close×
 
 
 


Τα Νέα μας

 
 
 
 
 
 


H ΓΥΝΑΙΚΑ στην πολιτική Ένα ακόμα DEBATE του ΙΕΚ ΑΚΜΗ πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας

dwPANA9928 min1

H ΓΥΝΑΙΚΑ στην πολιτική

Ένα ακόμα DEBATE του ΙΕΚ ΑΚΜΗ πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας

«Ύμνος» στην πολυδιάστατη φύση της γυναίκας για τον ρόλο της στην οικογένεια, στον επαγγελματικό στίβο και στο κοινωνικό σύνολο αποτέλεσε η εκδήλωση που διοργάνωσε το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη, σε ένα κατάμεστο από σπουδαστές αμφιθέατρο. Καλεσμένες, τρεις ξεχωριστές κυρίες της πολιτικής, η Κατερίνα Νοτοπούλου, Υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, η Βούλα Πατουλίδου, Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής της ΝΔ, σε μία ζωντανή συζήτηση που συντόνισε η δημοσιογράφος του REAL FM Θεσσαλονίκης,  Μαρία Σαμολαδά, παρουσία του Προέδρου του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ, κ. Κωνσταντίνου Ροδόπουλου.

Τον λόγο πήρε η υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και πρώην υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία δήλωσε ότι όταν συνεργάζονται οι γυναίκες μπορούν να επιτύχουν πάρα πολλά πράγματα. «Μπορεί στην κοινωνία οι γυναίκες να κατέχουν το 52%, όμως, στην πολιτική είμαστε πολύ λιγότερες. Για να είσαι στην πολιτική πρέπει να έχεις ατσάλινο στομάχι. Εμείς που έχουμε πιο… ζωντανά κύτταρα, περνάμε ακόμα δυσκολότερα. Όμως, αντέχουμε και πεισμώνουμε». Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές «Είμαι η μοναδική γυναίκα υποψήφια για τη δημαρχεία της Θεσσαλονίκης και ευελπιστώ να είμαι δήμαρχος την επόμενη περίοδο. Ανεξαρτήτως κόμματος και ιδεολογίας οι γυναίκες πρέπει να συμμετέχουμε, το οφείλουμε στους εαυτούς μας».

Το στίγμα της ημέρας, έδωσε και η βουλευτής της ΝΔ, κ. Έλενα Ράπτη, η οποία σημείωσε ότι σε μεγάλο βαθμό η ελληνική κοινωνία έχει επιτύχει συνθήκες ισότητας των δύο φύλων. Μιλώντας για την προσωπική της εμπειρία στον πολιτικό στίβο περιέγραψε γλαφυρά τις στιγμές εκείνες που καθόρισαν την πορεία της. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Ο χώρος της πολιτικής έχει πολλή δουλειά, στερήσεις και θυσίες, θέλει στοχοπροσήλωση […] Αν και το γεγονός πως είμαι γυναίκα με βοήθησε μπαίνοντας στον χώρο της πολιτικής σε ηλικία 22 ετών, για κάθε δύο βήματα που έκανα το σύστημα με πήγαινε τρία πίσω. Τα χτυπήματα ήταν ανελέητα. Η καθημερινότητά σου στην πολιτική πρέπει να είναι οι άλλοι. Δεν προέρχομαι από πολιτική οικογένεια, όμως τα κατάφερα γιατί πίστεψα ότι μπορώ να πετύχω».

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια, η γυναίκα που έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά της στην ιστορία του ελληνικού στίβου. Η κ. Πατουλίδου τόνισε πως δεν είναι εύκολη διαδικασία να είσαι γυναίκα, «να θέλεις να συμμετέχεις, να σε ακούνε, να είσαι αποτελεσματική […] Στη ζωή μου δεν απέκτησα τίποτα εύκολα, χωρίς διεκδίκηση. Ο αγώνας δεν είναι ισόρροπος:  δύο άντρες – εκατό γυναίκες στη ζυγαριά. Φυσικά και έχουμε διεκδικήσει πολλά πράγματα οι γυναίκες, όμως έχουμε δρόμο ακόμα». Συνέχισε λέγοντας ότι στον δύσκολο χώρο της πολιτικής «έχεις κερδίσει κάτι πολύ σημαντικό, όταν έχεις πείσει ότι οι απαιτήσεις των ανδρών συνεργατών σου αντιμετωπίζονται ακριβοδίκαια».

