Ο Στέλιος Μαλεζάς στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Ο Στέλιος Μαλεζάς στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, Στέλιος Μαλεζάς, είχε την Παρασκευή (13/1) εφ' όλης της ύλης συζήτηση με τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β. Ελλάδας γύρω από θέματα που αφορούν στην ομάδα του, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικά, αλλά και θέματα που αφορούν στην εκγύμναση των επαγγελματιών αθλητών και τον τρόπο διατροφής τους.

Παρόντες στην ανοικτή συζήτηση, που έγινε στο γεμάτο αμφιθέατρο της σχολής, πολλοί σπουδαστές του ΙΕΚ, με αυτούς των τμημάτων Αθλητικής Δημοσιογραφίας, Γενικής Δημοσιογραφίας, Προπονητικής και Διαιτολογίας να έχουν τη μερίδα του λέοντος στις ερωτήσεις που έγιναν.

Να σημειωθεί ότι στο πάνελ, δίπλα στον Στέλιο Μαλεζά, βρίσκονταν και ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ, Στέφανος Αϊβαλιώτης, ο οποίος επίσης δέχτηκε ερωτήσεις γύρω από θέματα προπονητικής των αθλητών -και ειδικότερα των γκολκίπερ, που είναι η ειδικότητά του.

Ο Μαλεζάς απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, όσο δύσκολες κι αν ήταν, χωρίς να προσπαθήσει να... ντριπλάρει σε κάποια από αυτές.