ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ» ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΑΡΣΑΚΕΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΨΥΧΙΚΟΥ

ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ» ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΑΡΣΑΚΕΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΨΥΧΙΚΟΥ

arsakeio iek akmi psyxikoΜε την ευκαιρία της συμπλήρωσης 180 χρόνων από την ίδρυσή της (1836), η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία προγραμματίζει τη διοργάνωση διαφόρων εορταστικών εκδηλώσεων. Ο εορτασμός θα ξεκινήσει με την παρουσίαση της μουσικής παράστασης «Les Choristes» από τους μαθητές τού Ομίλου Χορωδίας των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού με υπεύθυνους καθηγητές τους κ. Κωνσταντίνα Γύφτουλα (Μουσικής), Μαρικίτα Μιχαλοπούλου (Μουσικής) και Ευάγγελο Κατσιναβάκη (φιλόλογο). Θα συμμετάσχει η Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων τού καθηγητή κ. Παύλου Σεργίου με διευθυντή τον κ. Πέτρο Στυλιανού. Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει ο Φωκάς Ευαγγελινός και ως αφηγητές θα συμμετέχουν οι ηθοποιοί Δημήτρης Λιγνάδης και Δημήτρης Δεγαΐτης.

Το έργο θα παρουσιαστεί σε 2 παραστάσεις στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2016 στην κεντρική σκηνή της Στέγης τού Ιδρύματος Ωνάση. Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ δε θα μπορούσε να απουσιάσει από τη μεγάλη διοργάνωση. Οι σπουδαστές του τομέα Μόδας & Ομορφιάς με τους καταξιωμένους καθηγητές τους, θα επιμεληθούν το μακιγιάζ των ηθοποιών της παράστασης.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Ταμείο Υποτροφιών των Αρσακείων Σχολείων, για τη στήριξη μαθητών των Αρσακείων των οποίων οι γονείς αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Καλούνται οι γονείς να παρακολουθήσουν αυτή την εξαιρετική παράσταση, με τις οικογένειες και τους φίλους τους, συμμετέχοντας στην προσπάθεια τής Φ.Ε. για την ενίσχυση τού Ταμείου Υποτροφιών των Σχολείων.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση
9 & 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 | 8:30 μ.μ.
Εισιτήρια: τηλ. 210 900 58 00, www.sgt.gr  ΙΑΝΟΣ, Καταστήματα ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, Δίκτυο ΓΕΡΜΑΝΟΣ
ΙΕΚ ΑΚΜΗ :

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Φίλωνος 67 & Σωτ. Διός 1, 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900

www.iek-akmi.edu.gr   | www.facebook.com/iekAKMIedu