touristikaΣχολή Τουρισμού & Επισιτισμού

Σήμερα, μετά από 40 και πλέον χρόνια εμπειρίας και συνεχούς πρωτοπορίας, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε 5 παραρτήματα (Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Λάρισα) αποτελεί τη μεγαλύτερη εκπαιδευτική δύναμη στο χώρο των Τουριστικών και Επισιτιστικών επαγγελμάτων, με πτυχίο αναγνωρισμένο απο το Υπουργείο Παιδείας. Καινοτόμο σε όλο το φάσμα της τουριστικής εκπαίδευσης και της γαστρονομίας, η σχολή Τουρισμού και Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΚΜΗ προσφέρει πρωτοποριακά Ευρωπαϊκά προγράμματα σπουδών στις πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενες ειδικότητες, με δυνατότητα παράλληλης απόκτησης Διεθνών πιστοποιήσεων, παρακολούθησης Master Classes καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου, State Of The Art εγκαταστάσεων Πανελλήνιας υπεροχής, και παροχής πρακτικής εκπαίδευσης και άσκησης. Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι η πρώτη και μοναδική σχολή στην Ελλάδα μέλος του World Association of Chef Societies.
Επιπλέον, αποτελεί τη μοναδική σχολή που βραβεύτηκε από την Ελληνική Ακαδημία Γαστρονομίας, μέλος της International Academy of Gastronomy (Οι Φίλοι του Διονύσου).
Οι σπουδαστές των Τουριστικών & Επισιτιστικών Επαγγελμάτων εξασφαλίζουν:
 
  • Μαζί με τον Γιάννη Μπαξεβάνη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Ο Έλληνας «μάγος» της γαστρονομίας. Ο Γιάννης Μπαξεβάνης γεννήθηκε στην Αθήνα και τελείωσε με άριστα τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων. Τα πρώτα χρόνια της καριέρας του ταξιδεύει σε διάφορες χώρες της Ευρώπης για να αποκτήσει γνώσεις και εμπειρίες και να γνωρίσει διαφορετικές κουζίνες (Γερμανία, Ελβετία, Βέλγιο, Γαλλία). Στο Hilton Στρασβούργου τού απονέμεται ασημένιο μετάλλιο στη Διεθνή Έκθεση Γαστρονομίας. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εργάζεται ως σεφ σε κορυφαία ξενοδοχεία και εστιατόρια.

  • Μαζί με τον Χρήστο Βεργάδο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Γνωστός ως Maitre “Εικαστικής Ζαχαροπλαστικής”, με σπουδές στην Ελλάδα και στη Γαλλία στο E.N.S.P., δίπλα στους κορυφαίους pastry chefs Y. Thuries και A. Ducasse. Δημιουργός του Sweet Fashion Show, μιας φαντασμαγορικής επίδειξης όπου η ζαχαροπλαστική συναντά την υψηλή ραπτική και με βοηθούς του τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, παρουσίασε ρούχα, εσώρουχα και αξεσουάρ φτιαγμένα από Α’ ύλες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής όπως σοκολάτα, ψωμί, σταφίδες, κουφέτα, marshmelows κ.ά.

  • Μαζί με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Σπούδασε Οικονομικά στο UCLA και Μαγειρική στο Culinary Institute of America. Εκεί μαθήτευσε και εργάστηκε δίπλα σε κορυφαίους Chef. Επέστρεψε στην Ελλάδα για να αφοσιωθεί στην ελληνική γαστρονομία. Εργάσθηκε ως chef του εστιατορίου «Αλάτσι», όπου κέρδισε Χρυσό Σκούφο και βραβεία Gourmet. Η επιτυχημένη του πορεία συνεχίστηκε από τη θέση του executive chef στα εστιατόρια ΕΡΓΟΝ σε Ελλάδα και εξωτερικό . Αυτή την εποχή τον βρίσκουμε στο εστιατόριο του Μουσείου Γουλανδρή.

  • Μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Έχει εργασθεί ως Chef στα πιο κοσμοπολίτικα εστιατόρια των μεγάλων τουριστικών προορισμών της Ελλάδας και του εξωτερικού, σε VIP Catering και σε σημαντικά ξενοδοχεία της Ιταλίας. Για 15 χρόνια αποτέλεσε Executive Chef στη βασιλική Πρεσβεία της Δανίας στην Αθήνα, ενώ παράλληλα τις μαγειρικές του δημιουργίες έχουν γευτεί επιφανείς προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ όπως ο Βασιλιάς της Ολλανδίας, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και πολλοί άλλοι αξιωματούχοι. Τη φετινή χρονιά τον απολαύσαμε ως κριτή στην εκπομπή «Master Chef».

    Εκτός από εξαιρετικά πιάτα και τεχνικές, ο διακεκριμένος Chef ασχολείται με τον τομέα της Έρευνας και της Ανάπτυξης (R&D), το food styling, το food design and photography και το business management γαστρονομίας και τουρισμού.

  • Μαζί με τον Διονύση Αλέρτα στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Pastry Chef στα ξενοδοχεία NJV Athens Plaza και Semiramis, πρεσβευτής στην Ελλάδα των κορυφαίων παγκοσμίως εταιριών σοκολάτας και πραλίνας Domori και Agrimontana αντίστοιχα, ιδιοκτήτης τoυ δημοφιλούς ζαχαροπλαστείου Criollo στην Κηφισιά.

  • Το 1ο Pop-Up Restaurant από τον Chef, Σωτήρη Κοντιζά, αποκλειστικά στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ!
    Ένα πρωτοποριακό project που ανατρέπει τα δεδομένα στις σπουδές Γαστρονομίας.


    Ο αστέρας της ασιατικής gourmet σκηνής και κριτής του Master Chef, μετά τη συλλογή εμπειριών σε κορυφαία εστιατόρια της Ευρώπης, επιστρέφει στην Ελλάδα και συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους Αθηναίους, στο “Nolan”, γνωστό για τη διεθνή, μοντέρνα κουζίνα του. Η προσωπική επιβράβευση ήρθε γρήγορα, με την ανακήρυξη του ως «Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Σεφ για το 2016», σε διεθνή διαγωνισμό.

  • Με Mentor τον Λευτέρη Λαζάρου στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ!

    Εμβληματική φυσιογνωμία της νέας ελληνικής κουζίνας, ο Λευτέρης Λαζάρου δημιουργεί διαρκώς νέα δεδομένα στη γαστρονομική σκηνή της χώρας, εξελίσσοντας ταυτόχρονα σε υψηλό επίπεδο τη θαλασσινή κουζίνα. Είναι ιδιοκτήτης του φημισμένου εστιατορίου “Varoulko Seaside” στο Μικρολίμανο. Ο Λευτέρης Λαζάρου είναι ο μοναδικός chef που βραβεύεται επί 21 χρόνια με Χρυσό Σκούφο και ο πρώτο Έλληνας Chef, που βραβεύτηκε με Αστέρι Michelin, το οποίο και διατηρεί μέχρι σήμερα.

