Έκθεση «Freedoom» από τους σπουδαστές 3D Animation του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Έκθεση «Freedoom» από τους σπουδαστές 3D Animation του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

PosterΜια ιδιαίτερη έκθεση πρόκειται να παρουσιάσουν  οι σπουδαστές  3D Animation του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Η έκθεση«Freedoom»,είναι μια συνδιοργάνωση του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β. Ελλάδος και του Πολυχώρου Tabya, θα διαρκέσει από τις 8 έως και τις 19 Μαΐου 2015 ενώ τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 8 Μαΐου στις 20:30 στο Tabya όπου και θα φιλοξενείται η έκθεση.

Εννέα σπουδαστές, μέσα από τη δουλειά τους, προσεγγίζουν τον περιορισμό της ελεύθερης σκέψης ο οποίος επιβάλλεται στον άνθρωπο μέσα από τον σύγχρονο  τρόπο ζωής. Στοιχεία που επηρεάζουν την καθημερινότητα μας συνειδητά ή ασυνείδητα, ηθελημένα ή εν άγνοια μας όπως τα Μ.Μ.Ε. , η εκπαίδευση, η θρησκεία, η πολιτική, η κουλτούρα, η οικογένεια και ο άμεσος κοινωνικός κύκλος, ο τρόπος διασκέδασης, το εργασιακό περιβάλλον.

Η καθηγήτριά τους εικαστικός κ. Κωνσταντίνα Καπανίδου η οποία επιμελείται την έκθεση, μιλώντας για την προσπάθεια των σπουδαστών, μεταξύ άλλων αναφέρει:«Οι νέοι δημιουργοί χρησιμοποιούν ποικιλία υλικών, μολύβια, μελάνια, ακρυλικά και σπρέι, για να παρουσιάσουν τους τρόπους που νιώθουν οι ίδιοι ή αντιλαμβάνονται γενικότερα την ανελευθερία στην εποχή μας. Επιστρατεύουν τη φαντασία και τους προβληματισμούς τους για να αναδείξουν δημιουργικά την δική τους φωνή στο κοινωνικό τους σύνολο».

Οι σπουδαστές που συμμετέχουν στην έκθεση με έργα τους:

Luka Rajic, Αγγελίνα Αποστόλου, Βασίλης Βέλκος, Χρήστος Γεωργιάδης, Θωμάς Γκουντούλιας, Θωμάς Μπατανάρας, Στέφανος Παγιούλας, Στέλλα Παπαδάκη, Ρεα Στρατή.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό που θα μπορεί να επισκέπτεται την έκθεση καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 12:00 το βράδυ.