Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β. Ελλάδος στο Makro

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β. Ελλάδος στο Makro

Την ευκαιρία να επισκεφθούν το πολυκατάστημα Makro στη Θεσσαλονίκη είχαν οι σπουδαστές του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης με αφορμή το μάθημά τους Διοίκηση Marketing.

Συνοδευόμενοι από τον καθηγητή τους κ. Βασίλη Νιγδέλη, οι σπουδαστές βρέθηκαν στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Makro όπου με τη βοήθεια του διευθυντή του καταστήματος κ. Α. Μολφέτα, του διευθυντή ανάπτυξης πελατών κ. Γ. Κουγιώνη, του διευθυντή φρέσκων τροφίμων κ. Η. Φλογέρα και της διευθύντριας προσωπικού κ. Βουτσά, ξεναγήθηκαν αρχικά στα τμήματα τροφίμων, ενημερώθηκαν για τη λειτουργία τους ενώ προχώρησαν και στο τμήμα προϊόντων πώλησης με μειωμένη τιμή όπου οι σπουδαστές, με τη βοήθεια των αρμόδιων τομεαρχών προσέγγισαν τον τρόπο και τη λογική της προώθησής τους.

Μετά την ξενάγηση, οι σπουδαστές βρέθηκαν στο τμήμα της διοίκησης του Makro όπου παρακολούθησαν ειδική προβολή η οποία περιλάμβανε αναλυτική παρουσίαση του καταστήματος, τον τρόπο λειτουργίας του αλλά και τους τρόπους εξυπηρέτησης των πελατών του.

Η εμπειρία που αποκόμισαν οι σπουδαστές από την επίσκεψη αυτή, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για αυτούς καθώς μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους θα κληθούν να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.