 

Σημεία Υπεροχής στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

1
Παρέχει Κρατικό Δίπλωμα Σπουδών – Δυνατότητα διορισμού στο δημόσιο (150 μόρια).
2
Η Πρώτη και Μοναδική πανελλαδική σχολή μέλος του World Association of Chef Societies
3
Η μόνη σχολή που βραβεύτηκε από την Ελληνική Ακαδημία Γαστρονομίας, μέλος της International Academy of Gastronomy (Οι Φίλοι του Διονύσου).
4
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ αποτελεί το πρώτο εκπαιδευτικό ίδρυμα όλων των βαθμίδων, το οποίο εφαρμόζει την πρωτοποριακή χρήση των προσομοιωτών στην εκπαίδευση. Αυτός είναι και ο λόγος που απέσπασε το «Βραβείο Καινοτομίας στην Εκπαίδευση», από τον Διεθνή φορέα PRAXIS MMT.
5
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ διαθέτει state of the Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής. Είναι δίχως αμφιβολία οι πλέον σύγχρονες εργαστηριακές εγκαταστάσεις, οι οποίες διαθέτουν αμιγώς επαγγελματικό εξοπλισμό σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Λάρισα.
6
Οι Σεφ των «Χρυσών Αστέρων» διδάσκουν στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Γιάννης Μπαξεβάνης, ο Γιώργος Στυλιανουδάκης, ο Αστέριος Κουστούδης, ο Κυριάκος Λύρας, ο Γιάννης Κουναλάκης, ο Διονύσης Αλέρτας, ο Δημήτρης Χρονόπουλος, ο Χρήστος Βέργαδος και άλλοι 38 κορυφαίοι επαγγελματίες!
7
Στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα έχεις την ευκαιρία να εκπονήσεις αμειβόμενη εποχική πρακτική άσκηση στις μεγαλύτερες Τουριστικές και Επισιτιστικές Μονάδες.
8
Η παροχή των υλικών είναι δωρεάν σε όλα τα εργαστήρια του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.
9
Μόνο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ δίνεται η ευκαιρία για μετεκπαίδευση και εξειδίκευση στις κορυφαίες σχολές του Κόσμου (Alain Ducasse, Ecole Ritz Escoffier Paris).
10
Συνεργάτες του ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου που αποτελούν εγγύηση για την επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών μας.
11
Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ μπορούν να λάβουν, σε αποκλειστικότητα, Δίπλωμα από το Διεθνώς αναγνωρισμένο Βρετανικό οργανισμό Pearson.
12
Ο απόφοιτος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ έχει τη δυνατότητα συνέχισης των σπουδών του, στο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ για να αποκτήσει Πανεπιστημιακό Πτυχίο BA  Culinary Arts στα Επισιτιστικά και  BA (Hons) International Hospitality and Tourism Management στα Ξενοδοχειακά. Η παρακολούθηση των μαθημάτων γίνεται στην Ελληνική γλώσσα.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

Chef

Chef

icon mageiriki Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef)

Ο Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας - Chef είναι ο επαγγελματίας που έχει τις ικανότητες να διοικήσει και να διευθύνει, το υφιστάμενο προσωπικό της κουζίνας και μπορεί να απασχοληθεί σε Επιχειρήσεις Ξενοδοχειακής και Επισιτιστικής μορφής και δομής, τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στο Δημόσιο τομέα. Η σημερινή - έντονα ανταγωνιστική - αγορά εργασίας απαιτεί πολυάριθμο προσωπικό για τη στελέχωση της κουζίνας μιας επισιτιστικής ή τουριστικής μονάδας. Η ανάγκη για στελέχη που κατέχουν την τέχνη της μαγειρικής σε επαγγελματικό επίπεδο είναι μεγάλη και επιτακτική, ιδιαίτερα σε μια χώρα της Μεσογείου, όπως η Ελλάδα.

Με τις γνώσεις που αποκτάς κατά τη διάρκεια των σπουδών σου μπορείς να αναλάβεις υπεύθυνα την οργάνωση και λειτουργία μια σύγχρονης κουζίνας, ανεξαρτήτως μεγέθους και τύπου.

Εξειδικεύεσαι στην παραγωγή παρασκευασμάτων που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, ενώ η πολύωρη εξάσκηση στα εργαστήρια του ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε κάνουν να χειρίζεσαι με ευκολία όλα τα εργαλεία και σκεύη της κουζίνας.



pic keimenou mageiriki
  • Μαζί με τον Γιάννη Μπαξεβάνη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Ο Έλληνας «μάγος» της γαστρονομίας. Ο Γιάννης Μπαξεβάνης γεννήθηκε στην Αθήνα και τελείωσε με άριστα τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων. Τα πρώτα χρόνια της καριέρας του ταξιδεύει σε διάφορες χώρες της Ευρώπης για να αποκτήσει γνώσεις και εμπειρίες και να γνωρίσει διαφορετικές κουζίνες (Γερμανία, Ελβετία, Βέλγιο, Γαλλία). Στο Hilton Στρασβούργου τού απονέμεται ασημένιο μετάλλιο στη Διεθνή Έκθεση Γαστρονομίας. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εργάζεται ως σεφ σε κορυφαία ξενοδοχεία και εστιατόρια.

  • Μαζί με τον Χρήστο Βεργάδο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Γνωστός ως Maitre “Εικαστικής Ζαχαροπλαστικής”, με σπουδές στην Ελλάδα και στη Γαλλία στο E.N.S.P., δίπλα στους κορυφαίους pastry chefs Y. Thuries και A. Ducasse. Δημιουργός του Sweet Fashion Show, μιας φαντασμαγορικής επίδειξης όπου η ζαχαροπλαστική συναντά την υψηλή ραπτική και με βοηθούς του τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, παρουσίασε ρούχα, εσώρουχα και αξεσουάρ φτιαγμένα από Α’ ύλες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής όπως σοκολάτα, ψωμί, σταφίδες, κουφέτα, marshmelows κ.ά.

  • Μαζί με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Σπούδασε Οικονομικά στο UCLA και Μαγειρική στο Culinary Institute of America. Εκεί μαθήτευσε και εργάστηκε δίπλα σε κορυφαίους Chef. Επέστρεψε στην Ελλάδα για να αφοσιωθεί στην ελληνική γαστρονομία. Εργάσθηκε ως chef του εστιατορίου «Αλάτσι», όπου κέρδισε Χρυσό Σκούφο και βραβεία Gourmet. Η επιτυχημένη του πορεία συνεχίστηκε από τη θέση του executive chef στα εστιατόρια ΕΡΓΟΝ σε Ελλάδα και εξωτερικό . Αυτή την εποχή τον βρίσκουμε στο εστιατόριο του Μουσείου Γουλανδρή.

  • Μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Έχει εργασθεί ως Chef στα πιο κοσμοπολίτικα εστιατόρια των μεγάλων τουριστικών προορισμών της Ελλάδας και του εξωτερικού, σε VIP Catering και σε σημαντικά ξενοδοχεία της Ιταλίας. Για 15 χρόνια αποτέλεσε Executive Chef στη βασιλική Πρεσβεία της Δανίας στην Αθήνα, ενώ παράλληλα τις μαγειρικές του δημιουργίες έχουν γευτεί επιφανείς προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ όπως ο Βασιλιάς της Ολλανδίας, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και πολλοί άλλοι αξιωματούχοι. Τη φετινή χρονιά τον απολαύσαμε ως κριτή στην εκπομπή «Master Chef».

    Εκτός από εξαιρετικά πιάτα και τεχνικές, ο διακεκριμένος Chef ασχολείται με τον τομέα της Έρευνας και της Ανάπτυξης (R&D), το food styling, το food design and photography και το business management γαστρονομίας και τουρισμού.

  • Μαζί με τον Διονύση Αλέρτα στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Pastry Chef στα ξενοδοχεία NJV Athens Plaza και Semiramis, πρεσβευτής στην Ελλάδα των κορυφαίων παγκοσμίως εταιριών σοκολάτας και πραλίνας Domori και Agrimontana αντίστοιχα, ιδιοκτήτης τoυ δημοφιλούς ζαχαροπλαστείου Criollo στην Κηφισιά.

  • Το 1ο Pop-Up Restaurant από τον Chef, Σωτήρη Κοντιζά, αποκλειστικά στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ!
    Ένα πρωτοποριακό project που ανατρέπει τα δεδομένα στις σπουδές Γαστρονομίας.


    Ο αστέρας της ασιατικής gourmet σκηνής και κριτής του Master Chef, μετά τη συλλογή εμπειριών σε κορυφαία εστιατόρια της Ευρώπης, επιστρέφει στην Ελλάδα και συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους Αθηναίους, στο “Nolan”, γνωστό για τη διεθνή, μοντέρνα κουζίνα του. Η προσωπική επιβράβευση ήρθε γρήγορα, με την ανακήρυξη του ως «Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Σεφ για το 2016», σε διεθνή διαγωνισμό.

  • Με Mentor τον Λευτέρη Λαζάρου στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ!

