Κατηγορίες
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ Σεμινάρια ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΡΗΤΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΟΔΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Restaurant Operations

SEMINARRestaurant
Operations

SEMINARRestaurant
Operations

Ένα πρόγραμμα μετεκπαίδευσης υψηλών προδιαγραφών σε συνεργασία με το AHLEI, το Νο1 Αμερικανικό Ινστιτούτο Τουριστικής Εκπαίδευσης που εκπροσωπεί πάνω από το 50% της βιομηχανίας της Φιλοξενίας παγκοσμίως. O συγκεκριμένος κύκλος μαθημάτων απευθύνεται σε όσους επιθυμούν μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία στο χώρο της διοίκησης επιχειρήσεων μαζικής εστίασης, αναπτύσσοντας τις απαραίτητες δεξιότητες που απαιτεί ο κλάδος. Οι υποψήφιοι έρχονται σε επαφή με όλες τις πτυχές λειτουργίας της επιχείρησης, από το marketing, το σχεδιασμό του μενού, την κοστολόγηση, τη διαχείριση του προϋπολογισμού για τις δαπάνες προμηθειών, μέχρι και τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων προς τον πελάτη υπηρεσιών.

ΕΝΑΡΞΗ
30/11/2021
Εισηγητής
Mrs. Dora Kossifa, Food & Beverage Specialist
INFO - ΕΓΓΡΑΦΕΣ
κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης
Πατησίων 125| 4ος Όροφος | τηλ. 2108834017
Διάρκεια
10 εβδομάδες
Διεξαγωγή
Πατησίων 125, 4ος όροφος , @Kumquat restaurant

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

• Υποδοχή Πελατών & Ταξιθεσία
• Σερβίρισμα Ποτών & Γευμάτων – Έλεγχος Τραπεζιών
• Βασικές Οδηγίες Ασφάλειας & Υγιεινής
• Παρουσίαση του Λογαριασμού στους Πελάτες & Είσπραξη Πληρωμής

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ
Σπουδαστές και αποφοίτους που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να αναβαθμίσουν το βιογραφικό τους

Στελέχη του επισιτιστικού τομέα που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν και γνωρίσουν όλες τις νέες εξελίξεις της αγοράς

Σεμινάριο εσωτερική – /any_seminar/