 

Κορυφαία βράβευση του ΙΕΚ ΑΚΜΗ από τον ΣΕΓΑΣ

Κορυφαία βράβευση του ΙΕΚ ΑΚΜΗ από τον ΣΕΓΑΣ

ΒΑΣΙΚΉ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ O Αντιπρόεδρος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ 2 min

 

Κορυφαία βράβευση του ΙΕΚ ΑΚΜΗ από τον ΣΕΓΑΣ

 

Αναγνώριση της συμβολής του Προγράμματος Υποτροφιών του μεγαλύτερου ΙΕΚ της χώρας

Περισσότερες από 100 υποτροφίες πλήρους φοίτησης σε αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας έχει προσφέρει το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, σε μία από τις σημαντικότερες δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί σταθερά τα τελευταία χρόνια. Σε αναγνώριση της πολυετούς και πολύτιμης συνεισφοράς του, η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ βράβευσε το μεγαλύτερο ΙΕΚ της χώρας και αποκλειστικό Χορηγό Εκπαίδευσης της Ομοσπονδίας στο πλαίσιο του 33ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου, που πραγματοποιήθηκε για όγδοη συνεχή χρονιά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ κ. Βαγγέλης Ροδόπουλος από τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστα Παναγόπουλο, παρουσία παραγόντων και εκπροσώπων του αθλητισμού.

Κατά την παραλαβή του βραβείου ο κ. Βαγγέλης Ροδόπουλος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ παραμένει πιστό στη δέσμευσή του να υποστηρίζει τη συνεχή και αδιάκοπη προσπάθεια των νέων πρωταθλητών και πρωταθλητριών της Εθνικής Ομάδας, μέσω του Προγράμματος Υποτροφιών, δίνοντάς τους την ευκαιρία να σπουδάσουν την ειδικότητα που επιθυμούν και έτσι να βγουν με αξιώσεις στην απαιτητική αγορά εργασίας μετά το τέλος της σταδιοδρομίας τους στον αθλητικό στίβο. Τα μέλη της Εθνικής ομάδας και υπότροφοί μας διακρίνονται συνεχώς στις μεγαλύτερες εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είμαστε διπλά περήφανοι για αυτούς, αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές του εκπαιδευτικού μας οργανισμού».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, κ. Κώστας Παναγόπουλος, ανέφερε κατά τη διάρκεια των ευχαριστιών του προς το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και τον κύριο Ροδόπουλο: «Στον ΣΕΓΑΣ θέλουμε οι αθλήτριες και οι αθλητές μας να πρωταγωνιστούν όχι μόνο στους στίβους των σταδίων, αλλά και στον στίβο της μόρφωσης και αργότερα στον εξίσου απαιτητικό και πολύ δύσκολο στίβο της επαγγελματικής ζωής. Τα τελευταία χρόνια, το έχουμε πετύχει  χάρη στην πολύτιμη συνεργασία του κορυφαίου Εκπαιδευτικού Ομίλου στη χώρα μας, του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ. 107 και πλέον αθλήτριες και αθλητές μας  σπούδασαν και σπουδάζουν χάρη στις υποτροφίες του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Αυτό αποτελεί για εμάς ό,τι πιο σημαντικό μπορούμε να παρέχουμε στα νέα παιδιά που προσπαθούν τόσο σκληρά για το καλύτερο!»

AKMH RUNNING TEAM

Αξίζει να σημειωθεί πώς στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ, περισσότεροι από 200 δρομείς που στελεχώνουν την RUNNING TEAM του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, δίνουν κάθε χρόνο ραντεβού στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του Αυθεντικού Μαραθωνίου  της Αθήνας διαδίδοντας με τη συμμετοχή τους το μήνυμα και το έργο Οργανισμών και Φορέων. Τα τελευταία χρόνια, σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, έχουν τρέξει για τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», το Πρόγραμμα «Δ Ι Α Τ Ρ Ο Φ Η» που υλοποιείται από το Ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής, Prolepsis και την «Κιβωτό του Κόσμου».