    Εμβληματική φυσιογνωμία της νέας ελληνικής κουζίνας, ο Λευτέρης Λαζάρου δημιουργεί διαρκώς νέα δεδομένα στη γαστρονομική σκηνή της χώρας, εξελίσσοντας ταυτόχρονα σε υψηλό επίπεδο τη θαλασσινή κουζίνα. Είναι ιδιοκτήτης του φημισμένου εστιατορίου “Varoulko Seaside” στο Μικρολίμανο. Ο Λευτέρης Λαζάρου είναι ο μοναδικός chef που βραβεύεται επί 21 χρόνια με Χρυσό Σκούφο και ο πρώτο Έλληνας Chef, που βραβεύτηκε με Αστέρι Michelin, το οποίο και διατηρεί μέχρι σήμερα.

{loadposition accordion}

Chef

icon mageiriki Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef)

Ο Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας - Chef είναι ο επαγγελματίας που έχει τις ικανότητες να διοικήσει και να διευθύνει, το υφιστάμενο προσωπικό της κουζίνας και μπορεί να απασχοληθεί σε Επιχειρήσεις Ξενοδοχειακής και Επισιτιστικής μορφής και δομής, τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στο Δημόσιο τομέα. Η σημερινή - έντονα ανταγωνιστική - αγορά εργασίας απαιτεί πολυάριθμο προσωπικό για τη στελέχωση της κουζίνας μιας επισιτιστικής ή τουριστικής μονάδας. Η ανάγκη για στελέχη που κατέχουν την τέχνη της μαγειρικής σε επαγγελματικό επίπεδο είναι μεγάλη και επιτακτική, ιδιαίτερα σε μια χώρα της Μεσογείου, όπως η Ελλάδα.

Με τις γνώσεις που αποκτάς κατά τη διάρκεια των σπουδών σου μπορείς να αναλάβεις υπεύθυνα την οργάνωση και λειτουργία μια σύγχρονης κουζίνας, ανεξαρτήτως μεγέθους και τύπου.

Εξειδικεύεσαι στην παραγωγή παρασκευασμάτων που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, ενώ η πολύωρη εξάσκηση στα εργαστήρια του ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε κάνουν να χειρίζεσαι με ευκολία όλα τα εργαλεία και σκεύη της κουζίνας.



pic keimenou mageiriki
  • Μαζί με τον Γιάννη Μπαξεβάνη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Ο Έλληνας «μάγος» της γαστρονομίας. Ο Γιάννης Μπαξεβάνης γεννήθηκε στην Αθήνα και τελείωσε με άριστα τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων. Τα πρώτα χρόνια της καριέρας του ταξιδεύει σε διάφορες χώρες της Ευρώπης για να αποκτήσει γνώσεις και εμπειρίες και να γνωρίσει διαφορετικές κουζίνες (Γερμανία, Ελβετία, Βέλγιο, Γαλλία). Στο Hilton Στρασβούργου τού απονέμεται ασημένιο μετάλλιο στη Διεθνή Έκθεση Γαστρονομίας. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εργάζεται ως σεφ σε κορυφαία ξενοδοχεία και εστιατόρια.

  • Μαζί με τον Χρήστο Βεργάδο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Γνωστός ως Maitre “Εικαστικής Ζαχαροπλαστικής”, με σπουδές στην Ελλάδα και στη Γαλλία στο E.N.S.P., δίπλα στους κορυφαίους pastry chefs Y. Thuries και A. Ducasse. Δημιουργός του Sweet Fashion Show, μιας φαντασμαγορικής επίδειξης όπου η ζαχαροπλαστική συναντά την υψηλή ραπτική και με βοηθούς του τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, παρουσίασε ρούχα, εσώρουχα και αξεσουάρ φτιαγμένα από Α’ ύλες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής όπως σοκολάτα, ψωμί, σταφίδες, κουφέτα, marshmelows κ.ά.

  • Μαζί με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Σπούδασε Οικονομικά στο UCLA και Μαγειρική στο Culinary Institute of America. Εκεί μαθήτευσε και εργάστηκε δίπλα σε κορυφαίους Chef. Επέστρεψε στην Ελλάδα για να αφοσιωθεί στην ελληνική γαστρονομία. Εργάσθηκε ως chef του εστιατορίου «Αλάτσι», όπου κέρδισε Χρυσό Σκούφο και βραβεία Gourmet. Η επιτυχημένη του πορεία συνεχίστηκε από τη θέση του executive chef στα εστιατόρια ΕΡΓΟΝ σε Ελλάδα και εξωτερικό . Αυτή την εποχή τον βρίσκουμε στο εστιατόριο του Μουσείου Γουλανδρή.

  • Μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Έχει εργασθεί ως Chef στα πιο κοσμοπολίτικα εστιατόρια των μεγάλων τουριστικών προορισμών της Ελλάδας και του εξωτερικού, σε VIP Catering και σε σημαντικά ξενοδοχεία της Ιταλίας. Για 15 χρόνια αποτέλεσε Executive Chef στη βασιλική Πρεσβεία της Δανίας στην Αθήνα, ενώ παράλληλα τις μαγειρικές του δημιουργίες έχουν γευτεί επιφανείς προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ όπως ο Βασιλιάς της Ολλανδίας, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και πολλοί άλλοι αξιωματούχοι. Τη φετινή χρονιά τον απολαύσαμε ως κριτή στην εκπομπή «Master Chef».

    Εκτός από εξαιρετικά πιάτα και τεχνικές, ο διακεκριμένος Chef ασχολείται με τον τομέα της Έρευνας και της Ανάπτυξης (R&D), το food styling, το food design and photography και το business management γαστρονομίας και τουρισμού.

  • Μαζί με τον Διονύση Αλέρτα στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Pastry Chef στα ξενοδοχεία NJV Athens Plaza και Semiramis, πρεσβευτής στην Ελλάδα των κορυφαίων παγκοσμίως εταιριών σοκολάτας και πραλίνας Domori και Agrimontana αντίστοιχα, ιδιοκτήτης τoυ δημοφιλούς ζαχαροπλαστείου Criollo στην Κηφισιά.

  • Το 1ο Pop-Up Restaurant από τον Chef, Σωτήρη Κοντιζά, αποκλειστικά στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ!
    Ένα πρωτοποριακό project που ανατρέπει τα δεδομένα στις σπουδές Γαστρονομίας.


    Ο αστέρας της ασιατικής gourmet σκηνής και κριτής του Master Chef, μετά τη συλλογή εμπειριών σε κορυφαία εστιατόρια της Ευρώπης, επιστρέφει στην Ελλάδα και συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους Αθηναίους, στο “Nolan”, γνωστό για τη διεθνή, μοντέρνα κουζίνα του. Η προσωπική επιβράβευση ήρθε γρήγορα, με την ανακήρυξη του ως «Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Σεφ για το 2016», σε διεθνή διαγωνισμό.

  • Με Mentor τον Λευτέρη Λαζάρου στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ!

    Εμβληματική φυσιογνωμία της νέας ελληνικής κουζίνας, ο Λευτέρης Λαζάρου δημιουργεί διαρκώς νέα δεδομένα στη γαστρονομική σκηνή της χώρας, εξελίσσοντας ταυτόχρονα σε υψηλό επίπεδο τη θαλασσινή κουζίνα. Είναι ιδιοκτήτης του φημισμένου εστιατορίου “Varoulko Seaside” στο Μικρολίμανο. Ο Λευτέρης Λαζάρου είναι ο μοναδικός chef που βραβεύεται επί 21 χρόνια με Χρυσό Σκούφο και ο πρώτο Έλληνας Chef, που βραβεύτηκε με Αστέρι Michelin, το οποίο και διατηρεί μέχρι σήμερα.

