ΑΚΜΗ Β. Ελλάδος Πρωταθλητή, Κυπελλούχο Βόλεϊ Ελλάδας Βασίλειο Κουρνέτα

Μαθήματα ήθους και ευ αγωνίζεσθαι στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β. Ελλάδος από τον Πρωταθλητή και Κυπελλούχο Βόλεϊ Ελλάδας Βασίλειο Κουρνέτα.

 

 DSC5244Μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Πρωταθλητή και Κυπελλούχο Βόλεϊ Ελλάδας Βασίλειο Κουρνέτα, είχαν οι σπουδαστές τωνΤομέων Αθλητικής και Γενικής Δημοσιογραφίας,Προπονητικής και Φυσικο θεραπείας, του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β.Ελλάδος, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο θέατροΜέγας Αλέξανδροςτης σχολής.

Ο Βασίλειος Κουρνέτας, που έχει στο ενεργητικό του 8 Πρωταθλήματα Ελλάδος, 7 Κύπελλα Ελλάδος, 1 Σούπερ Καπ Ελλάδος, 1 Τοπ Τιμς Καπ και 1 Λιγκ Καπ Ελλάδος, καθώς και πάνω από 250 συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα Πετοσφαίρισης, έφτασε στο αμφιθέατρο συνοδευόμενος από τον αθλητικό συντάκτη και συνεργάτη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β. Ελλάδος κ. Ευγένιο Δαδαλιάρα, ο οποίος και άνοιξε την συζήτηση.

Ακολούθησε ένας πολύ ενδιαφέρον διάλογος μεταξύ του σπουδαίου αθλητή και των σπουδαστών οι οποίοι στην κυριολεξία τον βομβάρδισαν με ερωτήσεις.

Ο Βασίλειος Κουρνέτας, απάντησε αναλυτικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, σε όλες τις ερωτήσεις, μίλησε για τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό, την ανάγκη για καλύτερη οργάνωση του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα, τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα, αλλά και την προσωπική του πορεία στην ελληνική και παγκόσμια πετοσφαίριση, αναφέρθηκε επίσης στο ευ αγωνίζεσθαι, ενώ περιέγραψε με λεπτομέρειες τις δυσκολίες που συναντούν οι αθλητές κατά τη διάρκεια της πορείας τους προς την κορυφή.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την φωτογράφηση των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β. Ελλάδας με τον Βασίλειο Κουρνέτα.