ΑΚΜΗ Fashion Show Party στη Θεσσαλονίκη

ΑΚΜΗ Fashion Show Party στη Θεσσαλονίκη

fashion party 0Με ένα επιτυχημένο fashion show party, στο οποίο «έλαμψαν» οι δικές τους δημιουργίες, αποχαιρέτησαν τη σπουδαστική ζωή και έκαναν το πρώτο βήμα προς την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, οι τελειόφοιτες σπουδάστριες και οι τελειόφοιτοι σπουδαστές του Τμήματος Σχεδιαστών Μόδας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Βορείου Ελλάδος.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο γνωστό Restaurant – Bar “OMILOS” στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, η ομορφιά και η κομψότητα συνάντησαν το κέφι.

Αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν η παρουσίαση των ρούχων που σχεδιάστηκαν και ράφτηκαν από τους σπουδαστές, στο οργανωμένο Ατελιέ Μόδας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Βορείου Ελλάδος (Τσιμισκή 14), ενώ τις δικές τους σημαντικές «πινελιές» στην εκδήλωση, έβαλαν οι τελειόφοιτες σπουδάστριες των Τμημάτων Επαγγελματικού Μακιγιάζ και Hair Styling, που προετοίμασαν τα μοντέλα της παρουσίασης.

Το party οργανώθηκε παράλληλα με τις «Ημέρες Καριέρας» του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, δίνοντας για πρώτη φορά στους απόφοιτους – πλέον- σχεδιαστές μόδας της ΑΚΜΗΣ, να παρουσιάσουν δείγματα της δουλειάς τους σε ευρύτερο κοινό.