Κατηγορίες
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ Σεμινάρια ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ Χωρίς κατηγορία

Mastering the Art of Bakery

SEMINARMastering the
Art of Bakery

SEMINARMastering the
Art of Bakery

Ένα εξειδικευμένο masterclass για τους επαγγελματίες της Γαστρονομίας, που τους φέρνει σε επαφή με όλες τις σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους παρασκευής γλυκών και αλμυρών προϊόντων ζύμης. Οι ενδιαφερόμενοι μαθαίνουν τα μυστικά της διεθνούς αρτοποιίας, παρασκευάζοντας διαφορετικούς τύπους εδεσμάτων, που σερβίρονται ως συνοδευτικά για τον καφέ ή το τσάι, αποτελούν βάση για ένα πρωινό γεύμα ή λειτουργούν ως συμπληρωματικά ενός μενού 3 πιάτων, σε ένα επίσημο δείπνο. Με την απόκτηση της πιστοποίησης, οι συμμετέχοντες εφοδιάζονται με ένα ανταγωνιστικό πακέτο γνώσεων, που τους ανοίγει τις πύλες για εργασία σε εστιατόρια υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτησης, σε πολυτελή ξενοδοχεία και βίλες.

ΕΝΑΡΞΗ
Μάρτιος 2023
Εισηγητής
EXECUTIVE BAKERY CHEF
INFO - ΕΓΓΡΑΦΕΣ
κα Ιωάννα Γλίνα
Πατησίων 125| 4ος Όροφος | τηλ. 2108834017
Διάρκεια
8 εβδομάδες
Διεξαγωγή
Πατησίων 125, 4ος όροφος , @Kumquat restaurant

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

• Τεχνικές Παρασκευής Ψωμιών με Προζύμη – Ψωμιά Αργής Ωρίμανσης
• Τεχνικές Φυλλοποίησης – Παραγωγή Ζύμης σφολιάτας & Croissant με Σφολιατομηχανή
• Γλυκά Αρτοσκευάσματα: Doughnut, Berliner, Danish pastry, Brioche, Croissant
• Αλμυρά Snacks με Σφολιάτα
• Αρτοσκευάσματα για Βιτρίνα Αρτοποιείου & Ξενοδοχειακό Μπουφέ
• Gluten Free Παρασκευές
• Τάρτες: Αλμυρές & Γλυκές
• Ιδέες & Συνταγές για Όλες τις ‘Ώρες της Ημέρας
• Ψωμιά από Όλο τον Κόσμο (Naan bread, Lebanese Break Kaak, Bagel, Pretzel κ.ά.)
• Ψωμιά για Σάντουιτς & Συνταγές για Γέμιση
• Ζύμες για Pizza, Calzone, Πεϊνιρλί, Hachapuri
• Πρωτοποριακές Συνταγές για Εμπλουτισμό Κάθε Μενού

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ
Σπουδαστές chef που επιθυμούν να εξελίξουν και να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους

Εργαζόμενους στον χώρο της εστίασης που θέλουν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους

Σεμινάριο εσωτερική – /any_seminar/