Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, συμμετέχουν εθελοντικά για μία ακόμη χρονιά στο Athens Xclusive Designers Week

Με ιδιαίτερη χαρά το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ανακοινώνει τη συνέχιση της επιτυχημένης πολύχρονης συνεργασίας του με το Athens Xclusive Designers Week.
25 επιδείξεις μόδας, show rooms γνωστών fashion brands & δημιουργών αξεσουάρ, happenings, διαγωνισμοί σχεδίου, διεθνείς προσκεκλημένοι, live DJ sets και μία τελετή απονομής Βραβείων Νέων Σχεδιαστών συνθέτουν την 19η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας! Athens Xclusive Designers Week: Ακόμη ένας νέος σχεδιαστής αναδεικνύεται μέσω του διαγωνισμού Fashion Design Project της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας. Στον διαγωνισμό θα συμμετάσχουν και οι νέοι ταλαντούχοι Fashion Designers του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.
Για ακόμη μία χρονιά, οι  σπουδαστές του τομέα Beauty-Fashion & Photo θα συμμετέχουν εθελοντικά στο τμήμα δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του AXDW ενώ θα βοηθήσουν στο welcome k sitting της διοργάνωσης. Οι σπουδαστές του τομέα Μόδας & Ομορφιάς θα προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στη διοργάνωση, ενώ πρόκειται να γνωρίσουν και να συνεργαστούν με  όλους τους Σχεδιαστές και Stylists του XCLUSIVE, δουλεύοντας κάτω από πραγματικές συνθήκες εργασίας με απόλυτο συντονισμό ενώ οι φωτογράφοι μας θα απαθανατίσουν τον παλμό της προετοιμασίας! Την επίβλεψη του project θα αναλάβουν οι έμπειροι και καταξιωμένοι καθηγητές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, οι οποίοι σε συνεργασία με τους σπουδαστές, υπόσχονται να ανταποκριθούν πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις του χώρου.

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Φίλωνος 67 & Σωτ. Διός 1, 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900
www.iek-akmi.edu.gr  | www.facebook.com/iekAKMIedu