Μισθοδοσία Εργαζομένων - Μεταβολές με Βάση Ν.38452010

Μισθοδοσία Εργαζομένων - Μεταβολές με Βάση Ν.38452010

Ο Εκπαιδευτικός όμιλος ΑΚΜΗ, στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης των σπουδαστών του Τομέα Οικονομίας Διοίκησης για τις τρέχοντες εξελίξεις στο τομέα των εργασιακών σχέσεων, πραγματοποίησε ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα «ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ Ν.3845/2010».

Ο Εισηγητής, ανέλυσε στους σπουδαστές του εκπαιδευτηρίου το φάσμα εργασιών του τμήματος μισθοδοσίας, τις τελευταίες αλλαγές που έχουν επέλθει σε θέματα μισθοδοσίας με βάση το Ν.3845/2010 και αναφέρθηκε σε γενικότερα θέματα που αφορούν τα στοιχεία που απαιτείται να γνωρίζει ένα στέλεχος που ασχολείται  με θέματα μισθοδοσίας προσωπικού μιας επιχείρησης.

Τέλος, απάντησε στις ερωτήσεις – ανησυχίες των φοιτητών γύρω από τις πρόσφατες εξελίξεις και το μέλλον των εργασιακών θεμάτων. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Οδυσσέας Ελύτης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή σπουδαστών, οι οποίοι έδειξαν το ενδιαφέρον τους καθώς και ανάπτυξαν τους προβληματισμούς τους σχετικά με φλέγον θέματα της αγοράς όπως οι κρίσιμες αλλαγές στο τομέα των μισθοδοτικών  θεμάτων.