close×
 
 
 


Τα Νέα μας

 
 
 
 
 
 


ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ  ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 DSC9564

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο Φεστιβάλ Μουσικής Παραγωγής με την συμμετοχή των σπουδαστών Ηχοληψίας και Μουσικής Τεχνολογίας.

Με γνώμονα την αγάπη για τη μουσική και τον πολιτισμό, οι σπουδαστές του τομέα Ηχοληψίας και Μουσικής τεχνολογίας δημιούργησαν μουσικές συνθέσεις τις οποίες και παρουσίασαν στο αμφιθέατρο «Μέγας Αλέξανδρος» του κεντρικού κτιρίου της σχολής.

Της παρουσίασης των μουσικών συνθέσεων είχε προηγηθεί η εισήγηση της κα Ράτσου, καθηγήτριας του τομέα Μουσικής Τεχνολογίας και Ακαδημαϊκής υπευθύνου της σχολής Μουσικής Τεχνολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, η οποία ενημέρωσε το κοινό για τις εκπαιδευτικές και ακαδημαϊκές προοπτικές των σπουδαστών, καθώς και του κ. Κοκκινίδη Αναστάσιου, καθηγητή Μουσικής Τεχνολογίας, ο οποίος παρουσίασε τις επαγγελματικές προοπτικές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό για τους αποφοίτους της σχολής.

Στο διαγωνιστικό μέρος συμμετείχαν οι σπουδαστές

  • Hazisllari Serxhio,
  • Καραγιαννίδης Σάββας,
  • Μέμα Δημήτριος,
  • Σβετλώφ Δανιήλ,
  • Τζήκας Ιωάννης και
  • Τούλης Αθανάσιος

 

Τα μουσικά κομμάτια που παρουσίασαν αποτελούν επαγγελματικές δουλειές οι οποίες θα μπορούσαν κάλλιστα να κυκλοφορήσουν στην βιομηχανία της μουσικής. Για την σχολή, είναι όλοι τους νικητές, ενώ με την προσπάθεια τους αποδεικνύουν πως ο πύχης της προσπάθειας του καθενός ορίζεται μόνο από τον ίδιο!

Συγχαρητήρια σε όλους!!!

 Ακολουθούν οι μουσικές συνθέσεις:

Η μουσική σύνθεση που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους:

 

Οι υπόλοιπες μουσικές συνθέσεις με αλφαβητική σειρά:

 

«ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΓΙΑ 3η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ATHENS SCHOOL FESTIVAL ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ»

«ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΓΙΑ 3η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ATHENS SCHOOL FESTIVAL ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ»

 

the bandΛίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς, με γεμάτες «τις μπαταρίες» τους, στη 9 & 10 Σεπτεμβρίου 2017, οι μουσικόφιλοι μαθητές, πλημμυρίζουν την «Τεχνόπολις του δήμου Αθηναίων» με τις μουσικές τους!

18 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα, σας προσκαλούν να περάσετε ένα δυναμικό διήμερο, στο πιο όμορφο stage της πόλης.

Στην «Τεχνόπολις του δήμου Αθηναίων», θα βρίσκεται για 3η συνεχή χρονιά και το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, όντας μέγας χορηγός της εκδήλωσης!

Για πρώτη φορά φέτος, τα συγκροτήματα θα πλαισιώσει και η φοιτητική μπάντα του ΙΕΚ ΑΚΜΗ “The Band”, η οποία αποτελείται από την Ελένη Φώτη: Φωνή, Πετρούλα Δέλτα: Φωνή, Μικαέλα Ζαμπετάνη: Φωνή, Γιάννη Παντελαίο: Φωνή, Ηλ. Κιθάρα, Δημήτρη Μανωλιτσάκη: Ηλ. Κιθάρα, Αντώνη Δανέζη: Ηλ. Κιθάρα, Νίκο Σαατσόγλου: Μπάσο και Sevan Barsam: Τύμπανα.

Οι σπουδαστές του Τομέα Ηχοληψίας & Μουσικής Τεχνολογίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα συμμετέχουν ενεργά στην προετοιμασία και την εγκατάσταση του εξοπλισμού και την υποστήριξη της συναυλίας και έχοντας στο πλευρό τους καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, θα φροντίσουν η πόλη να πλημμυρίσει με μουσικές και ρυθμό.