{loadposition accordion}
Ξενοδοχειακά

Ξενοδοχειακά

icon ksenodoxeiaka Τεχνικός Τουριστικών Mονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας

Ο τουρισμός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς της Ελληνικής οικονομίας. Είναι βέβαιο ότι αποτελεί μοχλό ανάπτυξης για τη χώρα μας, ενώ οι τουριστικές υπηρεσίες αποτελούν ταυτόχρονα και ένα από τα πλέον προσοδοφόρα και ευχάριστα επαγγέλματα. Η Ελλάδα διαθέτει πληθώρα μεγάλων και υψηλών προδιαγραφών τουριστικών μονάδων σε όλη την επικράτεια και ο Τεχνικός Τουριστικών  Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής - Υπηρεσία ορόφων - Εμπορευματογνωσία) αποτελεί σημαντικό στέλεχος των επιχειρήσεων αυτών, καθώς βασική του ευθύνη αποτελεί η εύρυθμη λειτουργία τους σε όλα τα επίπεδα. Πρόκειται για ένα δημοφιλές επάγγελμα με μεγάλες προοπτικές απασχόλησης, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

pic keimenou ksenodoxeiaka
  • Μαζί με τον Γιάννη Μπαξεβάνη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Ο Έλληνας «μάγος» της γαστρονομίας. Ο Γιάννης Μπαξεβάνης γεννήθηκε στην Αθήνα και τελείωσε με άριστα τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων. Τα πρώτα χρόνια της καριέρας του ταξιδεύει σε διάφορες χώρες της Ευρώπης για να αποκτήσει γνώσεις και εμπειρίες και να γνωρίσει διαφορετικές κουζίνες (Γερμανία, Ελβετία, Βέλγιο, Γαλλία). Στο Hilton Στρασβούργου τού απονέμεται ασημένιο μετάλλιο στη Διεθνή Έκθεση Γαστρονομίας. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εργάζεται ως σεφ σε κορυφαία ξενοδοχεία και εστιατόρια.

  • Μαζί με τον Χρήστο Βεργάδο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Γνωστός ως Maitre “Εικαστικής Ζαχαροπλαστικής”, με σπουδές στην Ελλάδα και στη Γαλλία στο E.N.S.P., δίπλα στους κορυφαίους pastry chefs Y. Thuries και A. Ducasse. Δημιουργός του Sweet Fashion Show, μιας φαντασμαγορικής επίδειξης όπου η ζαχαροπλαστική συναντά την υψηλή ραπτική και με βοηθούς του τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, παρουσίασε ρούχα, εσώρουχα και αξεσουάρ φτιαγμένα από Α’ ύλες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής όπως σοκολάτα, ψωμί, σταφίδες, κουφέτα, marshmelows κ.ά.

  • Μαζί με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Σπούδασε Οικονομικά στο UCLA και Μαγειρική στο Culinary Institute of America. Εκεί μαθήτευσε και εργάστηκε δίπλα σε κορυφαίους Chef. Επέστρεψε στην Ελλάδα για να αφοσιωθεί στην ελληνική γαστρονομία. Εργάσθηκε ως chef του εστιατορίου «Αλάτσι», όπου κέρδισε Χρυσό Σκούφο και βραβεία Gourmet. Η επιτυχημένη του πορεία συνεχίστηκε από τη θέση του executive chef στα εστιατόρια ΕΡΓΟΝ σε Ελλάδα και εξωτερικό . Αυτή την εποχή τον βρίσκουμε στο εστιατόριο του Μουσείου Γουλανδρή.

  • Μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Έχει εργασθεί ως Chef στα πιο κοσμοπολίτικα εστιατόρια των μεγάλων τουριστικών προορισμών της Ελλάδας και του εξωτερικού, σε VIP Catering και σε σημαντικά ξενοδοχεία της Ιταλίας. Για 15 χρόνια αποτέλεσε Executive Chef στη βασιλική Πρεσβεία της Δανίας στην Αθήνα, ενώ παράλληλα τις μαγειρικές του δημιουργίες έχουν γευτεί επιφανείς προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ όπως ο Βασιλιάς της Ολλανδίας, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και πολλοί άλλοι αξιωματούχοι. Τη φετινή χρονιά τον απολαύσαμε ως κριτή στην εκπομπή «Master Chef».

    Εκτός από εξαιρετικά πιάτα και τεχνικές, ο διακεκριμένος Chef ασχολείται με τον τομέα της Έρευνας και της Ανάπτυξης (R&D), το food styling, το food design and photography και το business management γαστρονομίας και τουρισμού.

  • Μαζί με τον Διονύση Αλέρτα στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Pastry Chef στα ξενοδοχεία NJV Athens Plaza και Semiramis, πρεσβευτής στην Ελλάδα των κορυφαίων παγκοσμίως εταιριών σοκολάτας και πραλίνας Domori και Agrimontana αντίστοιχα, ιδιοκτήτης τoυ δημοφιλούς ζαχαροπλαστείου Criollo στην Κηφισιά.

  • Το 1ο Pop-Up Restaurant από τον Chef, Σωτήρη Κοντιζά, αποκλειστικά στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ!
    Ένα πρωτοποριακό project που ανατρέπει τα δεδομένα στις σπουδές Γαστρονομίας.


    Ο αστέρας της ασιατικής gourmet σκηνής και κριτής του Master Chef, μετά τη συλλογή εμπειριών σε κορυφαία εστιατόρια της Ευρώπης, επιστρέφει στην Ελλάδα και συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους Αθηναίους, στο “Nolan”, γνωστό για τη διεθνή, μοντέρνα κουζίνα του. Η προσωπική επιβράβευση ήρθε γρήγορα, με την ανακήρυξη του ως «Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Σεφ για το 2016», σε διεθνή διαγωνισμό.

  • Με Mentor τον Λευτέρη Λαζάρου στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ!

    Εμβληματική φυσιογνωμία της νέας ελληνικής κουζίνας, ο Λευτέρης Λαζάρου δημιουργεί διαρκώς νέα δεδομένα στη γαστρονομική σκηνή της χώρας, εξελίσσοντας ταυτόχρονα σε υψηλό επίπεδο τη θαλασσινή κουζίνα. Είναι ιδιοκτήτης του φημισμένου εστιατορίου “Varoulko Seaside” στο Μικρολίμανο. Ο Λευτέρης Λαζάρου είναι ο μοναδικός chef που βραβεύεται επί 21 χρόνια με Χρυσό Σκούφο και ο πρώτο Έλληνας Chef, που βραβεύτηκε με Αστέρι Michelin, το οποίο και διατηρεί μέχρι σήμερα.

{loadposition accordion}

Ξενοδοχειακά

icon ksenodoxeiaka Τεχνικός Τουριστικών Mονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας

Ο τουρισμός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς της Ελληνικής οικονομίας. Είναι βέβαιο ότι αποτελεί μοχλό ανάπτυξης για τη χώρα μας, ενώ οι τουριστικές υπηρεσίες αποτελούν ταυτόχρονα και ένα από τα πλέον προσοδοφόρα και ευχάριστα επαγγέλματα. Η Ελλάδα διαθέτει πληθώρα μεγάλων και υψηλών προδιαγραφών τουριστικών μονάδων σε όλη την επικράτεια και ο Τεχνικός Τουριστικών  Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής - Υπηρεσία ορόφων - Εμπορευματογνωσία) αποτελεί σημαντικό στέλεχος των επιχειρήσεων αυτών, καθώς βασική του ευθύνη αποτελεί η εύρυθμη λειτουργία τους σε όλα τα επίπεδα. Πρόκειται για ένα δημοφιλές επάγγελμα με μεγάλες προοπτικές απασχόλησης, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

pic keimenou ksenodoxeiaka
  • Μαζί με τον Γιάννη Μπαξεβάνη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Ο Έλληνας «μάγος» της γαστρονομίας. Ο Γιάννης Μπαξεβάνης γεννήθηκε στην Αθήνα και τελείωσε με άριστα τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων. Τα πρώτα χρόνια της καριέρας του ταξιδεύει σε διάφορες χώρες της Ευρώπης για να αποκτήσει γνώσεις και εμπειρίες και να γνωρίσει διαφορετικές κουζίνες (Γερμανία, Ελβετία, Βέλγιο, Γαλλία). Στο Hilton Στρασβούργου τού απονέμεται ασημένιο μετάλλιο στη Διεθνή Έκθεση Γαστρονομίας. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εργάζεται ως σεφ σε κορυφαία ξενοδοχεία και εστιατόρια.

