Σάρωσαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε διαγωνισμό φωτογραφίας στο Στρασβούργο

ΣΑΡΩΣΑΝ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΤΑΛΙΚΟ ΟΡΓΑΓΝΙΣΜΟ FONDAZIONE GUILIO ONESTI & ΤΟ STUDIO PIVOT ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Οι διεθνείς διακρίσεις των ταλαντούχων σπουδαστών φωτογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, διαδέχονται η μία την άλλη. Το θέμα του διαγωνισμού φωτογραφίας που διοργανώθηκε από τον Ιταλικό οργανισμό “Fondazione Guilio Onesti” και το “Studio Pivot” ήταν η «Διαφορετικότητα» και έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες στο Στρασβούργο.

Collage ERGWNΤο τμήμα Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, είχε την τιμή να παρευρεθεί στην ειδική τελετή που που έλαβε χώρα στο ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο, ενώ  οι σπουδαστές, είχαν τη χαρά να θαυμάσουν τα έργα τους εκτεθειμένα  στον εκθεσιακό χώρο του ευρωκοινοβουλίου για 1 εβδομάδα στα πλαίσια των ειδικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της ευρωπαϊκής εβδομάδας αθλητισμού. Η απονομή των βραβείων έγινε από τη πρόεδρο Silvia Costa και την Ιταλίδα πρώην αθλήτρια κολύμβησης, Novella Calligaris. Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, που βραβεύτηκαν είναι οι:
Κατηγορία: “Ability”  1o Βραβείο,  Κατερίνα Σαράντη
Κατηγορία: “Culture” 1ο βραβείο,  Θεόδωρος Παναγιωτόπουλος
Κατηγορία: “Culture” 3ο βραβείο,  Iωάννα Φυσιλάνη Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, εδώ και αρκετά χρόνια λειτουργεί την πρώτη οργανωμένη σχολή Φωτογραφίας στην Ελλάδα, που δίνει στους σπουδαστές, τη δυνατότητα απόκτησης Κρατικού Πτυχίου. Πάρα πολλοί γνωστοί σύγχρονοι Έλληνες φωτογράφοι και χιλιάδες άλλοι επιτυχημένοι επαγγελματίες  επιλέγουν να συνδέσουν το όνομα και την εμπειρία τους με τη σχολή, άλλο ένα ισχυρό «όπλο» στα χέρια των σπουδαστών της!

Πληροφορίες γύρω από τις σπουδές Φωτογραφίας στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, διαβάστε εδώ.

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος Διός 1, 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, 6ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας, 2410 660400
www.iek-akmi.edu.gr   | www.facebook.com/iekAKMIedu