Το παρόν θα δώσουν και οι σπουδαστές του Τομέα Οπτικοακουστικών, οι οποίοι με την βοήθεια έμπειρων καθηγητών θα αναλάβουν την κάλυψη του event.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ώρα έναρξης: 20.00

 

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος 1, 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, 6ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας, 2410 660400

www.iek-akmi.edu.gr  | www.facebook.com/iekAKMIedu

#LoveStories4

#LoveStories4

#LoveStories4

 

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα #LoveStories4 powered by IEK AKMH στο Love Radio Κρήτης 102,8! 14 καλλιτέχνες επισκέφθηκαν τα studios του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και μίλησαν για τα δικά τους Love Stories, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου...  «Love Stories 4»….  με τους (με σειρά εμφάνισης) Ανδρέα Λέοντα, Πλέγμα, Στέλιο Λεγάκη, Μαλού, Χρήστο Μενιδιάτη, Άρη Μακρή, Κώστα Μαρτάκη, Γιώργο Τσαλίκη, Γιώργο Παπαδόπουλο, Μέλισσες, Καίτη Γαρμπή, Γιώργο Σαμπάνη, Πάνο Μουζουράκη, LP.

14 καλλιτέχνες, ηχογράφησαν στα πλήρως εξοπλισμένα studio προκειμένου να μοιραστούν με τους ακροατές του πιο ερωτικού σταθμού, γνωστές και άγνωστες ιστορίες αγάπης!

Ενεργό ρόλο στην υλοποίηση του Project έπαιξαν και οι ταλαντούχοι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Συγκεκριμένα, ομάδα νέων δημοσιογράφων ανέλαβε να απευθύνει ερωτήσεις στους αγαπημένους καλλιτέχνες ενώ άλλη «εργάστηκε» στο κομμάτι της υλοποίησης της παραγωγής αυτού, του κατά τα’ άλλα απαιτητικού project.

Επιπλέον, στο backstage εργάστηκαν και οι ταλαντούχοι σπουδαστές Κομμωτικής & Επ. Μακιγιάζ, οι οποίοι ανέλαβαν να κάνουν τους καλλιτέχνες να λάμπουν on camera! Μέρος των 14 ιστοριών θα «ζωντανέψει» από τους ταλαντούχους σπουδαστές Εικονοληψίας, Φωτογραφίας, Ηχοληψίας και Μοντάζ.

 

#LoveUnpluggedActs

Η Καίτη Γαρμπή, ο Στέλιος Λεγάκης, ο Aνδρέας Λέοντας, η Μαλού, οι Μέλισσες, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και οι Πλέγμα τραγούδησαν unplugged αγαπημένες επιτυχίες στα #LoveStories4, μόνο για τους ακροατές του Love Radio Kρήτης 102,8... 

Δείτε τα unplugged video των LoveStories4

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - “ΣΠΟΥΔΕΣ ΗΧΟΛΗΨΙΑΣ & ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟTHERVIEW”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - “ΣΠΟΥΔΕΣ ΗΧΟΛΗΨΙΑΣ & ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟTHERVIEW”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“ΣΠΟΥΔΕΣ ΗΧΟΛΗΨΙΑΣ & ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟTHERVIEW”

«Διαφορετική θέα» και νέα πνοή στις σπουδές Ηχοληψίας και Μουσικής Τεχνολογίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ αναμένεται να δώσει ο Βασίλης Κουμεντάκος από τους αγαπημένους μας OtherView μιας και προστέθηκε στο δυναμικό των καταξιωμένων καθηγητών που θα διδάξουν τους νέους που αγαπούν, εμπνέονται και θέλουν να ασχοληθούν με τη μουσική.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, το οποίο ΠΡΩΤΟ εισήγαγε και καθιέρωσε τις σπουδές Ήχου και Μουσικής στην Ελλάδα, αναπτύσσεται δυναμικά με επενδύσεις και εξοπλισμό που μόνο υπερσύγχρονα studios του εξωτερικού διαθέτουν ενώ εξίσου σημαντική και απαραίτητη για τη φιλοσοφία του είναι η διασύνδεση των σπουδαστών του με την αγορά εργασίας, τους καταξιωμένους επαγγελματίες και μελλοντικούς τους συνεργάτες. .

