Παγκόσμιο Δίπλωμα CIDESCO INTERNATIONAL

Παγκόσμιο Δίπλωμα CIDESCO INTERNATIONAL

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μόνο για τους απόφοιτους του ΙΕΚ ΑΚΜΗ!
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ανακηρύχθηκε ως η σχολή CIDESCO στην Ελλάδα!  Τι είναι το δίπλωμα CIDESCO
Το Παγκόσμιο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Αισθητικής CIDESCO είναι ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα τύπου MASTER, με παγκόσμια αναγνώριση και διεθνές κύρος στον χώρο της αισθητικής. Ένα μοναδικό προνόμιο των αποφοίτων του ΙΕΚ ΑΚΜΗ αλλά και όλων των επαγγελματιών του κλάδου, το οποίο προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις και τεχνικές πάνω στο αντικείμενο, που εφαρμόζονται ανά τον κόσμο.

Οι διπλωματούχοι CIDESCO απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια, συμμετέχουν σε διεθνή συνέδρια και ημερίδες για να ενημερώνονται για τις εξελίξεις στον χώρο τους. Το Παγκόσμιο Δίπλωμα CIDESCO αποτελεί κορυφαίο τίτλο σπουδών για κάθε Αισθητικό, διευρύνει τους επαγγελματικούς ορίζοντες και προοπτικές και σου εξασφαλίζει επαγγελματική κατοχύρωση στην Ελλάδα και διεθνώς. Πώς αποκτάς το δίπλωμα CIDESCO:
Μετά από ένα εξειδικευμένο εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας το οποίο παρακολουθείς στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αποκτάς την πλήρη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση που απαιτείται για την κατάκτηση του τίτλου σπουδών. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις διεθνείς ακαδημαϊκές και επαγγελματικές απαιτήσεις του κλάδου. Το δίπλωμά σου το αποκτάς μετά από εξετάσεις στην αρμόδια επιτροπή των εκπροσώπων της CIDESCO INTERNATIONAL, η οποία έρχεται στην Ελλάδα ειδικά για την πραγματοποίηση των εξετάσεων.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα προετοιμασίας:

• Αισθητική

• Μακιγιάζ

• Μανικιούρ/Πεντικιούρ

• Εξειδικευμένες περιποιήσεις προσώπου και σώματος 

• Μία διπλωματική εργασία, η οποία ολοκληρώνεται κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και παραδίδεται την ημέρα των εξετάσεων.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μόνο για τους απόφοιτους του ΙΕΚ ΑΚΜΗ!