Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Υποστηρίζει το MUSE FESTIVAL

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Υποστηρίζει το MUSE FESTIVAL

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ υποστήριξε το εαρινό φεστιβάλ Jazz και αυτοσχεδιαζόμενης μουσικής που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο café του Βιβλιοπωλείου IANOS (Σταδίου 24) και φιλοξένησε ιδιαίτερες παρουσίες της μουσικής σκηνής. Με τη διοργανωτική επιμέλεια του Muse Festival, την αρωγή της ΑΕΠΙ και την υποστήριξη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, τρία Σάββατα του Απρίλη και  τέσσερα του Μάη, ξεχείλισαν από τους ήχους μιας μουσικής νέας και απολαυστικής, με ιδιαίτερες παρουσίες και γεγονότα.

Υπάρχει ακόμα μουσική για πρώτη φορά ή και... κατ’ εξακολούθηση, υπάρχουν ακόμα μουσικοί που την παρουσιάζουν, την προασπίζονται την κάνουν να επιμένει, να παραμένει να εξελίσσεται.

Σε ένα εαρινό φεστιβάλ, Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες της jazz και της αυτοσχεδιαζόμενης μουσικής ακροβάτησαν σε ζωντανές επί σκηνής καταθέσεις, με διαλόγους που έγιναν έτσι για πρώτη φορά, με αυτή τη σύνθεση, τις συνθέσεις ή τον τρόπο, επιχειρώντας για μια ακόμα φορά, τη μικρή -ή και όχι- υπέρβαση των ορίων, ή και την εκ νέου διατύπωσή τους...

Μεταξύ των συμμετεχόντων, ο Μίμης Πλέσσας, ο Αντώνης Λαδόπουλος, ο Βασίλης Ρακόπουλος, η Σαβίνα Γιαννάτου, ο David Lynch και πολλοί ακόμα σημαντικοί δημιουργοί : ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ, ΙΝTERMEZZO STRING QUARTET, ΤΑΚΗΣ ΠΑΤΕΡΕΛΗΣ QUINTET, THREE GENERATIONS JAZZ TRIO, RICHARD SMITH & FRANCESCO BUZZURRO GUITAR DUO, ΓΙΩΤΗΣ ΚΙΟΥΡΤΣΟΓΛΟΥ SEPTET, ΤΑΚΗΣ ΦΑΡΑΖΗΣ «ΕΝ ΜΕΣΩ ΧΟΡΔΩΝ»