Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, μέγας χορηγός στον 2ο Δρόμο Υγείας LoveRun Ηeraklion 2016

LOVERUN POST

Είσαι μαθητής Γ’ Λυκείου; Συμπλήρωσε τη φόρμα και μπορεί να είσαι ένας από τους πέντε τυχερούς που θα σπουδάσουν στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ Ηρακλείου!
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ηρακλείου με το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα» ανακοινώνουν τη διεξαγωγή του 2ου Δρόμου Υγείας 5.000 μέτρων LoveRun Heraklion 2016 που θα διεξαχθεί στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου με εκκίνηση την πλατεία Λιονταριών (πλ.Καλλεργών) και θέα το Ενετικό Φρούριο Κούλε, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 10:30. Το 2ο LoveRun Ηeraklion 2016 5.000 μέτρων είναι μια διοργάνωση με διττό χαρακτήρα. Από τη μία καλύπτει τις ανάγκες ενός αγώνα υψηλού επιπέδου για επαγγελματίες, συστηματικούς ερασιτέχνες αθλητές και δρομείς στα πρώτα τους βήματα ενώ από την άλλη δίνει στον καθένα τη δυνατότητα του ελεύθερου τρεξίματος σε ζευγάρι, ομάδα ή ακόμη και παρέα με το κατοικίδιό του. Μία διοργάνωση όπου αθλητές θα βρεθούν στον ίδιο αγώνα με δρομείς που αναζητούν είτε τη χαρά της άθλησης είτε συμμετέχουν για πρώτη τους φορά. Το LoveRun Heraklion 2016 είναι μια έκφραση συναισθημάτων που συνδυάζεται με την Υγεία και τη φυσική δραστηριότητα μέσω του τρεξίματος ενώ παράλληλα αποτελεί μια έμπρακτη εκδήλωση υποστήριξης καθώς έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Το LoveRun Heraklion 2016  στηρίζει  το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης www.pronoianet.gr, όπου έχει υπό τη σκέπη του συνολικά 7 δομές στήριξης ευάλωτων ομάδων σε όλη την Κρήτη. Στα 40 χρόνια της ηγετικής πορείας  του στον χώρο της εκπαίδευσης, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ μένει πιστό στο όραμά του για μια πρωτοπόρα επαγγελματική εκπαίδευση, βασισμένη σε διεθνή πρότυπα, που θ’ ανοίξει στον κάθε απόφοιτο, την πόρτα στην αγορά εργασίας. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι το μεγαλύτερο Ινστιτούτο Ιδιωτικής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα και 1 από τα 7 Καλύτερα στην Ευρώπη!

Πρωτοπόρο στη δημιουργία νέων ειδικοτήτων, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ αφουγκράζεται καθημερινά τις νέες τάσεις στην αγορά εργασίας φροντίζοντας να παρέχει στον κάθε σπουδαστή γνώσεις και εμπειρία, άμεσα συνυφασμένες με τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς. H συνεχής έρευνα και η διαρκής επαφή με κορυφαίες Εταιρίες – Ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου, δίνουν στην ΑΚΜΗ και στους σπουδαστές της, το προβάδισμα στην επαγγελματική αποκατάσταση.

Ενδιαφέρεσαι για Υποτροφία; Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και μπες στην κλήρωση για 1 από τις 5 υποτροφίες σπουδών

http://iek-akmi.edu.gr/tomeis-eidikotites-iek/loverun-crete *** Οι υποτροφίες ισχύουν  για νέες εγγραφές στα τμήματα Οκτωβρίου 2016.

Πληροφορίες - Εγγραφές:

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Φίλωνος 67 & Σωτ. Διός 1, 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900
www.iek-akmi.edu.gr   | www.facebook.com/iekAKMIedu