Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στα μεγάλα events της Μόδας

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στα μεγάλα events της Μόδας

Οι Σχεδιαστές Μόδας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στα Backstage της ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΟΔΑΣ
Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι Σχεδιαστές Μόδας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ βρέθηκαν στο επίκεντρο των διεθνών εξελίξεων του χώρου της μόδας ακριβώς τη στιγμή της δράσης για τους Διεθνείς Οίκους που καθορίζουν τις τάσεις, τις εξελίξεις αλλά και τη δημιουργία νέων κάθε φορά δεδομένων, μέσα από τις επιδείξεις του Γαλλικού Fashion Week στο CARROUSEL DU LOUVRE στο Παρίσι.
Οι νέοι fashion designers προσκεκλημένοι από το παγκόσμιας φήμης Κολλέγιο ELIE SAAB έζησαν από κοντά τον πυρετό της προετοιμασίας στα backstages ως Αμπιγιέρ της ταλαντούχας νέας σχεδιάστριας SAKINA M’SA στην προσωπική της επίδειξη PRET A PORTE! ενώ θαύμασαν από κοντά τις πλέον ονομαστές δημιουργίες της Σχολής το Σάββατο 1 Μαρτίου. Παράλληλα συνάντησαν κορυφαίους δημιουργούς ενώ γνωρίστηκαν προσωπικά με την Γιαπωνέζα σχεδιάστρια YOKI TORI, παρακολούθησαν τις επιδείξεις, συνεργάσθηκαν με μελλοντικούς τους συναδέλφους από τους μεγάλους Οίκους, ένοιωσαν λεπτό προς λεπτό τον πυρετό της προετοιμασίας και την κορύφωση της δημιουργίας στην πασαρέλα.
Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Φωτογραφήθηκαν από Γάλλους δημοσιογράφους Μόδας, ενώ το Γαλλικό Fashion TV τράβηξε πλάνα με τίτλο «Ελληνική Αποστολή Μόδας από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ». Το πενταήμερο ταξίδι των σπουδαστών ολοκληρώθηκε με ξενάγηση σε όλους τους γνωστούς Οίκους Μόδας, CHANEL, PUCCI, LUI VUITOON, JEAN PAUL GAULTIER, DIOR & YVES SAINT LAURENT.
Η Γαλλική Εβδομάδα Μόδας πραγματοποιήθηκε φέτος από τις 29 Φεβρουαρίου έως και 3 Μαρτίου και σε αυτήν παρέλασαν όλοι οι καταξιωμένοι σχεδιαστές όπως KENZO, Guy Laroche, Comme des Garcons, Louis Vuitton, Chanel, Oscar de la Renta, Valentino κ.ά.
Από την haute couture ως το prêt a porter οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ απέκτησαν την εμπειρία των πιο απαιτητικών κορυφαίων διοργανώσεων, εμπειρία ανεκτίμητη που σκοπεύουν να την χρησιμοποιήσουν στην προσωπική τους επίδειξη τον Ιούνιο!