Διαγωνισμός MAKE UP ARTIST OF THE YEAR

Διαγωνισμός MAKE UP ARTIST OF THE YEAR

IEK AKME Make up artist contest 0Με μεγάλη επιτυχία, εντυπωσιακά body paintings που δημιούργησαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και τη συμμετοχή των πιο γνωστών ονομάτων από το χώρο του μακιγιάζ της πλαστικής χειρουργικής, της μόδας, και της showbusiness, πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο Αθηναΐς η τελική φάση και η απονομή των βραβείων του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μακιγιάζ για την ανάδειξη του MAKE UP ARTIST OF THE YEAR.
Ο διαγωνισμός που διοργανώθηκε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και το PINK WOMAN με την υποστήριξη του SFERA 102,2 και της KRYOLAN είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μακιγιάζ που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα και δέχτηκε εκατοντάδες συμμετοχές. Οι 10 φιναλίστ κλήθηκαν να δημιουργήσουν μέσα σε πολύ λίγο χρόνο (30 λεπτά) ένα extreme μακιγιάζ και να παρουσιάσουν το έργο τους στην κριτική επιτροπή που αποτελείτο ματαξύ άλλων από τον γνωστό μακιγιέρ Αχιλλέα Χαρίτο, τον πλαστικό Χειρουργό Γιάννη Λύρα, τον σχεδιαστή μόδας Μάκη Τσέλιο, την πλαστική Χειρουργό Δώρα Πετρακοπούλου και εκπροσώπους των διοργανωτών και χορηγών.
Μake up artist of the year ανδείχτηκε η Μαρία Μαβίδου που κέρδισε μία πλήρη διετή υποτροφία σπουδών μακιγιάζ στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, το δεύτερο βραβείο ο Μάνος Κατρίνης και το τρίτο βραβείο η Άννα Παπαδημητρίου. Και οι 3 νικητές κέρδισαν υποτροφίες σπουδών μακιγιάζ στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ και επαγγελματικά προϊόντα προσφορά της KRYOLAN. Οι διοργανωτές ΙΕΚ ΑΚΜΗ και PINK WOMAΝ ανακοίνωσαν ότι ο διαγωνισμός με την τεράστια επιτυχία που σημείωσε αποτελεί πλέον θεσμό και ετοιμάζονται ήδη για την ανακοίνωση του 2ου MAKE UP ARTIST CONTEST.