Όπως δήλωσε και ο ίδιος «Με μεγάλη χαρά σήμερα κάθισα στο studio όχι για να κάνω άλλο ένα τραγούδι αλλά για να προετοιμαστώ για το μάθημα... Από αύριο θα διδάσκω στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ Μουσική Τεχνολογία και Ηχοληψία στο νέο αίμα Ελλήνων μουσικών παραγωγών! Μια νέα όμορφη σελίδα ξεκινάει στη ζωή μου αφού απώτερος σκοπός της γνώσης είναι η διάδοσή της».

Η Διοίκηση και το προσωπικό του ΙΕΚ ΑΚΜΗ δεν έχουν, παρά να τον καλωσορίσουν και να του ευχηθούν καλή αρχή στο νέο του αυτό ξεκίνημα!

Πληροφορίες για τον τομέα Ηχοληψίας & Μουσικής Τεχνολογίας εδώ.

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος 1, 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, 6ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας, 2410 660400

www.iek-akmi.edu.gr  | www.facebook.com/iekAKMIedu

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΚΟΥΡΙΩΤΗΣ “NOW OR NEVER” - Οfficial Video Clip powered by ΙΕΚ ΑΚΜΗ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΚΟΥΡΙΩΤΗΣ “NOW OR NEVER” - Οfficial Video Clip powered by ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Τον Βαγγέλη Κακουριώτη, τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε από τους Boys n’ Noise. Αυτό που πολλοί δε γνωρίζουν είναι ότι πέρα από ταλαντούχος τραγουδιστής είναι και σπουδαστής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα.

Ο Βαγγέλης, μεταξύ συναυλιών, ηχογραφήσεων και φωτογραφίσεων, φοιτά στο τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Μετά το «Πάμε Μαζί», εγκαινιάζει τη νέα –solo - εποχή, με το αγγλόφωνο “Now or Never” σε μουσική δική του και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου. Το κομμάτι αποτελεί τη φετινή διπλωματική εργασία του. Πρόκειται για ένα project που υλοποιήθηκε με τη συνεργασία της Σχολής και των συμφοιτητών του και αγαπήθηκε απ΄ τις πρώτες κιόλας, ημέρες που κυκλοφόρησε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ενημερωθείτε άμεσα, εύκολα και δωρεάν για τη σχολή που σας ενδιαφέρει από όπου και αν βρίσκεστε.
Επιλέξτε παράρτημα(*)
Δεν έχετε επιλέξει παράρτημα!

Επιλέξτε ειδικότητα(*)
Δεν εχετε επιλέξει ειδικότητα!

Όνομα(*)
Δεν έχετε καταχωρήσει το όνομά σας!

Επώνυμο(*)
δεν έχετε καταχωρήσει το επώνυμό σας!

Τηλέφωνο(*)
Δεν εχετε καταχωρήσει το τηλέφωνο σας!

Πόλη Διαμονής(*)
Δεν έχετε καταχωρήσει τον τόποδιαμονής σας!

E-mail(*)
Δεν εχετε καταχωρήσει το email σας!

Σχόλια
Invalid Input

Invalid Input

 
ΑΘΗΝΑ
Κοδριγκτώνος 16, 112 57
τηλ.: 210-8224074
info @ iek-akmi.edu.gr
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Σωτήρος Διός 1, 18 535
τηλ.: 210-8224074
info @ iek-akmi.edu.gr
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τσιμισκή 14, 546 24
τηλ.: 2310-260200
info @ iek-akmi.edu.gr
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Θεοτοκοπούλου
& Κορωναίου
τηλ.: 2810-300900
info @ iek-akmi.edu.gr
ΛΑΡΙΣΑ
6ο χλμ Λάρισας - Νίκαιας
τηλ.: 2410-660400
info @ iek-akmi.edu.gr