Εντυπωσιακή συγκομιδή μεταλλίων για τους αθλητές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο 33ο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Σε ένα γεμάτο διήμερο με την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες να δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα, οι υπότροφοι του ΙΕΚ ΑΚΜΗ έκλεψαν τις εντυπώσεις και έδειξαν πως και φέτος θα είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσουν στις διοργανώσεις των κατηγοριών τους.

Στην καλύτερη φετινή του επίδοση ο σπρίντερ Παναγιώτης Τριβυζάς κατέκτησε το χρυσό στα 200 μ., ενώ κατά την πρώτη ημέρα διεξαγωγής του Πανελληνίου πρωταθλήματος αναδείχθηκε ασημένιος στα 60 μ. ανδρών. Χρυσός και ο Μάρκος Γκούρλιας κόβοντας πρώτος το νήμα στα 3.000 μέτρα.  Χρυσά μετάλλια και για τις αθλήτριες Ελένη Κλαούντια Πόλακ και Ελπίδα Καρκαλάτου στο επί κοντώ και στα 400 μ. γυναικών αντίστοιχα. Η τελευταία κατέκτησε ένα ακόμη χρυσό αγωνιζόμενη με την ομάδα σκυταλοδρομίας 4×400 γυναικών, η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών από Σύλλογο στην Ελλάδα στον κλειστό στίβο. Η Άννα Κιάφα κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στα 200 μ. γυναικών, ο Πέτρος Χατζίου το ασημένιο στο επί κοντώ ανδρών, η Αλεξία Κανάκη το χάλκινο στα 400 μ. γυναικών και ο Γιώργος Λεκκός με χάλκινο στα 200 μ. ανδρών συμπλήρωσαν την οκτάδα των μεταλλιούχων.

 

Δυναμική εκκίνηση του θεσμού DEBATES από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ με προσκεκλημένο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Δημήτρη Τζανακόπουλο

Δυναμική εκκίνηση του θεσμού DEBATES από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ με προσκεκλημένο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Δημήτρη Τζανακόπουλο

ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟsdsdsdΣ 55

Δυναμική εκκίνηση του θεσμού DEBATES από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ με προσκεκλημένο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Δημήτρη Τζανακόπουλο

 

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα, το μεγαλύτερο ΙΕΚ της χώρας εγκαινίασε με τον πιο δυναμικό τρόπο για τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά τον θεσμό των DEBATES, με προσκεκλημένο τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο, κ. Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Οι σπουδαστές Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να υποβάλουν πλήθος ερωτημάτων στον κύριο Τζανακόπουλο. Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από έναν ευρύ θεματικό άξονα, που άγγιξε «καυτά» ζητήματα της ελληνικής πραγματικότητας, από την οικονομία την επιχειρηματικότητα, την εκπαίδευση και την εξωτερική πολιτική μέχρι τον ρόλο των ΜΜΕ και τη λειτουργία των new media. Τη συζήτηση συντόνισε ο επικεφαλής του Τομέα Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Νίκος Χατζηνικολάου.

Κατά τη διάρκεια τoυ debate, ο υπουργός έδωσε τις δικές του συμβουλές στους επαγγελματίες δημοσιογράφους του μέλλοντος: «Ως μελλοντικοί δημοσιογράφοι, πρέπει να διαβάζετε πολύ. Θα πρέπει να επιλέξετε μία εφημερίδα, την οποία θα αγοράζετε καθημερινά, όποια εσείς θεωρείτε ότι σας εκφράζει, και να διαβάζετε αυτήν τη μία εφημερίδα ανελλιπώς. Η πρωινή ανάγνωση της εφημερίδας αντικαθιστά την πρωινή προσευχή, για όποιον επιθυμεί να γίνει δημοσιογράφος […] Δεν πρέπει να υποτιμάτε καθόλου την τεχνική όψη των πραγμάτων. Για να μπορέσετε να κατανοήσετε τις εξελίξεις, χρειάζεται να εντρυφήσετε σε τεχνικές γνώσεις για τον τρόπο που λειτουργεί η οικονομία, η πολιτική, κ.ό.κ. Για τους δημοσιογράφους αυτό είναι εξαιρετικά κρίσιμο!»

