ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

ΣΠΟΥΔΕΣΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΩΝ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

ΣΠΟΥΔΕΣΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΩΝ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

Σπούδασε Παραϊατρικά Επαγγέλματα στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Ο τομέας των Παραϊατρικών  Επαγγελμάτων στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, παρέχει Κρατικό Πτυχίο και 10 μοναδικά προγράμματα εξειδίκευσης στον χώρο της Υγείας.  Η καριέρα σου ως επαγγελματίας Υγείας είναι σίγουρα απαιτητική, ενώ προϋποθέτει έντονους ρυθμούς εργασίας και μια προσωπικότητα που χαρακτηρίζεται από οργανωτικότητα, υπευθυνότητα, ψυχικό σθένος, ενσυναίσθηση και κοινωνικές δεξιότητες. Η διάθεση προσφοράς προς το συνάνθρωπο και η ανάγκη να θέτεις τον εαυτό σου στην υπηρεσία όλων εκείνων που νοσούν, αποτελούν βασική προϋπόθεση για να επιλέξεις ένα από τα επαγγέλματα Υγείας. Επιλέγοντάς τα στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, έχεις κατοχυρώσει σπουδές υψηλού επιπέδου από καταξιωμένους επιστήμονες, ασυναγώνιστη hands-on εμπειρία σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια  και μια σταθερή και εξασφαλισμένη επαγγελματική σταδιοδρομία σε έναν από τους πλέον περιζήτητους κλάδους με την υπογραφή του μεγαλύτερου ΙΕΚ της Ελλάδας.

Πρακτική άσκηση & επαγγελματική αποκατάσταση στα μεγαλύτερα ιδιωτικά & δημόσια Νοσοκομεία στην Ελλάδα.
01
Εκπαίδευση από καταξιωμένους επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της Υγείας.
02
Υπερσύγχρονες εργαστηριακές εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν ειδικό θάλαμο προσομοίωσης πραγματικών περιστατικών, εξοπλισμένο με προπλάσματα & μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.
03
Δυνατότητα εξασφάλισης διεθνών πιστοποιήσεων αιχμής σε συνεργασία με κορυφαία διαγνωστικά κέντρα.
04
Διαρκής καθοδήγηση από προσωπικό Σύμβουλο Καριέρας στο πληρέστερο Interactive Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας στην Ελλάδα.
05
Δυνατότητα συνέχισης σπουδών για απόκτηση Πανεπιστημιακού Πτυχίου (Bachelor) στα ελληνικά στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο.
06

Tomes-Eidikotita