Κατηγορίες
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ Σεμινάρια ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΡΗΤΗ Χωρίς κατηγορία

Menu Degustation

SEMINARMenu Degustation

SEMINARMenu Degustation

Ένα σεμινάριο εξειδίκευσης στην Υψηλή Γαστρονομία, που επικεντρώνεται στη φιλοσοφία του Menu Degustation, με παράλληλη εκπαίδευση των συμμετεχόντων στην παρασκευή ολοκληρωμένων courses. Το menu degustation αποτελεί μια πρακτική που κερδίζει συνεχώς έδαφος σε εστιατόρια σύγχρονης γαστρονομίας, αλλά και στις ξενοδοχειακές μονάδες που παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

ΕΝΑΡΞΗ
17/12/2021
Εισηγητής
Κυριάκος Λύρας- Executive Chef Grecotel
INFO - ΕΓΓΡΑΦΕΣ
κ. Καραλάκης, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου 1, Ηράκλειο Κρήτης | 4ος Όροφος | 2810300900
Διάρκεια
12 ώρες
Διεξαγωγή
Αίθουσα Δ3, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, 4ος όροφος

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

• Με ποια κριτήρια σχεδιάζεται ένα μενού προκαθορισμένων πιάτων
• Πως συνδυάζονται οι πρώτες ύλες σε μια αλυσίδα γευστικών επιλογών από το ορεκτικό μέχρι το επιδόρπιο
• Ποιο είναι το όφελος ενός εστιατορίου να προτείνει στους πελάτες του ένα προκαθορισμένο μενού

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ
Σπουδαστές Μαγειρικής και σε επαγγελματίες του χώρου της Γαστρονομίας

Σεμινάριο εσωτερική – /any_seminar/