  • Μαζί με τον Χρήστο Βεργάδο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Γνωστός ως Maitre “Εικαστικής Ζαχαροπλαστικής”, με σπουδές στην Ελλάδα και στη Γαλλία στο E.N.S.P., δίπλα στους κορυφαίους pastry chefs Y. Thuries και A. Ducasse. Δημιουργός του Sweet Fashion Show, μιας φαντασμαγορικής επίδειξης όπου η ζαχαροπλαστική συναντά την υψηλή ραπτική και με βοηθούς του τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, παρουσίασε ρούχα, εσώρουχα και αξεσουάρ φτιαγμένα από Α’ ύλες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής όπως σοκολάτα, ψωμί, σταφίδες, κουφέτα, marshmelows κ.ά.

  • Μαζί με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Σπούδασε Οικονομικά στο UCLA και Μαγειρική στο Culinary Institute of America. Εκεί μαθήτευσε και εργάστηκε δίπλα σε κορυφαίους Chef. Επέστρεψε στην Ελλάδα για να αφοσιωθεί στην ελληνική γαστρονομία. Εργάσθηκε ως chef του εστιατορίου «Αλάτσι», όπου κέρδισε Χρυσό Σκούφο και βραβεία Gourmet. Η επιτυχημένη του πορεία συνεχίστηκε από τη θέση του executive chef στα εστιατόρια ΕΡΓΟΝ σε Ελλάδα και εξωτερικό . Αυτή την εποχή τον βρίσκουμε στο εστιατόριο του Μουσείου Γουλανδρή.

  • Μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Έχει εργασθεί ως Chef στα πιο κοσμοπολίτικα εστιατόρια των μεγάλων τουριστικών προορισμών της Ελλάδας και του εξωτερικού, σε VIP Catering και σε σημαντικά ξενοδοχεία της Ιταλίας. Για 15 χρόνια αποτέλεσε Executive Chef στη βασιλική Πρεσβεία της Δανίας στην Αθήνα, ενώ παράλληλα τις μαγειρικές του δημιουργίες έχουν γευτεί επιφανείς προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ όπως ο Βασιλιάς της Ολλανδίας, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και πολλοί άλλοι αξιωματούχοι. Τη φετινή χρονιά τον απολαύσαμε ως κριτή στην εκπομπή «Master Chef».

    Εκτός από εξαιρετικά πιάτα και τεχνικές, ο διακεκριμένος Chef ασχολείται με τον τομέα της Έρευνας και της Ανάπτυξης (R&D), το food styling, το food design and photography και το business management γαστρονομίας και τουρισμού.

  • Μαζί με τον Διονύση Αλέρτα στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Pastry Chef στα ξενοδοχεία NJV Athens Plaza και Semiramis, πρεσβευτής στην Ελλάδα των κορυφαίων παγκοσμίως εταιριών σοκολάτας και πραλίνας Domori και Agrimontana αντίστοιχα, ιδιοκτήτης τoυ δημοφιλούς ζαχαροπλαστείου Criollo στην Κηφισιά.

  • Το 1ο Pop-Up Restaurant από τον Chef, Σωτήρη Κοντιζά, αποκλειστικά στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ!
    Ένα πρωτοποριακό project που ανατρέπει τα δεδομένα στις σπουδές Γαστρονομίας.


    Ο αστέρας της ασιατικής gourmet σκηνής και κριτής του Master Chef, μετά τη συλλογή εμπειριών σε κορυφαία εστιατόρια της Ευρώπης, επιστρέφει στην Ελλάδα και συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους Αθηναίους, στο “Nolan”, γνωστό για τη διεθνή, μοντέρνα κουζίνα του. Η προσωπική επιβράβευση ήρθε γρήγορα, με την ανακήρυξη του ως «Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Σεφ για το 2016», σε διεθνή διαγωνισμό.

  • Με Mentor τον Λευτέρη Λαζάρου στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ!

    Εμβληματική φυσιογνωμία της νέας ελληνικής κουζίνας, ο Λευτέρης Λαζάρου δημιουργεί διαρκώς νέα δεδομένα στη γαστρονομική σκηνή της χώρας, εξελίσσοντας ταυτόχρονα σε υψηλό επίπεδο τη θαλασσινή κουζίνα. Είναι ιδιοκτήτης του φημισμένου εστιατορίου “Varoulko Seaside” στο Μικρολίμανο. Ο Λευτέρης Λαζάρου είναι ο μοναδικός chef που βραβεύεται επί 21 χρόνια με Χρυσό Σκούφο και ο πρώτο Έλληνας Chef, που βραβεύτηκε με Αστέρι Michelin, το οποίο και διατηρεί μέχρι σήμερα.

{loadposition accordion}
Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου

Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου

icon touristika Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού

Τα Τουριστικά Γραφεία είναι η καρδιά της τουριστικής κίνησης. Πελάτες τους είναι ιδιώτες και επαγγελματίες, οι οποίοι επιθυμούν να ταξιδέψουν για αναψυχή ή/και για επαγγελματικούς λόγους και μεγάλες εταιρίες, οι οποίες έχουν επαγγελματικές δραστηριότητες που απαιτούν ατομική και μαζική μετακίνηση και διαμονή των στελεχών τους. Πρόκειται για μια ειδικότητα με μεγάλες προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης.

Το Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τις πολυποίκιλες ανάγκες των πελατών του, όπως και να παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες για τη μετακίνησή τους, τη διαμονή και την ψυχαγωγία τους, στον ταξιδιωτικό προορισμό που έχουν επιλέξει.

Ως απόφοιτος της ειδικότητας Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού:

  • πληροφορείς για Δρομολόγια και Ναύλους μεταφορικών μέσων,
  • πληροφορείς για τιμές και άλλα χρήσιμα στοιχεία για διαμονή σε ξενοδοχείο, κρουαζιέρες και άλλες τουριστικές υπηρεσίες (π.χ. έκδοση τουριστικής VISA κ.ά.),
  • διοργανώνεις εκδρομές στο εσωτερικό ή εξωτερικό της χώρας, με όλα τα διαθέσιμα μέσα,
  • διοργανώνεις και υποστηρίζεις συνέδρια – σεμινάρια - εκθέσεις στο εσωτερικό ή εξωτερικό,
  • ενοικιάζεις για λογαριασμό των πελατών σου μικρά ή μεγάλα σκάφη για θαλάσσιο και αεροπορικό τουρισμό και
  • αντιπροσωπεύεις και προμηθεύεις τουριστικές υπηρεσίες σε άλλους τουριστικούς πράκτορες και εν γένει τουριστικούς επαγγελματίες.
  • Η ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών πρέπει να διασφαλίζεται με τη μέγιστη δυνατή επικοινωνία και συνεργασία ανάμεσα σε πελάτη και τουριστικό γραφείο.


pic keimenou touristika
{loadposition accordion}
  • Μαζί με τον Γιάννη Μπαξεβάνη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Ο Έλληνας «μάγος» της γαστρονομίας. Ο Γιάννης Μπαξεβάνης γεννήθηκε στην Αθήνα και τελείωσε με άριστα τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων. Τα πρώτα χρόνια της καριέρας του ταξιδεύει σε διάφορες χώρες της Ευρώπης για να αποκτήσει γνώσεις και εμπειρίες και να γνωρίσει διαφορετικές κουζίνες (Γερμανία, Ελβετία, Βέλγιο, Γαλλία). Στο Hilton Στρασβούργου τού απονέμεται ασημένιο μετάλλιο στη Διεθνή Έκθεση Γαστρονομίας. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εργάζεται ως σεφ σε κορυφαία ξενοδοχεία και εστιατόρια.

  • Μαζί με τον Χρήστο Βεργάδο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Γνωστός ως Maitre “Εικαστικής Ζαχαροπλαστικής”, με σπουδές στην Ελλάδα και στη Γαλλία στο E.N.S.P., δίπλα στους κορυφαίους pastry chefs Y. Thuries και A. Ducasse. Δημιουργός του Sweet Fashion Show, μιας φαντασμαγορικής επίδειξης όπου η ζαχαροπλαστική συναντά την υψηλή ραπτική και με βοηθούς του τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, παρουσίασε ρούχα, εσώρουχα και αξεσουάρ φτιαγμένα από Α’ ύλες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής όπως σοκολάτα, ψωμί, σταφίδες, κουφέτα, marshmelows κ.ά.

