Μεγάλος Διαγωνισμός με την Sakis Rouvas Collection

Μεγάλος Διαγωνισμός με την Sakis Rouvas Collection

Anonumo111Με concept “Δείξε το ταλέντο σου στο Σάκη και στη δημιουργική ομάδα της Sakis Rouvas Collection, δες το σχέδιό σου να πρωταγωνιστεί στη χειμερινή collection, κέρδισε τις σπουδές σου και κατάκτησε μία θέση στους επόμενους μεγάλους της μόδας”, ξεκίνησε ένας μεγάλος διαγωνισμός ανάδειξης των νέων ταλέντων στο χώρο της μόδας από  το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και τη Sakis Rouvas Collection από τα SPRIDER STORES. Σε μία ακόμη συνεργασία κορυφής, οι δύο μεγάλες εταιρίες αναζητήσαν τα επόμενα ταλέντα που θα κυριαρχήσουν στην ελληνική fashion σκηνή. Οι νικητές έχουν το μοναδικό προνόμιο να δουν το σχέδιό τους να φιλοξενείται στην συλλογή του Σάκη της επόμενης σεζόν και να κερδίσουν πλήρη υποτροφία σπουδών από το ΙΕΚ ΑΚΜH διεκδικώντας και μία λαμπρή σταδιοδρομία κοντά στους μεγάλους της μόδας!

Ο διαγωνισμός έγινε μέσω Web και Social Media και οι υποψήφιοι  «ανέβασαν»  το σχέδιό τους στη σελίδα της Sakis Rouvas Collection στο Facebook.

Τα  καλύτερα σχέδια αναδείχτηκαν με  ηλεκτρονική ψηφοφορία στο Facebook και οι κάτοχοι των τριών καλυτέρων σχεδίων που επιλέχθηκαν από τον Σάκη Ρουβά, τη δημιουργική του ομάδα και εκπροσώπους των διοργανωτών, έχουν λαμπρή εξέλιξη:

1.  Θα δουν το ρούχο τους να μπαίνει στην χειμερινή Sakis Rouvas Collection ,

2.  Θα κερδίσουν υποτροφία σπουδών από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ για να κάνουν το ταλέντο τους επάγγελμα

3.  Θα παραλάβουν το πρώτο κομμάτι από το σχέδιο τους με αφιέρωση από τον Σάκη Ρουβά .