Σε ερώτημα σπουδαστή σχετικά με το πρόβλημα του “Brain Drain” και την ανεργία των νέων στη χώρα, ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε : «Η ανεργία μαστίζει τους νέους σε ολόκληρο τον ευρωπαϊκό Νότο και δεν σχετίζεται αποκλειστικά με τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής οικονομίας. Την τελευταία δεκαετία της κρίσης, η ελληνική οικονομία συρρικνώθηκε σημαντικά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν οι συνθήκες που βιώνουν οι νέοι σήμερα. Ειδικότερα, η ανεργία των νέων χρειάζεται μία σειρά από δράσεις, προκειμένου να καταπολεμηθεί, όπως η επαγγελματική κατάρτιση και η διαρκής μελέτη των πραγματικών αναγκών της ελληνικής οικονομίας.»

Το DEBATE ολοκληρώθηκε με τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και ειδικότερα με τα ελληνοτουρκικά και το θέμα της επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 μίλια με τον κ. Τζανακόπουλο να αναφέρει χαρακτηριστικά μετά από ερώτημα σπουδαστή:  «Όταν η Τουρκία απειλεί με χρήση βίας παραβιάζει ευθέως το Διεθνές Δίκαιο. Η Ελλάδα ανακοίνωσε τον Ιούνιο πως προτίθεται να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα από τα 6 στα 12 μίλια στο Ιόνιο, που θα ακολουθηθεί από μια σειρά από άλλες επεκτάσεις. Η κίνηση αυτή οδηγεί σε μια ρητορική λεκτικής επιθετικότητας. Αυτή είναι μια αναμενόμενη και πάγια πρακτική της Τουρκίας που εφαρμόζει για να αποφεύγει ζητήματα που στη γεωπολιτική σκακιέρα δεν τη συμφέρουν. Την παρούσα χρονική στιγμή, η Τουρκία είναι εξαιρετικά απομονωμένη, ειδικά μετά την επίθεση στο Αφρίν και την ένταση στη σχέση της με την ΕΕ και τις ΗΠΑ.» Ο θεσμός των DEBATES θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, με νέους κύκλους συζητήσεων και σημαντικούς προσκεκλημένους του τομέα Δημοσιογραφίας, από τον χώρο της πολιτικής, της επιχειρηματικότητας του πολιτισμού, κ.ά.

 

Debate με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Debate με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ  Κωστή Χατζηδάκη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ WEFEWRT33ERFSD32222ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 8

Debate με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ

Κωστή Χατζηδάκη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

 

Κίτρινα Γιλέκα, Συμφωνία των Πρεσπών και Μεταναστευτικό στην ατζέντα του δεύτερου debate της χρονιάς

 

Δυναμικά συνεχίστηκε ο θεσμός DEBATES του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, μία σειρά διαδραστικών συζητήσεων με σημαντικούς καλεσμένους από τον χώρο της πολιτικής, της επιχειρηματικότητας και του πολιτισμού. Μετά τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Δημήτρη Τζανακόπουλο στο κεντρικό αμφιθέατρο του μεγαλύτερου ΙΕΚ της χώρας βρέθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Κωστής Χατζηδάκης. Τη συζήτηση συντόνισε ο εκδότης της Real News και επικεφαλής του Τομέα Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Νίκος Χατζηνικολάου.

 

σεμιναριο XATZHNIKOΛAOY 99

 

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ συνομίλησαν και υπέβαλλαν πλήθος ερωτημάτων στον αντιπρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από έναν ευρύ θεματικό άξονα που άγγιξε   επίκαιρα θέματα από το εγχώριο και διεθνές περιβάλλον. Από την παιδεία, την εσωτερική ασφάλεια και τη Συμφωνία των Πρεσπών, στην κρίση στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τις διαδηλώσεις των «Κίτρινων   Γιλέκων» και το Μεταναστευτικό.  

Σε ερώτημα σπουδαστή σχετικά με την οικονομική κρίση και την κρίση αξιών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με αφορμή και τα πρόσφατα γεγονότα με τα «Κίτρινα Γιλέκα» στη Γαλλία, ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε: «Η   νοσταλγία για το παρελθόν ωθεί τους πολίτες στα άκρα, κυρίως προς την ακροδεξιά, αλλά όχι μόνο. Όσοι βρισκόμαστε πιο κοντά στο χώρο του Κέντρου, δεν πρέπει να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο αυτό με   αλαζονεία. Δεν θα χαϊδέψουμε αυτιά, αλλά πρέπει να κατανοήσουμε τον κόσμο, αλλιώς την «παθαίνεις» όπως ο Μακρόν».

Αναφορικά με το φλέγον ζήτημα του Μεταναστευτικού, ο κος Χατζηδάκης επεσήμανε σχετικά: «Δεν υπάρχει κάποια μαγική λύση. Η μάχη πρέπει να δοθεί σε δυο-τρία διαφορετικά επίπεδα. Πρωτίστως με την   Ευρώπη, η οποία διακηρύττει πως έχει κοινή μεταναστευτική πολιτική, πράγμα που απέχει από την αλήθεια. Το δεύτερον είναι πως χρειαζόμαστε μια πιο αυστηρή φύλαξη των συνόρων μας, δεν μπορεί να   είμαστε ο ρεσεψιονίστ της Ευρώπης. Τρίτον να οργανώσουμε καλύτερα το σύστημα υποδοχής των προσφύγων, να μη ζουν στις άθλιες συνθήκες της Μόριας, καθώς και το ζήτημα του ασύλου. Ταχύτερη   διεκπεραίωση, επαναπροώθηση βάσει των συμφωνιών που έχουμε κάνει με την Τουρκία και φυσικά διαφάνεια στη διαχείριση των κονδυλίων. Για αυτό μιλούμε για μια σοβαρή πολιτική που δεν θα καθιστά την   Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι προφανώς, χωρίς βέβαια να ρέπει και προς το ρατσισμό».

Απαντώντας σε ερώτημα αναφορικά με τη θέση και τον άξονα ενεργειών της ΝΔ για την Παιδεία και τα δημόσια πανεπιστήμια, ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε: «Πρέπει να αναδείξουμε ό,τι καλό υπάρχει στο ελληνικό Πανεπιστήμιο και να αντιμετωπίσουμε τα όποια προβλήματα. Τα Πανεπιστήμια μπορούν να γίνουν τοπικοί πόλοι ανάπτυξης. Δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια μας στην εξέλιξη. Θα δώσουμε έμφαση στην αναβάθμιση των δημοσίων ελληνικών πανεπιστημίων. Θα υπάρχει περισσότερη αυτονομία στα πανεπιστήμια και μία πολιτική που θα εμπνέεται από τις καλές ευρωπαϊκές πρακτικές. Και όσοι αμφιβάλλουν για το πού οδηγεί η συνύπαρξη δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων, ας κάνουν ένα μικρό ταξίδι στη Λευκωσία για να δουν πώς λειτουργεί εκεί το σύστημα και πώς η Κύπρος μάς βάζει τα γυαλιά».

Το DEBATE ολοκληρώθηκε με ερώτηση σπουδαστή σχετικά με τα ζητήματα νόμου και τάξης, και ειδικότερα με τα φαινόμενα ανομίας και ταραχών που εντείνονται τελευταία: «Είναι δεδομένο πως απόφασή μας είναι να είμαστε σκληροί στην εφαρμογή του νόμου προς πάσα κατεύθυνση, είτε πρόκειται για τα Ζωνιανά είτε για το Ζεφύρι είτε για τα Εξάρχεια. Η εγκληματικότητα είναι ένα μείζον θέμα και αυτό δεν είναι ούτε δεξιά, ούτε αριστερή πολιτική, είναι η αυτονόητη πολιτική».

Ο θεσμός των DEBATES θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, με νέους κύκλους συζητήσεων και προσκεκλημένους του τομέα Δημοσιογραφίας.

