Τα μυστικά της επικοινωνίας από την ADEL

Τα μυστικά της επικοινωνίας από την ADEL

Η ADEL SAATCHI & SAATCHI, η διαφημιστική εταιρία με τις μεγαλύτερες Ελληνικές και Διεθνείς Διακρίσεις και πολλές περγαμηνές για την αποτελεσματικότητα της, παρουσίασε σε σειρά σεμιναρίων και με διαδραστική μέθοδο στους σπουδαστές Marketing & Διαφήμισης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, τη συναρπαστική διαδρομή που μεσολαβεί από το briefing του πελάτη στη δημιουργική ιδέα και κατόπιν στην υλοποίηση.

Με γενικό τίτλο «Η Δύναμη της Επικοινωνίας», κορυφαία στελέχη της ADEL SAATCHI & SAATCHI αποκάλυψαν την καθημερινότητα, τις αγωνίες, το κλίμα και τα μυστικά της διαφήμισης, παρουσίασαν case studies και δημιούργησαν μαζί με τους σπουδαστές την ιδανική καμπάνια.

Μοναδική στιγμή των Σεμιναρίων, η αποκάλυψη της μεθόδου «μετατροπής» ενός «άψυχου» Προϊόντος, σε Μάρκα (Brand). Μία διαδικασία που όταν επιτυγχάνει το στόχο της, προκαλεί εκτός από προτίμηση, ενθουσιασμό, συγκίνηση και πολλές φορές πάθος για τη μάρκα.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε προσωπικές συζητήσεις με την ομάδα της ADEL, εξεδήλωσαν το ενδιαφέρον και έλαβαν τη διαβεβαίωση για τη συνέχιση των σεμιναρίων σε αυτό το συναρπαστικό αντικείμενο.