close×
 
 
 


Τα Νέα μας

 
 
 
 
 
 

ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΚΜΗ ΤΗΣ

IMGS9132

Αέρας Ευρωπαϊκής εκπαίδευσης στη Λάρισα με μία εντυπωσιακή επένδυση του Ομίλου ΑΚΜΗ.

Το διεθνώς αναγνωρισμένο για το εκπαιδευτικό του έργο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, το μεγαλύτερο ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Επαγγελματικής Κατάρτισης της Ελλάδας-βάσει επίσημων στοιχείων - στο πλαίσιο της ηγετικής του πορείας στη χώρα μας, μετά την Αθήνα, τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη, επεκτάθηκε και  στη Λάρισα δημιουργώντας  έναν ακόμη υπερσύγχρονο πυρήνα παιδείας, με υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες, σε αναπτυσσόμενους επαγγελματικούς τομείς.

Στα διαμάντια της ελληνικής οικονομίας το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Στα διαμάντια της ελληνικής οικονομίας το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

diamantia-iek-akmi

Μεταξύ των ισχυρότερων εταιριών της Ελλάδας που αποτελούν τα  διαμάντια της ελληνικής οικονομίας, εντάσσεται πλέον το ΙΕΚ ΑΚΜΗ μετά την βράβευσή του με την διάκριση DIAMONDS  OF  THE  GREEK ECONOMY  2016. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε σε μια λαμπρή εκδήλωση παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής και επιχειρηματικής σκηνής του τόπου όπου συμμετείχαν πάνω από 450 εκπρόσωποι εκ των ισχυρότερων και υγιέστερα αναπτυσσόμενων εταιρειών της χώρας. Το βραβείο παρέλαβε ο Σύμβουλος Διοίκησης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Βαγγέλης Ροδόπουλος από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κο  Ηλία Ξανθάκο.

Βραβείο Δημοσιογραφίας

Βραβείο Δημοσιογραφίας

Η Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων βραβεύει το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Κορυφαία διάκριση στην ιστορία του θεσμού του, απέσπασε το ΙΕΚ ΑΚΜΗ με τη βράβευσή του από την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την ποιότητα των σπουδών δημοσιογραφίας και ΜΜΕ. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Fernando de Valenzuela, ο γενικός γραμματέας Nikolaas Peter Kramer και ο επίτιμος διεθνής Πρόεδρος της Ένωσης Αθανάσιος Παπανδρόπουλος, απένειμαν στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ το Βραβείο Καλύτερου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος στις σπουδές δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, ως επιστέγασμα της επιτυχημένης μακρόχρονης πορείας του στο χώρο της εκπαίδευσης στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

ΑΡΙΣΤΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

aristeio ekpaideyshs iek akmi

Το μοναδικό ΙΕΚ που αποσπά κορυφαία Πιστοποίηση  Αριστείας από το διεθνή φορέα EFQM. Μία σημαντική διάκριση απέσπασε το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αυτήν τη φορά κατακτώντας το κορυφαίο Bραβείο Aριστείας EFQM- «COMMITED TO EXCELLENCE» προσθέτοντας μία ακόμη διεθνή διάκριση στο σύνολο των βραβείων που έχει αποσπάσει τα τελευταία χρόνια για την παροχή υψηλού εκπαιδευτικού έργου. Με το βραβείο αυτό επισφραγίζεται όχι μόνο το υψηλό επίπεδο σπουδών του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, αλλά και η συμβολή του για πρωτοπορία και καινοτομία στην εκπαίδευση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο θεσμός του EFQM (European Foundation for Quality Management) είναι παγκόσμιος και διεθνώς αναγνωρισμένος, ενώ στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων- ΕΕΔΕ επισφραγίζοντας το κύρος της διάκρισης αυτής.

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΙΕΚ ΑΚΜΗ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

To IEK AKMH αποτελεί από το 2015 την μόνη Ελληνική Σχολή Γαστρονομίας μέλος του World Association of Chef Societies https://www.worldchefs.org/
Μετά από ενδελεχή και αυστηρή αξιολόγηση το ΙΕΚ ΑΚΜΗ πληρώντας τα υψηλά standards της μεγαλύτερης κοινότητας των ΣΕΦ παγκοσμίως αποτελεί πλέον το μόνο Ελληνικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα πιστοποιημένο κατά WACS!
Η αξιολόγηση αφορούσε το πρόγραμμα σπουδών, τις εγκαταστάσεις και κουζίνες, τον τεχνολογικό εξοπλισμό και το βαθμό επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ενημερωθείτε άμεσα, εύκολα και δωρεάν για τη σχολή που σας ενδιαφέρει από όπου και αν βρίσκεστε.
Επιλέξτε παράρτημα(*)
Δεν έχετε επιλέξει παράρτημα!

Επιλέξτε ειδικότητα(*)
Δεν εχετε επιλέξει ειδικότητα!

Ονοματεπώνυμο(*)
Δεν έχετε καταχωρήσει το όνομά σας!

Τηλέφωνο(*)
Δεν εχετε καταχωρήσει το τηλέφωνο σας!

Πόλη Διαμονής(*)
Δεν έχετε καταχωρήσει τον τόποδιαμονής σας!

E-mail
Δεν εχετε καταχωρήσει το email σας!

Σχόλια
Invalid Input

Invalid Input

 
ΑΘΗΝΑ
Κοδριγκτώνος 16, 112 57
τηλ.: 2108224074
info @ iek-akmi.edu.gr
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Σωτήρος Διός 1, 18 535
τηλ.: 2108224074
info @ iek-akmi.edu.gr
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τσιμισκή 14, 546 24
τηλ.: 2310260200
info @ iek-akmi.edu.gr
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Θεοτοκοπούλου
& Κορωναίου
τηλ.: 2810300900
info @ iek-akmi.edu.gr
ΛΑΡΙΣΑ
Ασκληπιού 29 & Πατρόκλου
τηλ.: 2410-660400
info @ iek-akmi.edu.gr

ΡΟΔΟΣ
Βύρωνος 1, 85100
τηλ.: 2241-240840
info @ iek-akmi.edu.gr