Κατηγορίες
home page HOMEPAGE OPENING NEWS NEA HOMEPAGE _News_3D_Animation _News_Γραφιστική _News_Διακόσμηση _News_Δομικών_Έργων _News_Εικονοληψία_Μοντάζ _News_ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ_ΤΕΧΝΕΣ _News_ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΑ _News_Σεναριογραφία _News_Σκηνογραφία-Ενδυματολογία _News_Σκηνοθεσία _News_Σκιτσογραφία _News_Υποκριτική _News_Φωτογραφία _News_Χορός ΝΕΑ Χωρίς κατηγορία

Σπουδαστές Media & Art για 2η χρονιά στα Nu Boyana Film Studios

  • Άρθρα
  • Σπουδαστές Media & Art για 2η χρονιά στα Nu Boyana Film Studios

Σπουδαστές Media & Art για 2η χρονιά στα Nu Boyana Film Studios

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ΙΕΚ ΑΚΜΗ μαζί με τους ανερχόμενους σκηνοθέτες, videographers, μοντέρ, φωτογράφους και 3D animators ταξίδεψε στα φημισμένα -Χολλυγουντιανών προδιαγραφών- Nu Boyana Film Studios στη Σόφια της Βουλγαρίας, για μια ασύλληπτη κινηματογραφική εμπειρία, στο πλαίσιο ενός ξεχωριστού hands-on διήμερου εκπαιδευτικού προγράμματος.

Σπουδαστές Μedia, 3D Animation και Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, περιπλανήθηκαν στις συννεφιασμένες λεωφόρους της Νέας Υόρκης, στο πολύβουο Λονδίνο και στα παλάτια των Ρωμαίων Αυτοκρατόρων. Και όλα αυτά, σε απόσταση ενός λεπτού το ένα από το άλλο!

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν γυρίσματα πραγματικών ταινιών, να ξεναγηθούν σε όλα τα departments των studios και να γνωρίσουν σημαντικά πρόσωπα της κινηματογραφικής βιομηχανίας, ενώ πήραν μέρος ως film makers σε ένα special set up, με γύρισμα που συντονίστηκε αποκλειστικά για εκείνους. Τέλος, μια από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές του προγράμματος ήταν η εφαρμογή SFX make up σε μία σπουδάστρια, που προσομοιάζει σε τραύμα από σφαίρα!

Θερμές ευχαριστίες για τη μοναδική φιλοξενία και εμπειρία στον CEO του complex, κ. Yariv Lerner και το ελληνικό department των studios στη Θεσσαλονίκη, ΝU Boyana Film Studios Hellenic SA!

GALLERY