Οι σπουδαστές Διακόσμησης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, σχεδιάζουν για τα Praktiker!

“IloveDesignbyPraktiker” ονομάζεται ο καινοτόμος θεσμός που εδώ και 7 χρόνια καθιέρωσε η εταιρία  PraktikerHellas και μπορεί εύκολα να περιγραφεί  ως ένα φεστιβάλ Έμπνευσης, Φαντασίας και Πρακτικής Σύνθεσης.  

f 1903Στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ με την PraktikerHellas, καθώς η εταιρία απασχολεί σε επίπεδο πρακτικής αλλά και εργασίας  σπουδαστές και αποφοίτους του τομέα Art & Design του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ανατέθηκε στους σπουδαστές Διακόσμησης ένα φιλόδοξο  projectδιακόσμησης της εισόδου του υπογείου πάρκινγκ καταστήματος Praktikerστη Μεταμόρφωση.

Για το σκοπό αυτό  έδωσε την ευκαιρία στους νέους interior designers να εκφραστούν μέσα από προτάσεις για τη διαμόρφωση  του υπόγειου πάρκινγκ του καταστήματος Praktiker Μεταμόρφωσης σε βιτρίνα, με βασικό όχημα το Doityourself, ως το σημείο που δημιουργεί στον περαστικό-θεατή την πρώτη εντύπωση πριν την είσοδό του στον κύριο χώρο του καταστήματος. Μάλιστα στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του καταστήματος, η νικήτρια –σπουδάστρια του ΙΕΚ ΑΚΜΗ έζησε τη μοναδική εμπειρία να δει live την υλοποίηση της ιδέας  της ενώ όλοι οι σπουδαστές που συμμετείχαν στον project, κέρδισαν δωροεπιταγές από την κορυφαία εταιρία.

Σε μια λαμπρή τελετή στο αμφιθέατρο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα, έγινε η παρουσίαση, η αξιολόγηση και η βράβευση των επικρατέστερων δημιουργικών προτάσεων των σπουδαστών Διακόσμησης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, από την Επιτροπή Αξιολόγησης της εταιρίας Praktiker Hellas, η οποία αποτελούνταν από τους:
f 19991. Ιωάννη Μποζοβίτη: Διευθυντή Πωλήσεων & Ανθρώπινου Δυναμικού 
2. Ιωάννη Κονιτσιώτη: Διευθυντή Visual Merchandising
3. Κωνσταντίνο Σωτηρούδη: Περιφερειακό Διευθυντή Πωλήσεων
4. Γιώργο Ανέστη: Category Manager, Διεύθυνση Αγορών
5. Θανάση Αθανασόπουλο: Διευθυντή Marketing
6. Ευθύμιο Χορέβα: Διευθυντή Καταστήματος Μεταμόρφωσης
Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, που ξεχώρισαν είναι οι:
1ο Βραβείο: ΤΣΑΚΑΛΗ ΑΡΕΤΗ - Χρηματικό έπαθλο 1500 ευρώ 
2ο Βραβείο: ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΛΕΝΗ - Χρηματικό έπαθλο 1000 ευρώ
3ο Βραβείο: ΑΛΑΣΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Δωροεπιταγή αξίας 500 ευρώ

f 1977

Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού, έζησε τη μοναδική εμπειρία της υλοποίησης της ιδέας της στο κατάστημα της Μεταμόρφωσης  όπου πριν λίγες μέρες έγιναν και τα εντυπωσιακά εγκαίνια! Όλοι οι σπουδαστές που συμμετείχαν στον project, κέρδισαν δωροεπιταγές.

Η Διοίκηση του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, συγχαίρει για ακόμη μία φορά τους ταλαντούχους και δημιουργικούς σπουδαστές της, οι οποίοι απέδειξαν ότι στην ΑΚΜΗ, χτυπάει η καρδιά μια ζωντανής δημιουργικής εκπαιδευτικής και καλλιτεχνικής κοινότητας, ενός ζωντανού οργανισμού γνώσης και δημιουργίας που συνεχώς ανανεώνεται, ανατροφοδοτείται με εμπνευσμένες ιδέες, ταλέντο και τεχνογνωσία.

Η συνεργασία του ΙΕΚ ΑΚΜΗ ανανεώνεται και αναμένεται να διευρυνθεί τους επόμενους μήνες με περισσότερα δημιουργικά Projectsκαι μεγάλους διαγωνισμούς! Την ευχαριστούμε για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη.

fwide

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος 1, 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, 6ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας, 2410 660400

www.iek-akmi.edu.gr  | www.facebook.com/iekAKMIedu