close×
 
 
 


Τα Νέα μας

 
 
 
 
 
 


Φύση και Αισθητική

Φύση και Αισθητική

Φύση και Αισθητική

Στο αμφιθέατρο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ πραγματοποιήθηκε σεμινάριο με θέμα «Η Χρήση Φυσικών Καλλυντικών στην Υπηρεσία των Αισθητικών Εφαρμογών». Η εισηγήτρια φυσιοθεραπεύτρια, με σπουδές ιατρικής αισθητικής στην Κίνα και καθηγήτρια αρωματοθεραπείας στην ειδικότητα της αισθητικής, ανέπτυξε την σπουδαιότητα της γνώσης των βοτάνων και φυτών της ελληνικής πανίδας και την χρήση τους στις αισθητικές εφαρμογές.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ χορηγός στο 32o Συνέδριο της CIDESCO

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ χορηγός στο 32o Συνέδριο της CIDESCO

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ χορηγός στο 32o Συνέδριο της CIDESCO

To IEK AKMH, η μόνη στην Ελλάδα αναγνωρισμένη Σχολή CIDESCO, ήταν ο μεγάλος χορηγός του 32ου Παγκόσμιου Συνεδρίου της CIDESCO με τη συμμετοχή πλήθους ιδιωτών και επαγγελματιών του κλάδου της Αισθητικής από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σπουδαστές και επαγγελματίες του κλάδου, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες επιτεύξεις στο χώρο της υγείας και ομορφιάς και επισκέφθηκαν μεγάλη έκθεση προϊόντων και μηχανημάτων αισθητικής. Επρόκειτο για τη μεγαλύτερη Παγκόσμια συνάντηση των επαγγελματιών του χώρου της ομορφιάς που κατέχουν το αναγνωρισμένο Παγκόσμιο Δίπλωμα της CIDESCO INTERNATIONAL, έναν τίτλο επαγγελματικής κατοχύρωσης στην Ελλάδα και τον κόσμο.

ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΤΡΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ»

ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΤΡΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ»

ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΤΡΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ»

Τρέξε και περπάτησε χωρίς τερματισμό για καλό σκοπό, μέσα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης! Κάθε χιλιόμετρο και ευρώ!

Μία ιδέα του αθλητικού συλλόγου Ερμής 1877 που απέκτησε σάρκα και οστά με τη συνδρομή της ΔΕΘ για πρώτη φορά στην Ελλάδα αρχές Σεπτεμβρίου στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Φέτος, η δράση θα πραγματοποιηθεί 20-23 Μαΐου. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, στο Ορφανοτροφείο Θηλέων “Μέλισσα” και στο Ανοικτό Πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου στη Θεσσαλονίκη.

Η εκκίνηση θα δοθεί το απόγευμα της Τετάρτης 20 Μαΐου από τη Νότια Πύλη της ΔΕΘ στην πλατεία της ΧΑΝΘ και η διαδρομή θα είναι όπως και το Σεπτέμβριο στον ειδικά διαμορφωμένο και φωτισμένο χώρο μέσα στην Έκθεση, με μουσικές και παράλληλες δραστηριότητες και τις 72 ώρες διάρκειας του μοναδικού αγώνα.

Με πολύ χαρά και διάθεση οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκης, δήλωσαν συμμετοχή στο φιλανθρωπικό αγώνα. Συγκεκριμένα, τρέχουν όλοι μαζί και γράφουν χιλιόμετρα, την Πέμπτη 21/5/2015 στις 11.00πμ, διαδίδοντας και υποστηρίζοντας ότι ο εθελοντισμός είναι θέμα… ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

Οι εγγραφές για τη συμμετοχή στο “Τρέξε χωρίς Τερματισμό” έχουν ανοίξει ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του αγώναnofinishline.gr!

Για περισσότερες πληροφορίες
ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκης- Τσιμισκή 14 -Τηλ.: 2310 260200
www.iek-akmi.edu.gr www.facebook.com/iekAKMIedu?fref=ts

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Συνεργάζεται με την Pan Timeless Ltd

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Συνεργάζεται με την Pan Timeless Ltd

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Συνεργάζεται με την Pan Timeless Ltd

Ο καινούργιος χρόνος βρίσκει το ΙΕΚ ΑΚΜΗ να συνάπτει καινούργια συνεργασία με την εταιρεία PANTIMELESSltd αντιπρόσωπο των πιο σύγχρονων μηχανημάτων αισθητικής (SYBARITIC). Cavijet, Nannolight, Triox7, Lumi8 είναι μερικά από τα μηχανήματα που θα εξοπλίσουν τα εργαστήρια του ΙΕΚ ΑΚΜΗ αυτή την χρονιά, εκπαιδεύοντας τους σπουδαστές της Αισθητικής στις πιο σύγχρονες μεθόδους.

Τεχνικές Μακιγιάζ by Mac

Τεχνικές Μακιγιάζ by Mac

Τεχνικές Μακιγιάζ by Mac

Mε μεγάλη επιτυχία έγινε και φέτος στο αμφιθέατρο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ «Οδυσσέας Ελύτης» σεμινάριο από τους make-upartists της γνωστής εταιρείας καλλυντικών MAC. Tα θέματα που μας παρουσίασαν περιελάμβαναν τεχνικές και τάσεις του μακιγιάζ του χειμώνα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ενημερωθείτε άμεσα, εύκολα και δωρεάν για τη σχολή που σας ενδιαφέρει από όπου και αν βρίσκεστε.
Επιλέξτε παράρτημα(*)
Δεν έχετε επιλέξει παράρτημα!

Επιλέξτε ειδικότητα(*)
Δεν εχετε επιλέξει ειδικότητα!

Όνομα(*)
Δεν έχετε καταχωρήσει το όνομά σας!

Επώνυμο(*)
δεν έχετε καταχωρήσει το επώνυμό σας!

Τηλέφωνο(*)
Δεν εχετε καταχωρήσει το τηλέφωνο σας!

Πόλη Διαμονής(*)
Δεν έχετε καταχωρήσει τον τόποδιαμονής σας!

E-mail(*)
Δεν εχετε καταχωρήσει το email σας!

Σχόλια
Invalid Input

Invalid Input

 
ΑΘΗΝΑ
Κοδριγκτώνος 16, 112 57
τηλ.: 210-8224074
info @ iek-akmi.edu.gr
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Σωτήρος Διός 1, 18 535
τηλ.: 210-8224074
info @ iek-akmi.edu.gr
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τσιμισκή 14, 546 24
τηλ.: 2310-260200
info @ iek-akmi.edu.gr
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Θεοτοκοπούλου
& Κορωναίου
τηλ.: 2810-300900
info @ iek-akmi.edu.gr
ΛΑΡΙΣΑ
6ο χλμ Λάρισας - Νίκαιας
τηλ.: 2410-660400
info @ iek-akmi.edu.gr