Διαγωνισμός Σχεδίου Μόδας AKMH-GRAMA

Διαγωνισμός Σχεδίου Μόδας AKMH-GRAMA

pm6032010Την έναρξη του 1ου Διαγωνισμού Σχεδίου Μόδας ΑΚΜΗ-GRAMA για τους σπουδαστές σχεδίου μόδας της Beauty and Fashion Academy του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Βορείου Ελλάδος, ανακοίνωσαν ο Πρόεδρος του Δικτύου Μόδας GRAMA κ. Άρης Βασιλειάδης και ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β.Ελλάδος κ. Σταύρος Καπελιώτης. Στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην οδό Τσιμισκή 14 στη Θεσσαλονίκη, ο Πρόεδρος της GRAMA κ. Άρης Βασιλειάδης παρουσίασε στις σπουδάστριες και στους σπουδαστές σχεδίου μόδας της ΑΚΜΗΣ τις προδιαγραφές του διαγωνισμού, στο πλαίσιο του οποίου, κάθε σπουδάστρια και σπουδαστής θα προετοιμάσει μια πλήρη χειμερινή κολεξιόν με βραδινά και casual γυναικεία ενδύματα. Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των portfolio ορίστηκε η 3η Μαΐου 2010. Σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί εντός του Μαΐου, ο κ. Βασιλειάδης θα ανακοινώσει τη νικήτρια ή το νικητή του διαγωνισμού, που θα λάβει το έπαθλο των 1.000 ευρώ και θα δει τη συλλογή του να εντάσσεται στη χειμερινή κολεξιόν της GRAMA για το 2011. Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β.Ελλάδος κ. Σταύρος Καπελιώτης, δήλωσε σχετικά:
«Ο Διαγωνισμός Σχεδίου Μόδας που ξεκινά σήμερα, είναι το πρώτο βήμα της συνεργασίας που θα έχουμε στο εξής με την GRAMA, στο πλαίσιο του κοινού ενδιαφέροντός μας για τη σωστή και αποτελεσματική διασύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας. Μέλημα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ είναι η διαρκής επαφή με την αγορά εργασίας σε κάθε ειδικότητα, ώστε η ποιότητα των σπουδών και η υποστήριξη που παρέχουμε στους σπουδαστές μας μετά την αποφοίτησή τους, να τους καθιστά ανταγωνιστικούς και περιζήτητους ως επαγγελματίες. Γι` αυτό επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις υψηλού επιπέδου όπως η GRAMA.» Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Δικτύου Μόδας GRAMA κ. Άρης Βασιλειάδης, τόνισε:
«Οι εταιρείες που βλέπουν το μέλλον και προσπαθούν να μετατρέπουν τις περιόδους κρίσης σε περιόδους ευκαιριών, ενδιαφέρονται πάντα για τη συνεργασία με εκπαιδευτικούς οργανισμούς του κύρους της ΑΚΜΗΣ, που μπορούν να παράγουν επαγγελματίες ικανούς να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των καιρών. Πιστεύω πως ο διαγωνισμός σχεδίου μόδας που προκηρύξαμε σήμερα, θα είναι η αρχή μιας μακράς, αμοιβαία αποδοτικής συνεργασίας.»