Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ παρέχει 15 Υποτροφίες Σπουδών σε αθλητές της Εθνικής Ομάδας

EKE1Ο ΣΕΓΑΣ ανοίγει επαγγελματικούς ορίζοντες στους αθλητές του, με την συνεργασία που διατηρεί για τρίτη διαδοχική χρονιά με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο  ΑΚΜΗ.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλύτερος Εκπαιδευτικός Όμιλος της χώρας, θα παράσχει στους αθλητές της εθνικής ομάδας, 15 υποτροφίες για τη σεζόν 2015-2016. Η συνέχιση της συνεργασίας επιβεβαιώνει περίτρανα το όραμα και την πρόθεση της Διοίκησης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ να επιβραβεύει  τους νέους που ασχολούνται με τον αθλητισμό ερασιτεχνικά και επαγγελματικά  και να τονώσει τη σημασία της εκπαίδευσης στη ζωή ενός αθλητή υψηλού επιπέδου.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ  προσπαθεί συνεχώς να αναβαθμίζει το επίπεδο σπουδών που παρέχει, ενισχύοντας παράλληλα όλους όσους χρειάζονται υποστήριξη ενώ καταφέρνει όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, να αλλάζει ριζικά το μέλλον αθλητών όλων των ηλικιών και άλλων κοινωνικών ομάδων, οι οποίοι αποκτούν πλέον την προοπτική εκπαίδευσης και επαγγελματικής αποκατάστασης .

«Mήνυμα… ΕΛΠΙΔΑΣ προς όλους από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας»

Τη δική τους προσωπική στιγμή βίωσαν περίπου 50.000 άνθρωποι, οι οποίοι εμφανίστηκαν στη γραμμή εκκίνησης της αυθεντικής διαδρομής και των υπόλοιπων αγώνων στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 33ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ξεπερνώντας τα όρια τους στις διαδρομές των 5 και 10 χλμ. και στην ειδική διαδρομή για παιδιά.  Από το μεγάλο ραντεβού δεν θα μπορούσε να λείψει και το ΙΕΚ ΑΚΜΗ που για 3η διαδοχική χρονιά παραμένει ο Επίσημος Χορηγός Εκπαίδευσης του ΣΕΓΑΣ.
Δυναμικό «παρών» και ηχηρό μήνυμα ΕΛΠΙΔΑΣ, έδωσε και η ΑΚΜΗ RUNNING TEAM, η ομάδα της ΑΚΜΗΣ, που παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες και αποτέλεσε μία από τις 5 μεγαλύτερες (ΟΠΑΠ, WIND, ADIDAS, AKMH, EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ) στον Αυθεντικό Μαραθώνιο.
Μεταξύ άλλων, με τη φανέλα του ΙΕΚ ΑΚΜΗ έτρεξαν και οι πρωταθλητές Ελλάδος Αναστασία Μαρινάκου και ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος , οι οποίοι και τερμάτισαν πρώτοι στα 5000μ και 10.000μ αντίστοιχα! Συγχαίρουμε και τον Μάρκο Γκούρλια, ο οποίος τερμάτισε 3ος στα 5000μ!

Δείτε βίντεο με τις πιο δυνατές στιγμές της συμμετοχής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ:
https://www.youtube.com/watch?v=2GlVAzbkSeY