British Council, που συντονίζει το έργο σε ευρωπαϊκό επίπεδο, την υλοποίηση μέρους του προγράμματος, δύο εκπαιδευτικά σεμινάρια βραχείας εκπαίδευσης στο παραπάνω αναφερόμενο αντικείμενα, στην Αθήνα. Δικαίωμα συμμετοχής στα σεμινάρια έχουν νέες και νέοι ηλικίας 18 έως και 40 ετών, σπουδαστές ή απόφοιτοι τουλάχιστον 2ετούς αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης και εκπαίδευσης, που να έχουν διδαχθεί θέματα σχετικά με τον οπτικοακουστικό τομέα και φοιτητές από καλλιτεχνικές και τεχνολογικές ειδικότητες ή/ και νέοι επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων του οπτικοακουστικού τομέα.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ενότητες που περιλαμβάνουν τα σεμινάρια, θα βρείτε εδώ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για τους επιλεγέντες οφελούμενους και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Erasmus+ Sector Skills Alliance.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, στους χώρους τους ΚΕΚ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ, που βρίσκεται στη Μαυροκορδάτου 1-3, 10678, Αθήνα.

Στους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα, θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

*Για να λάβετε μέρος στα σεμινάρια παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Invalid Input

Please type your full name.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid email address.

Invalid Input