  • Μαζί με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Σπούδασε Οικονομικά στο UCLA και Μαγειρική στο Culinary Institute of America. Εκεί μαθήτευσε και εργάστηκε δίπλα σε κορυφαίους Chef. Επέστρεψε στην Ελλάδα για να αφοσιωθεί στην ελληνική γαστρονομία. Εργάσθηκε ως chef του εστιατορίου «Αλάτσι», όπου κέρδισε Χρυσό Σκούφο και βραβεία Gourmet. Η επιτυχημένη του πορεία συνεχίστηκε από τη θέση του executive chef στα εστιατόρια ΕΡΓΟΝ σε Ελλάδα και εξωτερικό . Αυτή την εποχή τον βρίσκουμε στο εστιατόριο του Μουσείου Γουλανδρή.

  • Μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Έχει εργασθεί ως Chef στα πιο κοσμοπολίτικα εστιατόρια των μεγάλων τουριστικών προορισμών της Ελλάδας και του εξωτερικού, σε VIP Catering και σε σημαντικά ξενοδοχεία της Ιταλίας. Για 15 χρόνια αποτέλεσε Executive Chef στη βασιλική Πρεσβεία της Δανίας στην Αθήνα, ενώ παράλληλα τις μαγειρικές του δημιουργίες έχουν γευτεί επιφανείς προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ όπως ο Βασιλιάς της Ολλανδίας, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και πολλοί άλλοι αξιωματούχοι. Τη φετινή χρονιά τον απολαύσαμε ως κριτή στην εκπομπή «Master Chef».

    Εκτός από εξαιρετικά πιάτα και τεχνικές, ο διακεκριμένος Chef ασχολείται με τον τομέα της Έρευνας και της Ανάπτυξης (R&D), το food styling, το food design and photography και το business management γαστρονομίας και τουρισμού.

  • Μαζί με τον Διονύση Αλέρτα στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Pastry Chef στα ξενοδοχεία NJV Athens Plaza και Semiramis, πρεσβευτής στην Ελλάδα των κορυφαίων παγκοσμίως εταιριών σοκολάτας και πραλίνας Domori και Agrimontana αντίστοιχα, ιδιοκτήτης τoυ δημοφιλούς ζαχαροπλαστείου Criollo στην Κηφισιά.

  • Το 1ο Pop-Up Restaurant από τον Chef, Σωτήρη Κοντιζά, αποκλειστικά στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ!
    Ένα πρωτοποριακό project που ανατρέπει τα δεδομένα στις σπουδές Γαστρονομίας.


    Ο αστέρας της ασιατικής gourmet σκηνής και κριτής του Master Chef, μετά τη συλλογή εμπειριών σε κορυφαία εστιατόρια της Ευρώπης, επιστρέφει στην Ελλάδα και συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους Αθηναίους, στο “Nolan”, γνωστό για τη διεθνή, μοντέρνα κουζίνα του. Η προσωπική επιβράβευση ήρθε γρήγορα, με την ανακήρυξη του ως «Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Σεφ για το 2016», σε διεθνή διαγωνισμό.

  • Με Mentor τον Λευτέρη Λαζάρου στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ!

    Εμβληματική φυσιογνωμία της νέας ελληνικής κουζίνας, ο Λευτέρης Λαζάρου δημιουργεί διαρκώς νέα δεδομένα στη γαστρονομική σκηνή της χώρας, εξελίσσοντας ταυτόχρονα σε υψηλό επίπεδο τη θαλασσινή κουζίνα. Είναι ιδιοκτήτης του φημισμένου εστιατορίου “Varoulko Seaside” στο Μικρολίμανο. Ο Λευτέρης Λαζάρου είναι ο μοναδικός chef που βραβεύεται επί 21 χρόνια με Χρυσό Σκούφο και ο πρώτο Έλληνας Chef, που βραβεύτηκε με Αστέρι Michelin, το οποίο και διατηρεί μέχρι σήμερα.

Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου

icon touristika Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού

Τα Τουριστικά Γραφεία είναι η καρδιά της τουριστικής κίνησης. Πελάτες τους είναι ιδιώτες και επαγγελματίες, οι οποίοι επιθυμούν να ταξιδέψουν για αναψυχή ή/και για επαγγελματικούς λόγους και μεγάλες εταιρίες, οι οποίες έχουν επαγγελματικές δραστηριότητες που απαιτούν ατομική και μαζική μετακίνηση και διαμονή των στελεχών τους. Πρόκειται για μια ειδικότητα με μεγάλες προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης.

Το Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τις πολυποίκιλες ανάγκες των πελατών του, όπως και να παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες για τη μετακίνησή τους, τη διαμονή και την ψυχαγωγία τους, στον ταξιδιωτικό προορισμό που έχουν επιλέξει.

Ως απόφοιτος της ειδικότητας Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού:

  • πληροφορείς για Δρομολόγια και Ναύλους μεταφορικών μέσων,
  • πληροφορείς για τιμές και άλλα χρήσιμα στοιχεία για διαμονή σε ξενοδοχείο, κρουαζιέρες και άλλες τουριστικές υπηρεσίες (π.χ. έκδοση τουριστικής VISA κ.ά.),
  • διοργανώνεις εκδρομές στο εσωτερικό ή εξωτερικό της χώρας, με όλα τα διαθέσιμα μέσα,
  • διοργανώνεις και υποστηρίζεις συνέδρια – σεμινάρια - εκθέσεις στο εσωτερικό ή εξωτερικό,
  • ενοικιάζεις για λογαριασμό των πελατών σου μικρά ή μεγάλα σκάφη για θαλάσσιο και αεροπορικό τουρισμό και
  • αντιπροσωπεύεις και προμηθεύεις τουριστικές υπηρεσίες σε άλλους τουριστικούς πράκτορες και εν γένει τουριστικούς επαγγελματίες.
  • Η ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών πρέπει να διασφαλίζεται με τη μέγιστη δυνατή επικοινωνία και συνεργασία ανάμεσα σε πελάτη και τουριστικό γραφείο.


pic keimenou touristika
{loadposition accordion}
  • Μαζί με τον Γιάννη Μπαξεβάνη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Ο Έλληνας «μάγος» της γαστρονομίας. Ο Γιάννης Μπαξεβάνης γεννήθηκε στην Αθήνα και τελείωσε με άριστα τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων. Τα πρώτα χρόνια της καριέρας του ταξιδεύει σε διάφορες χώρες της Ευρώπης για να αποκτήσει γνώσεις και εμπειρίες και να γνωρίσει διαφορετικές κουζίνες (Γερμανία, Ελβετία, Βέλγιο, Γαλλία). Στο Hilton Στρασβούργου τού απονέμεται ασημένιο μετάλλιο στη Διεθνή Έκθεση Γαστρονομίας. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εργάζεται ως σεφ σε κορυφαία ξενοδοχεία και εστιατόρια.

  • Μαζί με τον Χρήστο Βεργάδο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Γνωστός ως Maitre “Εικαστικής Ζαχαροπλαστικής”, με σπουδές στην Ελλάδα και στη Γαλλία στο E.N.S.P., δίπλα στους κορυφαίους pastry chefs Y. Thuries και A. Ducasse. Δημιουργός του Sweet Fashion Show, μιας φαντασμαγορικής επίδειξης όπου η ζαχαροπλαστική συναντά την υψηλή ραπτική και με βοηθούς του τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, παρουσίασε ρούχα, εσώρουχα και αξεσουάρ φτιαγμένα από Α’ ύλες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής όπως σοκολάτα, ψωμί, σταφίδες, κουφέτα, marshmelows κ.ά.

  • Μαζί με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Σπούδασε Οικονομικά στο UCLA και Μαγειρική στο Culinary Institute of America. Εκεί μαθήτευσε και εργάστηκε δίπλα σε κορυφαίους Chef. Επέστρεψε στην Ελλάδα για να αφοσιωθεί στην ελληνική γαστρονομία. Εργάσθηκε ως chef του εστιατορίου «Αλάτσι», όπου κέρδισε Χρυσό Σκούφο και βραβεία Gourmet. Η επιτυχημένη του πορεία συνεχίστηκε από τη θέση του executive chef στα εστιατόρια ΕΡΓΟΝ σε Ελλάδα και εξωτερικό . Αυτή την εποχή τον βρίσκουμε στο εστιατόριο του Μουσείου Γουλανδρή.

  • Μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Έχει εργασθεί ως Chef στα πιο κοσμοπολίτικα εστιατόρια των μεγάλων τουριστικών προορισμών της Ελλάδας και του εξωτερικού, σε VIP Catering και σε σημαντικά ξενοδοχεία της Ιταλίας. Για 15 χρόνια αποτέλεσε Executive Chef στη βασιλική Πρεσβεία της Δανίας στην Αθήνα, ενώ παράλληλα τις μαγειρικές του δημιουργίες έχουν γευτεί επιφανείς προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ όπως ο Βασιλιάς της Ολλανδίας, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και πολλοί άλλοι αξιωματούχοι. Τη φετινή χρονιά τον απολαύσαμε ως κριτή στην εκπομπή «Master Chef».

    Εκτός από εξαιρετικά πιάτα και τεχνικές, ο διακεκριμένος Chef ασχολείται με τον τομέα της Έρευνας και της Ανάπτυξης (R&D), το food styling, το food design and photography και το business management γαστρονομίας και τουρισμού.

  • Μαζί με τον Διονύση Αλέρτα στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Pastry Chef στα ξενοδοχεία NJV Athens Plaza και Semiramis, πρεσβευτής στην Ελλάδα των κορυφαίων παγκοσμίως εταιριών σοκολάτας και πραλίνας Domori και Agrimontana αντίστοιχα, ιδιοκτήτης τoυ δημοφιλούς ζαχαροπλαστείου Criollo στην Κηφισιά.

  • Το 1ο Pop-Up Restaurant από τον Chef, Σωτήρη Κοντιζά, αποκλειστικά στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ!
    Ένα πρωτοποριακό project που ανατρέπει τα δεδομένα στις σπουδές Γαστρονομίας.


    Ο αστέρας της ασιατικής gourmet σκηνής και κριτής του Master Chef, μετά τη συλλογή εμπειριών σε κορυφαία εστιατόρια της Ευρώπης, επιστρέφει στην Ελλάδα και συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους Αθηναίους, στο “Nolan”, γνωστό για τη διεθνή, μοντέρνα κουζίνα του. Η προσωπική επιβράβευση ήρθε γρήγορα, με την ανακήρυξη του ως «Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Σεφ για το 2016», σε διεθνή διαγωνισμό.

  • Με Mentor τον Λευτέρη Λαζάρου στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ!

    Εμβληματική φυσιογνωμία της νέας ελληνικής κουζίνας, ο Λευτέρης Λαζάρου δημιουργεί διαρκώς νέα δεδομένα στη γαστρονομική σκηνή της χώρας, εξελίσσοντας ταυτόχρονα σε υψηλό επίπεδο τη θαλασσινή κουζίνα. Είναι ιδιοκτήτης του φημισμένου εστιατορίου “Varoulko Seaside” στο Μικρολίμανο. Ο Λευτέρης Λαζάρου είναι ο μοναδικός chef που βραβεύεται επί 21 χρόνια με Χρυσό Σκούφο και ο πρώτο Έλληνας Chef, που βραβεύτηκε με Αστέρι Michelin, το οποίο και διατηρεί μέχρι σήμερα.

Αρτοποιία - Ζαχαροπλαστική

Αρτοποιία - Ζαχαροπλαστική

zaxaroplastis Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής

O απόφοιτος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ της ειδικότητας «Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλαστικής» είναι ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας, ικανός να χειρίζεται το σχεδιασμό και την παραγωγή νέων προϊόντων.

Η Αρτοποιία και η Ζαχαροπλαστική βρίσκονται στο επίκεντρο της βιομηχανίας τροφίμων και αποτελούν τις πιο δημοφιλείς ειδικότητες του χώρου της εστίασης. Και οι δύο ειδικότητες προσφέρουν γαστρονομικές απολαύσεις, γευστικά και ελκυστικά προϊόντα με τεράστια απήχηση. Χωρίς τα αρτοσκευάσματα και τα γλυκά, καμία κουζίνα δεν είναι και δεν μπορεί να θεωρείται ολοκληρωμένη.



pic keimenou zaxaroplastis
  • Μαζί με τον Γιάννη Μπαξεβάνη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Ο Έλληνας «μάγος» της γαστρονομίας. Ο Γιάννης Μπαξεβάνης γεννήθηκε στην Αθήνα και τελείωσε με άριστα τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων. Τα πρώτα χρόνια της καριέρας του ταξιδεύει σε διάφορες χώρες της Ευρώπης για να αποκτήσει γνώσεις και εμπειρίες και να γνωρίσει διαφορετικές κουζίνες (Γερμανία, Ελβετία, Βέλγιο, Γαλλία). Στο Hilton Στρασβούργου τού απονέμεται ασημένιο μετάλλιο στη Διεθνή Έκθεση Γαστρονομίας. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εργάζεται ως σεφ σε κορυφαία ξενοδοχεία και εστιατόρια.

  • Μαζί με τον Χρήστο Βεργάδο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Γνωστός ως Maitre “Εικαστικής Ζαχαροπλαστικής”, με σπουδές στην Ελλάδα και στη Γαλλία στο E.N.S.P., δίπλα στους κορυφαίους pastry chefs Y. Thuries και A. Ducasse. Δημιουργός του Sweet Fashion Show, μιας φαντασμαγορικής επίδειξης όπου η ζαχαροπλαστική συναντά την υψηλή ραπτική και με βοηθούς του τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, παρουσίασε ρούχα, εσώρουχα και αξεσουάρ φτιαγμένα από Α’ ύλες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής όπως σοκολάτα, ψωμί, σταφίδες, κουφέτα, marshmelows κ.ά.

  • Μαζί με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Σπούδασε Οικονομικά στο UCLA και Μαγειρική στο Culinary Institute of America. Εκεί μαθήτευσε και εργάστηκε δίπλα σε κορυφαίους Chef. Επέστρεψε στην Ελλάδα για να αφοσιωθεί στην ελληνική γαστρονομία. Εργάσθηκε ως chef του εστιατορίου «Αλάτσι», όπου κέρδισε Χρυσό Σκούφο και βραβεία Gourmet. Η επιτυχημένη του πορεία συνεχίστηκε από τη θέση του executive chef στα εστιατόρια ΕΡΓΟΝ σε Ελλάδα και εξωτερικό . Αυτή την εποχή τον βρίσκουμε στο εστιατόριο του Μουσείου Γουλανδρή.

  • Μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Έχει εργασθεί ως Chef στα πιο κοσμοπολίτικα εστιατόρια των μεγάλων τουριστικών προορισμών της Ελλάδας και του εξωτερικού, σε VIP Catering και σε σημαντικά ξενοδοχεία της Ιταλίας. Για 15 χρόνια αποτέλεσε Executive Chef στη βασιλική Πρεσβεία της Δανίας στην Αθήνα, ενώ παράλληλα τις μαγειρικές του δημιουργίες έχουν γευτεί επιφανείς προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ όπως ο Βασιλιάς της Ολλανδίας, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και πολλοί άλλοι αξιωματούχοι. Τη φετινή χρονιά τον απολαύσαμε ως κριτή στην εκπομπή «Master Chef».

    Εκτός από εξαιρετικά πιάτα και τεχνικές, ο διακεκριμένος Chef ασχολείται με τον τομέα της Έρευνας και της Ανάπτυξης (R&D), το food styling, το food design and photography και το business management γαστρονομίας και τουρισμού.

  • Μαζί με τον Διονύση Αλέρτα στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Pastry Chef στα ξενοδοχεία NJV Athens Plaza και Semiramis, πρεσβευτής στην Ελλάδα των κορυφαίων παγκοσμίως εταιριών σοκολάτας και πραλίνας Domori και Agrimontana αντίστοιχα, ιδιοκτήτης τoυ δημοφιλούς ζαχαροπλαστείου Criollo στην Κηφισιά.

