Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β. Ελλάδος στην εκδήλωση του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ. με θέμα «Περιβάλλω το περιβάλλον με αγάπη»

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β. Ελλάδος στην εκδήλωση του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ. με θέμα «Περιβάλλω το περιβάλλον με αγάπη»

 

Την Κυριακή 7 Ιουνίουστο Δημαρχείο Θεσσαλονίκηςπραγματοποιήθηκε εκδήλωση του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.(Οργανισμός Βρεφονηπιακής Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας) με θέμα «Περιβάλλω το περιβάλλον με αγάπη», στέλνοντας ένα μήνυμα για την παγκόσμια ημέρα του περιβάλλοντος.

Στην εκδήλωση, εκπροσωπήθηκε και το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β. Ελλάδοςμέσω των σπουδαστών των τμημάτων Δημοσιογραφίαςκαι Φωτογραφίας. Οι σπουδαστές Δημοσιογραφίαςμε επαγγελματισμό και όρεξη, κάλυψαν επικοινωνιακά την εκδήλωση, με εκτενή ρεπορτάζ και πολλές συνεντεύξεις. Οι σπουδαστές Φωτογραφίαςανέλαβαν το φωτορεπορτάζ της εκδήλωσης, με απόλυτη επιτυχία, φωτογραφίζοντας συμμετέχοντες και τις κατασκευές τους και σαν τελικό αποτέλεσμα των προσπαθειών τους, υπήρξαν φωτογραφίες υψηλού επαγγελματικού επιπέδου.

Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ διοργάνωσαν άρτια την  εκδήλωση, η οποία περιελάμβανε κουκλοθέατρο, μουσικά παιχνίδια και «περιβαλλοντικές κατασκευές». Οι μικροί μαθητές που συμμετείχαν στην εκδήλωση, έκλεψαν την παράσταση με την ενεργή συμμετοχή τους και την αγάπη που επέδειξαν για το περιβάλλον.

Ο πρόεδρος του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ Γιώργος Αρβανίτης με δηλώσεις του τόνισε : «Σήμερα βλέπουμε το παιδαγωγικό έργο του εκπαιδευτικού προσωπικού και της διοίκησης και τον τρόπο με τον οποίο αγκαλιάζουμε το περιβάλλον με αγάπη. Σε αυτή την μικρή ηλικία μπαίνουν οι βάσεις για την ευαισθησία που πρέπει να έχουμε για το περιβάλλον». Επιπλέον για την δράση του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ επισήμανε ότι «Ο Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ είναι νομικό πρόσωπο του Δήμου Θεσσαλονίκης και έχει στην εποπτεία του 10 παιδικούς σταθμούς στο πολεοδομικό συγκρότημα εντός ορίων του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών που παρέχει αυξάνει κάθε χρόνο τη ζήτηση των γονέων με συνέπεια να υπάρχει αύξηση των τμημάτων στους παιδικούς σταθμούς».

Στο τέλος της εκδήλωσης όλοι, εργαζόμενοι και μαθητές των παιδικών σταθμών έστειλαν ηχηρό μήνυμα υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος.