close×
 
 
 


Τα Νέα μας

 
 
 
 
 
 
<br><br>

ΙΕΚ ΑΚΜΗ: Το μόνο ΙΕΚ που κατασκεύασε Αγωνιστικό Kart από το μηδέν!

ΙΕΚ ΑΚΜΗ: Το μόνο ΙΕΚ που κατασκεύασε Αγωνιστικό Kart από το μηδέν!

Και στις σπουδές Τεχνικών Επαγγελμάτων, προτεραιότητα του ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι η διασύνδεση του εκπαιδευτικού και επαγγελματικού περιβάλλοντος, για τους σπουδαστές του. Αυτός είναι ο και ο λόγος που προχώρησε σε μία πρωτότυπη ενέργεια, που λαμβάνει χώρα πρώτη φόρα σε Ίδρυμα Επαγγελματικής Κατάρτισης.

ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΤΡΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ»

ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΤΡΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ»

ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΤΡΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ»

Τρέξε και περπάτησε χωρίς τερματισμό για καλό σκοπό,  μέσα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης! Κάθε  χιλιόμετρο και ευρώ!

Μία ιδέα του αθλητικού συλλόγου Ερμής 1877 που απέκτησε σάρκα και οστά με τη συνδρομή της ΔΕΘ για πρώτη φορά στην Ελλάδα αρχές Σεπτεμβρίου στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Φέτος, η δράση θα πραγματοποιηθεί 20-23 Μαΐου. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, στο Ορφανοτροφείο Θηλέων “Μέλισσα” και στο Ανοικτό Πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου στη Θεσσαλονίκη. 

Η εκκίνηση θα δοθεί το απόγευμα της Τετάρτης 20 Μαΐου από τη Νότια Πύλη της ΔΕΘ στην πλατεία της ΧΑΝΘ και η διαδρομή θα είναι όπως και το Σεπτέμβριο στον ειδικά διαμορφωμένο και φωτισμένο χώρο μέσα στην Έκθεση, με μουσικές και παράλληλες δραστηριότητες και τις 72 ώρες διάρκειας του μοναδικού αγώνα.

Με πολύ χαρά και διάθεση οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκης, δήλωσαν συμμετοχή στο φιλανθρωπικό αγώνα. Συγκεκριμένα, τρέχουν όλοι μαζί και γράφουν χιλιόμετρα, την Πέμπτη 21/5/2015 στις 11.00πμ, διαδίδοντας και υποστηρίζοντας ότι ο εθελοντισμός είναι θέμα… ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

Οι εγγραφές για τη συμμετοχή στο “Τρέξε χωρίς Τερματισμό” έχουν ανοίξει ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα nofinishline.gr!

Συνεργασία ΙΕΚ ΑΚΜΗ με την ELECTRA HELLA'S

Συνεργασία ΙΕΚ ΑΚΜΗ με την ELECTRA HELLA'S

Συνεργασία ΙΕΚ ΑΚΜΗ με την ELECTRA HELLA'S

Μια από τις σημαντικές συνεργασίες του ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι με την Electra Hella’s Α.Ε. Η ιστορία της εταιρείας συνδέεται στενά με την ανάπτυξη της αγοράς ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Παρέχει πρόσθετη οδική ασφάλεια και άνεση στους οδηγούς, υψηλής ποιότητας πρωτοποριακό εξοπλισμό και συστήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία, στα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει 20 από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές όπως τις:

  • Hella – Ηγετική εταιρία στον χώρο του Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού και Φωτισμού
  • Bilstein – Υφίσταται από το 1873 και κατασκεύασε τον πρώτο σε επίπεδο παραγωγής μονοκύλινδρο αποσβεστήρα -αμορτισέρ αερίου
  • Siemens VDO - ο μεγαλύτερος κατασκευαστικός οίκος οργάνων ακριβείας στον κόσμο
  • ΜΑΝN – Ηγετική εταιρία στον χώρο των φίλτρων

Η συνεργασία εξασφαλίζει για τους μαθητές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ: Εξειδικευμένη εκπαίδευση, δωρεάν σεμινάρια, υλικοτεχνικό εξοπλισμό, βιβλιογραφία, πρακτική εκπαίδευση και προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης.

Τηλεκπαίδευση στην Οικολογική Οδήγηση

Τηλεκπαίδευση στην Οικολογική Οδήγηση

Τηλεκπαίδευση στην Οικολογική Οδήγηση

Πρωτοποριακό πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης ( e-learning) στο Eco Driving διοργανώνουν οι πρότυπες Σχολές Οδηγών “ΖΩΓΡΑΦΟΣ” ,βασικός συνεργάτης του τμήματος Εκπαιδευτών Οδηγών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Η κατάρτιση περιλαμβάνει 4 στάδια: 1. Συνολική αξιολόγηση της καθημερινής οδήγησης και το ποσοστό συμμετοχής των οδηγών στη μόλυνση του περιβάλλοντος. 2. Συνήθεις οδηγητικές πρακτικές που χρησιμοποιούνται σήμερα και αναλυτική αξιολόγηση της απόδοσης των καυσίμων και της αδράνειας. 3. Οικολογική οδηγητική προσέγγιση, συμβουλές και παροτρύνσεις για μια νέα οδηγητική πρακτική…! 4. Αποτελέσματα και μαρτυρίες στην καινούργια οικολογική οδηγητική συμπεριφορά. Στόχος του εγχειρήματος των σχολών οδήγησης “ΖΩΓΡΑΦΟΣ” είναι η οικολογική ευαισθητοποίηση των οδηγών μέσω της υιοθέτησης καθημερινής οδηγητικής πρακτικής. Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ με τις μεγάλες συνεργασίες του με εταιρίες leader στον τομέα τους δίνει τη μοναδική δυνατότητα στους σπουδαστές του να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επαγγελματική τους καταξίωση.

Σεμινάριο Συστημάτων Τετρακίνησης

Σεμινάριο Συστημάτων Τετρακίνησης

Σεμινάριο Συστημάτων Τετρακίνησης

Οι τελειόφοιτοι σπουδαστές της ειδικότητας των Μηχανικών Αυτοκινήτων του ΙΕΚ ΑΚΜΗ είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις της Ν.Ι. Θεοχαράκης στον Ασπρόπυργο. Οι σπουδαστές που ξεναγήθηκαν στο χώρο, είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις εγκαταστάσεις από κοντά.

Μεταξύ των άλλων πραγματοποιήθηκε σεμινάριο στο κέντρο τεχνικής εκπαίδευσης που αφορούσε τα συστήματα τετρακίνησης (4x4) των οχημάτων της Nissan.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ενημερωθείτε άμεσα, εύκολα και δωρεάν για τη σχολή που σας ενδιαφέρει από όπου και αν βρίσκεστε.
Επιλέξτε παράρτημα(*)
Δεν έχετε επιλέξει παράρτημα!

Επιλέξτε ειδικότητα(*)
Δεν εχετε επιλέξει ειδικότητα!

Όνομα(*)
Δεν έχετε καταχωρήσει το όνομά σας!

Επώνυμο(*)
δεν έχετε καταχωρήσει το επώνυμό σας!

Τηλέφωνο(*)
Δεν εχετε καταχωρήσει το τηλέφωνο σας!

Πόλη Διαμονής(*)
Δεν έχετε καταχωρήσει τον τόποδιαμονής σας!

E-mail(*)
Δεν εχετε καταχωρήσει το email σας!

Σχόλια
Invalid Input

Invalid Input

 
ΑΘΗΝΑ
Κοδριγκτώνος 16, 112 57
τηλ.: 210-8224074
info @ iek-akmi.edu.gr
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Σωτήρος Διός 1, 18 535
τηλ.: 210-8224074
info @ iek-akmi.edu.gr
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τσιμισκή 14, 546 24
τηλ.: 2310-260200
info @ iek-akmi.edu.gr
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Θεοτοκοπούλου
& Κορωναίου
τηλ.: 2810-300900
info @ iek-akmi.edu.gr
ΛΑΡΙΣΑ
6ο χλμ Λάρισας - Νίκαιας
τηλ.: 2410-660400
info @ iek-akmi.edu.gr