  • Το 1ο Pop-Up Restaurant από τον Chef, Σωτήρη Κοντιζά, αποκλειστικά στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ!
    Ένα πρωτοποριακό project που ανατρέπει τα δεδομένα στις σπουδές Γαστρονομίας.


    Ο αστέρας της ασιατικής gourmet σκηνής και κριτής του Master Chef, μετά τη συλλογή εμπειριών σε κορυφαία εστιατόρια της Ευρώπης, επιστρέφει στην Ελλάδα και συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους Αθηναίους, στο “Nolan”, γνωστό για τη διεθνή, μοντέρνα κουζίνα του. Η προσωπική επιβράβευση ήρθε γρήγορα, με την ανακήρυξη του ως «Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Σεφ για το 2016», σε διεθνή διαγωνισμό.

  • Με Mentor τον Λευτέρη Λαζάρου στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ!

    Εμβληματική φυσιογνωμία της νέας ελληνικής κουζίνας, ο Λευτέρης Λαζάρου δημιουργεί διαρκώς νέα δεδομένα στη γαστρονομική σκηνή της χώρας, εξελίσσοντας ταυτόχρονα σε υψηλό επίπεδο τη θαλασσινή κουζίνα. Είναι ιδιοκτήτης του φημισμένου εστιατορίου “Varoulko Seaside” στο Μικρολίμανο. Ο Λευτέρης Λαζάρου είναι ο μοναδικός chef που βραβεύεται επί 21 χρόνια με Χρυσό Σκούφο και ο πρώτο Έλληνας Chef, που βραβεύτηκε με Αστέρι Michelin, το οποίο και διατηρεί μέχρι σήμερα.

{loadposition accordion}

Αρτοποιία - Ζαχαροπλαστική

zaxaroplastis Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής

O απόφοιτος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ της ειδικότητας «Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλαστικής» είναι ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας, ικανός να χειρίζεται το σχεδιασμό και την παραγωγή νέων προϊόντων.

Η Αρτοποιία και η Ζαχαροπλαστική βρίσκονται στο επίκεντρο της βιομηχανίας τροφίμων και αποτελούν τις πιο δημοφιλείς ειδικότητες του χώρου της εστίασης. Και οι δύο ειδικότητες προσφέρουν γαστρονομικές απολαύσεις, γευστικά και ελκυστικά προϊόντα με τεράστια απήχηση. Χωρίς τα αρτοσκευάσματα και τα γλυκά, καμία κουζίνα δεν είναι και δεν μπορεί να θεωρείται ολοκληρωμένη.



pic keimenou zaxaroplastis
  • Μαζί με τον Γιάννη Μπαξεβάνη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Ο Έλληνας «μάγος» της γαστρονομίας. Ο Γιάννης Μπαξεβάνης γεννήθηκε στην Αθήνα και τελείωσε με άριστα τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων. Τα πρώτα χρόνια της καριέρας του ταξιδεύει σε διάφορες χώρες της Ευρώπης για να αποκτήσει γνώσεις και εμπειρίες και να γνωρίσει διαφορετικές κουζίνες (Γερμανία, Ελβετία, Βέλγιο, Γαλλία). Στο Hilton Στρασβούργου τού απονέμεται ασημένιο μετάλλιο στη Διεθνή Έκθεση Γαστρονομίας. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εργάζεται ως σεφ σε κορυφαία ξενοδοχεία και εστιατόρια.

  • Μαζί με τον Χρήστο Βεργάδο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Γνωστός ως Maitre “Εικαστικής Ζαχαροπλαστικής”, με σπουδές στην Ελλάδα και στη Γαλλία στο E.N.S.P., δίπλα στους κορυφαίους pastry chefs Y. Thuries και A. Ducasse. Δημιουργός του Sweet Fashion Show, μιας φαντασμαγορικής επίδειξης όπου η ζαχαροπλαστική συναντά την υψηλή ραπτική και με βοηθούς του τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, παρουσίασε ρούχα, εσώρουχα και αξεσουάρ φτιαγμένα από Α’ ύλες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής όπως σοκολάτα, ψωμί, σταφίδες, κουφέτα, marshmelows κ.ά.

  • Μαζί με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Σπούδασε Οικονομικά στο UCLA και Μαγειρική στο Culinary Institute of America. Εκεί μαθήτευσε και εργάστηκε δίπλα σε κορυφαίους Chef. Επέστρεψε στην Ελλάδα για να αφοσιωθεί στην ελληνική γαστρονομία. Εργάσθηκε ως chef του εστιατορίου «Αλάτσι», όπου κέρδισε Χρυσό Σκούφο και βραβεία Gourmet. Η επιτυχημένη του πορεία συνεχίστηκε από τη θέση του executive chef στα εστιατόρια ΕΡΓΟΝ σε Ελλάδα και εξωτερικό . Αυτή την εποχή τον βρίσκουμε στο εστιατόριο του Μουσείου Γουλανδρή.

  • Μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Έχει εργασθεί ως Chef στα πιο κοσμοπολίτικα εστιατόρια των μεγάλων τουριστικών προορισμών της Ελλάδας και του εξωτερικού, σε VIP Catering και σε σημαντικά ξενοδοχεία της Ιταλίας. Για 15 χρόνια αποτέλεσε Executive Chef στη βασιλική Πρεσβεία της Δανίας στην Αθήνα, ενώ παράλληλα τις μαγειρικές του δημιουργίες έχουν γευτεί επιφανείς προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ όπως ο Βασιλιάς της Ολλανδίας, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και πολλοί άλλοι αξιωματούχοι. Τη φετινή χρονιά τον απολαύσαμε ως κριτή στην εκπομπή «Master Chef».

    Εκτός από εξαιρετικά πιάτα και τεχνικές, ο διακεκριμένος Chef ασχολείται με τον τομέα της Έρευνας και της Ανάπτυξης (R&D), το food styling, το food design and photography και το business management γαστρονομίας και τουρισμού.

  • Μαζί με τον Διονύση Αλέρτα στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    Pastry Chef στα ξενοδοχεία NJV Athens Plaza και Semiramis, πρεσβευτής στην Ελλάδα των κορυφαίων παγκοσμίως εταιριών σοκολάτας και πραλίνας Domori και Agrimontana αντίστοιχα, ιδιοκτήτης τoυ δημοφιλούς ζαχαροπλαστείου Criollo στην Κηφισιά.

  • Το 1ο Pop-Up Restaurant από τον Chef, Σωτήρη Κοντιζά, αποκλειστικά στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ!
    Ένα πρωτοποριακό project που ανατρέπει τα δεδομένα στις σπουδές Γαστρονομίας.


    Ο αστέρας της ασιατικής gourmet σκηνής και κριτής του Master Chef, μετά τη συλλογή εμπειριών σε κορυφαία εστιατόρια της Ευρώπης, επιστρέφει στην Ελλάδα και συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους Αθηναίους, στο “Nolan”, γνωστό για τη διεθνή, μοντέρνα κουζίνα του. Η προσωπική επιβράβευση ήρθε γρήγορα, με την ανακήρυξη του ως «Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Σεφ για το 2016», σε διεθνή διαγωνισμό.

  • Με Mentor τον Λευτέρη Λαζάρου στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ!

    Εμβληματική φυσιογνωμία της νέας ελληνικής κουζίνας, ο Λευτέρης Λαζάρου δημιουργεί διαρκώς νέα δεδομένα στη γαστρονομική σκηνή της χώρας, εξελίσσοντας ταυτόχρονα σε υψηλό επίπεδο τη θαλασσινή κουζίνα. Είναι ιδιοκτήτης του φημισμένου εστιατορίου “Varoulko Seaside” στο Μικρολίμανο. Ο Λευτέρης Λαζάρου είναι ο μοναδικός chef που βραβεύεται επί 21 χρόνια με Χρυσό Σκούφο και ο πρώτο Έλληνας Chef, που βραβεύτηκε με Αστέρι Michelin, το οποίο και διατηρεί μέχρι σήμερα.

{loadposition accordion}