Έκθεση Φωτογραφίας από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Έκθεση Φωτογραφίας από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Creative Photography 2015

Μια εικόνα....χίλιες λέξεις...!!

Κάθε φωτογραφία.... μια προσωπική ιστορία...!!!

Στο  Campus τουΜητροπολιτικού Κολλεγίου  φιλοξενήθηκε την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά   ηΈκθεση ΦωτογραφίαςτουΙΕΚ ΑΚΜΗκαι δεκάδες ‘ΚΛΙΚ’ των σπουδαστών τηςΦωτογραφίας, είπαν μια προσωπική ιστορία με χιλιάδες λέξεις.

Αυτή άλλωστε  είναι και η φιλοσοφία της ειδικότητας  Φωτογραφίας και αυτή πρεσβεύουν όλοι οι καθηγητές – Φωτογράφοι του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, που καθοδηγούν, στηρίζουν και εκπαιδεύουν αδιάκοπα τους σπουδαστές δείχνοντάς τους το δρόμο της δημιουργίας αλλά και του επαγγελματισμού!

Πορτρέτο, Μόδα, Σκοτεινός Θάλαμος, Still Life, Διαφημιστική και Βιομηχανική Φωτογραφία,  ήταν οι βασικές ενότητες της Εκθεσης.

Το αποτέλεσμα όπως σχολίασε και ο κοςΣτέφανος Πάσχοςπου εγκαινίασε την Έκθεση,  ήταν ιδιαίτερα  αξιόλογο και άκρως δημιουργικό!  Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ο Στέφανος Πάσχος,  απένειμε και τα Πιστοποιητικά παρακολούθησης από το Workshop «The Art ofPhotography byStefanos Paschos» που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά  οι σπουδαστές Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ  και να φωτογραφίσουν υπό τις οδηγίες και την καθοδήγηση  του κορυφαίου φωτογράφου  σε ένα workshop καλλιτεχνικής φωτογραφίας που έμεινε αξέχαστο!

Η Έκθεση Φωτογραφίας των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα παραμείνει σε λειτουργία έως  τις 30 Σεπτεμβρίου 2015 στις εγκαταστάσεις της σχολής (Πατησίων 60) και σε ώρες λειτουργίας καθημερινά , 10.00 π.μ. έως 20:00 μ.μ.