Πρώτο βραβείο στο Διαγωνισμό Heering Accesorize 2009

Πρώτο βραβείο στο Διαγωνισμό Heering Accesorize 2009

Παγκόσμια Διάκριση για το Beauty & Fashion Academy του ΙΕΚ ΑΚΜΗ! Μια ακόμη διάκριση για το Beauty & Fashion Academy του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στον Παγκόσμιο διαγωνισμό Accessorize 2009 από το Heering Cherry Liquer.
Ο τελειόφοιτος σπουδαστής Λουκάς Αλιφραγκής κατέκτησε το πρώτο βραβείο, διεκδικώντας χρηματικό έπαθλο και « το χρυσό » εισιτήριο για το Μεγάλο Τελικό του Accessorize 2009 που θα πραγματοποιηθεί στο ιστορικό Raffles Hotel, στη Σιγκαπούρη, το καλοκαίρι του 2009. Εκεί θα παρουσιάσουν τα «cocktail» τους φορέματα και ποτά, απολαμβάνοντας μία μοναδική εμπειρία και ευκαιρία διεθνούς προβολής.
Ο διαγωνισμός Accessorize 2009 του Heering Cherry Liqueur πραγματοποιείται σε 16 χώρες ( ΗΠΑ, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Ιταλία, Ελλάδα, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Δανία, Ισπανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ελβετία ). Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ένωσης Barmen Ελλάδος. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 15 σπουδαστές και σπουδάστριες σχολών, οι οποίοι με ελεύθερη βούληση εμπνεύστηκαν σε 5 κατηγορίες cocktail: classic, romantic, exotic, vintage, dramatic και rock & roll.
O τελικός του διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε στα ιδιόκτητα atelie του IEK AKMH με κριτές τους: Μάκη Τσέλιο - Σχεδιαστή Μόδας και Καθηγητή του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Μαίρη Βογιατζή – Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου Καρούλια και Ερατώ Αποστολίδου – Αssistant Brand Manager Ηeering.