 

SAVE THE DATE: Meet-Up Session με την πληρέστερη ομάδα Αθλητικής Δημοσιογραφίας στην Ελλάδα μόνο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αυτή την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου στις 13:00

SAVE THE DATE:  Meet-Up Session με την πληρέστερη ομάδα Αθλητικής Δημοσιογραφίας στην Ελλάδα μόνο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αυτή την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου στις 13:00

 

athlitikoi meetup athina fbevent

 

SAVE THE DATE:
Meet-Up Session με την πληρέστερη ομάδα Αθλητικής Δημοσιογραφίας στην Ελλάδα μόνο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αυτή την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου στις 13:00

 

Οι δημοσιογράφοι και οι άνθρωποι του αθλητισμού στη σύγχρονη εποχή των MEDIA

Την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018, στις 13:00,  το ΙΕΚ ΑΚΜΗ διοργανώνει μια ανοιχτή συζήτηση με τα μεγαλύτερα ονόματα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και της Προπονητικής στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του στο κέντρο της Αθήνας (Κοδριγκτώνος 16), σε ένα ξεχωριστό Meet-up Session για τους μελλοντικούς επαγγελματίες του χώρου του Αθλητισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για επίκαιρα θέματα που αφορούν το μέλλον του Αθλητισμού στη χώρα μας και ειδικότερα για το πώς τα ΜΜΕ φέρνουν κοντά ή χωρίζουν το τρίπτυχο Παίκτες-Προπονητές-Δημοσιογράφοι, για το ρόλο των Social Media στο σημερινό τοπίο, όπως έχει διαμορφωθεί για τα ΜΜΕ, καθώς και για τη θέση του επαγγελματία Αθλητικού Συντάκτη και του Προπονητή στη σημερινή αγορά εργασίας.

Οι μελλοντικοί επαγγελματίες του αθλητισμού θα ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, θα συνομιλήσουν με τους Δημήτρη Χατζηγεωργίου, Παντελή Διαμαντόπουλο, Βασίλη Μπακόπουλο, Τάκη Πουρναράκη και τους special guests τους και θα ενημερωθούν για τα προγράμματα σπουδών και τα μοναδικά προνόμια που περιμένουν όσους επιλέγουν σπουδές σε 1 από τα 7 καλύτερα Εκπαιδευτήρια της Ευρώπης!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

* Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής για όσους δεν έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ!

** Για τους ήδη εγγεγραμμένους σπουδαστές στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, δεν είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

ΙΕΚ ΑΚΜΗ: Κοδριγκτώνος 16, Αθήνα (Κέντρο)

Πληροφορίες: 210 8224074, https://iek-akmi.edu.gr/meet-up-session-me-ti-pliresteri-omada-athlitikis-dimosiografias-stin-ellada

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ενημερωθείτε άμεσα, εύκολα και δωρεάν για τη σχολή που σας ενδιαφέρει από όπου και αν βρίσκεστε.
Επιλέξτε παράρτημα(*)
Δεν έχετε επιλέξει παράρτημα!

Επιλέξτε ειδικότητα(*)
Δεν εχετε επιλέξει ειδικότητα!

Όνομα(*)
Δεν έχετε καταχωρήσει το όνομά σας!

Επώνυμο(*)
δεν έχετε καταχωρήσει το επώνυμό σας!

Τηλέφωνο(*)
Δεν εχετε καταχωρήσει το τηλέφωνο σας!

Πόλη Διαμονής(*)
Δεν έχετε καταχωρήσει τον τόποδιαμονής σας!

E-mail(*)
Δεν εχετε καταχωρήσει το email σας!

Σχόλια
Invalid Input

Invalid Input

 
ΑΘΗΝΑ
Κοδριγκτώνος 16, 112 57
τηλ.: 210-8224074
info @ iek-akmi.edu.gr
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Σωτήρος Διός 1, 18 535
τηλ.: 210-8224074
info @ iek-akmi.edu.gr
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τσιμισκή 14, 546 24
τηλ.: 2310-260200
info @ iek-akmi.edu.gr
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Θεοτοκοπούλου
& Κορωναίου
τηλ.: 2810-300900
info @ iek-akmi.edu.gr
ΛΑΡΙΣΑ
6ο χλμ Λάρισας - Νίκαιας
τηλ.: 2410-660400
info @ iek-akmi.edu.gr