ΑΚΜΗ και VITEX - Μεγάλη Συνεργασία

ΑΚΜΗ και VITEX - Μεγάλη Συνεργασία

vitex 0ΒΑΛΕ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΒΑΛΕ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ

Μια ακόμη μεγάλη συνεργασία έρχεται να προστεθεί στη λίστα των κορυφαίων συνεργασιών που προσφέρει το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στους σπουδαστές του. Ο εκπαιδευτικός όμιλος ΑΚΜΗ, στη συνεχή προσπάθειά του για την καλύτερη εκπαιδευτική κατάρτιση των σπουδαστών του και την επαγγελματική τους αποκατάσταση πραγματοποίησε σε συνεργασία με τη VITEX,την πιο καταξιωμένη χρωματοβιομηχανία στη συνείδηση του Έλληνα καταναλωτή και την ταχύτερα αναπτυσσόμενη στο Βαλκανικό χώρο, το ενημερωτικό σεμινάριο«Χρώμα & Τεχνοτροπίες Βαφής».

Μέσα από το ενδιαφέρον σεμινάριο, οι μελλοντικοί επαγγελματίες, έμαθαν όλα τα μυστικά για τέλειο τεχνικό αποτέλεσμα, και έδωσαν ραντεβού για το επόμενο ενδιαφέρον μάθημα. Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τις τεχνολογικές εξελίξεις της χημικής επιστήμης και να παρακολουθήσουν την τεχνική διαδικασία διαμόρφωσης των νέων τάσεων  διακόσμησης με οτι  νεώτερο υπάρχει στο χώρο της χρωματοβιομηχανίας, απαραίτητα εφόδια ενός  νέου επαγγελματία Διακοσμητή ή Τεχνικού Δομικών Έργων.

Στο τέλος της εκδήλωσης η εταιρία VITEX μοίρασε στους σπουδαστές χρήσιμα δώρα,που αποτελούν τα πρώτα επαγγελματικά εργαλεία τους.