Κατηγορίες
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ Σεμινάρια ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Χωρίς κατηγορία

Hospitality Management and Restaurant Operations

SEMINARHospitality Management and Restaurant Operations

SEMINARHospitality Management and Restaurant Operations

  • Άρθρα
  • Hospitality Management and Restaurant Operations

Ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα για τους επαγγελματίες της Φιλοξενίας, με έμφαση στις πρακτικές διοίκησης εστιατορικών μονάδων. Οι συμμετέχοντες εξειδικεύονται σε όλο το φάσμα λειτουργιών μιας επιχείρησης, από τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, μέχρι τη διαχείριση του εξοπλισμού και των προμηθειών.

ΕΝΑΡΞΗ
10/01/2022
Εισηγητής
Δημήτρης Αγοραστούδης – F&B Manager
INFO - ΕΓΓΡΑΦΕΣ
κ. Δεργιαδές | Τσιμισκή 14, Θεσσαλονίκη | 6ος Όροφος | 2310260200
Διάρκεια
54 ώρες
Διεξαγωγή
Αίθουσα ΣΤ6, Τσιμισκή 14, 6ος όροφος

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

• Leadership in Food and Beverage Operations
• Food and Beverage Operations
• Food and Beverage Supplies and Equipment
• Banquets and Catered Events
• Sanitation and Safety
• Modern Serving Techniques

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ
Σπουδαστές Ξενοδοχειακών

Σεμινάριο εσωτερική – /any_seminar/