Διεθνής Αντρέι Κράβαρικ στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β. Ελλάδος

Ο Διεθνής Αντρέι Κράβαρικ στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β. Ελλάδος

 SMR8682Μια μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά τον διεθνή παίκτη του βόλεϊ Αντρέι Κράβαρικ είχαν οι σπουδαστέςγενικής δημοσιογραφίαςκαιαθλητικής δημοσιογραφίαςτου ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για το λόγο αυτό στο θέατρο των κεντρικών εγκαταστάσεων του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι σπουδαστές είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τον Αντρέι Κράβαρικ, να εκφράσουν τις απορίες τους αλλά και να προσεγγίσουν τον αθλητισμό από την πλευρά του coach καθώς ο διεθνής αθλητής αυτό το διάστημα εκτελεί χρέη προπονητή στην ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή.

Ο γεννημένος στη Piestany της Σλοβακίας στις 28 Ιουλίου του 1971 παίκτης και στο πλαίσιο της δίωρης επίσκεψής του στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις ερωτήσεις των σπουδαστών ενώ μιλώντας για την πορεία του δεν δίστασε να αναφερθεί μεταξύ άλλων, στις συνθήκες κάτω από τις οποίες αναπτύχθηκε ο αθλητισμός στην κομμουνιστική Σλοβακία αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες στις μέρες μας λόγω κρίσης. Επιπλέον, έλυσε απορίες που αφορούσαν στην πορεία της ομάδας του βόλεϊ του Ηρακλή και επεκτάθηκε αναλύοντας ζητήματα που αφορούν στην Εθνική Ομάδα Βόλεϊ.

Μετά το τέλος της συζήτησης, ο Αντρέι Κράβαρικ φωτογραφήθηκε με τους σπουδαστές και αποχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη συνάντηση.

Σημειώνεται, πως ο Αντρέι Κράβαρικ απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα το 2003 και το 2004 που η ΔΟΕ επικύρωσε την αλλαγή της, άνοιξε ο δρόμος για να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος στην Ολυμπιάδα της Αθήνας. Πριν τη συμμετοχή τους στους «πρώτους» αγωνίστηκε κατά σειρά με τις εξής ομάδες: Μπρατισλάβα (1986-1994), ΠΑΟΚ (1994-95), Εθνικός Αλεξανδρούπολης (1995-96), Ηρακλής (1996-97), Αρης (1997-98), Μοντικιάρι (1998-99), Ηρακλής (1999-2007).