1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΔΑΣ

1ο Βραβείο στο Σχέδιο Μόδας !

 

image002 0Και φέτος η Eλληνική Εβδομάδα Μόδας ανέδειξε το young fashion designer από τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ! Οι απόφοιτοι Fashion Designers παρουσίασαν στην Ελληνική Εβδομάδα Μόδας στη Τεχνόπολη στο Γκάζι τις δημιουργίες τους σε μια εντυπωσιακή επίδειξη Μόδας. Τα ρούχα ήταν πολλά και ξεχωριστά και απέσπασαν σχόλια θαυμασμού. Ανάμεσά τους και ο Χαράλαμπος Νικολάου  απόφοιτος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ο οποίος απέσπασε και το Α’ΒΡΑΒΕΙΟ στο Διαγωνισμό ΝΕΧΤ GENERATION που διοργάνωσε το FASHION WEEK ATHENS μετά το SHOW των Σχολών. Με δύο ξεχωριστές δημιουργίες εμπνευσμένες από την Αρχαία Ελλάδα,  ο Χαράλαμπος εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή και απέσπασε το Α’ Βραβείο για την ανάδειξη του καλύτερου νέου Σχεδιαστή για το 2011. Ο Χαράλαμπος έκανε μεγάλη εντύπωση πριν καν ξεκινήσει η διοργάνωση. Το προσωπικό book που κατέθεσε για να λάβει μέρος στο Διαγωνισμό μερικές ημέρες πριν, προκάλεσε έκπληξη και θαυμασμό με αποτέλεσμα να ζητήσουν να τον γνωρίσουν και μεγάλοι σχεδιαστές.

Όλοι όμως οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΑΚΜΗ του τομέα Beauty & Fashion Academy, έχουν την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν τον εντυπωσιακό κόσμο της μόδας από τα πρώτα βήματα των σπουδών τους και να λάβουν μέρος σε ένα εντυπωσιακό fashion show που κλείνει πάντοτε τον κύκλο των σπουδών τους και αποτελεί πλέον θεσμό. Η φετινή διοργάνωση είχε άρωμα δεκαετίας του 1920 με απόλυτο fashion και μοναδικό vintage στυλ. Ο Μάκης Τσέλιος που έχει την ευθύνη σπουδών και την υψηλή εποπτεία του fashion show, επέλεξε αυτήν την ξεχωριστού στυλ και υψηλών ενδυματολογικών απαιτήσεων δεκαετία για να δοκιμάσει τις στυλιστικές δυνατότητες και την εκπαίδευση που είχαν  οι σπουδαστές. Και το αποτέλεσμα δικαίωσε τους πάντες! Τόσο ο ίδιος όσοι και η διοίκηση του Ομίλου ΑΚΜΗ, συνεχάρησαν όλους τους σπουδαστές καθώς το show ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες όλων. Πολλά συγχαρητήρια δόθηκαν σε όλους τους συντελεστές της επίδειξης, καθηγητές,  σπουδαστές, μακιγιέρ για τα άψογα μακιγιάζ  δεκαετίας ‘20 καθώς και τους σπουδαστές της κομμωτικής που επιμελήθηκαν τα χτενίσματα. Tα μοντέλα φόραγαν εντυπωσιακά κοσμήματα του οίκου BEVERLY που  ανέδειξαν όλες τις ενδυματολογικές δημιουργίες.

Το μεγάλο γκαλά έγινε στο ατμοσφαιρικό Καφε-θέατρο ΣΤΟΑ, παρουσία επωνύμων και συντελεστών του χώρου της μόδας. Νέα γενιά ελλήνων σχεδιαστών μόδας με ελληνικές και διεθνείς διακρίσεις, μόνο από το BEAUTY & FASHION ACADEMY του ΙΕΚ ΑΚΜΗ!