Χριστουγεννιάτικες Εκπλήξεις

ΕΚΕ18Χριστουγεννιάτικες Εκπλήξεις και νότες αγάπης από τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Πολλές γλυκές νότες και εκπλήξεις επεφύλαξαν για μικρούς και μεγάλους, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στις καθιερωμένες πλέον εορταστικές τους εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ημέρες γιορτινές, ημέρες αφιερωμένες στα παιδιά και για μία ακόμη χρονιά το ΙΕΚ ΑΚΜΗ έδωσε ένα ζεστό και ανθρώπινο «παρών» προσφέροντας στιγμές ανθρωπιάς και αγάπης στα παιδιά των χωριών SOS. Οι σπουδαστές του Τομέα ΣΕΦ Διεθνούς και Ελληνικής Κουζίνας, μαγείρεψαν μαζί με τα παιδιά και ετοίμασαν με τη συνεργασία τους έναν υπέροχο γιορτινό μπουφέ με υπέροχα εδέσματα και γιορτινές λιχουδιές, ενώ οι σπουδάστριες του τομέα Παιδαγωγικών έχοντας τη γνώση και την εμπειρία της παιδαγωγικής προσέγγισης, διασκέδασαν τους μικρούς μας φίλους με το υπέροχο επίκαιρο παραμύθι του ΕυγένιουΤριβιζά «Η μάγισσα Φρικαντέλλα που μισούσε τα κάλαντα».

Στιγμές ζεστές και ανθρώπινες που έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά των χωριών SOS να νιώσουν περισσότερη θαλπωρή και αγάπη και στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ να νιώσουν τη χαρά της προσφοράς.

Στη Θεσσαλονίκη, οι εκκολαπτόμενοι σεφ χάρισαν γλυκές στιγμές προσφέροντας μελομακάρονα, κουραμπιέδες και άλλα παραδοσιακά γλυκίσματα που είχαν οι ίδιοι ετοιμάσει, ενώ οι σπουδάστριες των παιδαγωγικών διασκέδασαν τους μικρούς μας φίλους με εορταστικά παραθύμια και παράσταση κουκλοθέατρου συνοδεία χριστουγεννιάτικων τραγουδιών με σαξόφωνο, τρομπόνι και ηλεκτρική κιθάρα!

Την παράσταση έκλεψε η 20μελής ορχήστρα μαθητών του ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης με εορταστικές μελωδίες από έργα γνωστών κλασικών συνθετών στο κατάμεστο θέατρο «Μέγας Αλέξανδρος» του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Σε όλες τις εκδηλώσεις δεν έλειψε φυσικά η συνεργασία του ....Άη Βασίλη που γέμισε δώρα όλα τα παιδιά.