COOK GOURMET athina fbpostnew“COOKGOURMET”

Ταχύρρυθμο Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης στη Μαγειρική

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 200 ώρες

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Νοέμβριος 2017

Προσοχή! Περιορισμένος Αριθμός Θέσεων (20 άτομα Max.)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σου στην ειδικότητα του Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρα και γνωρίζοντας τις τάσεις της Γαστρονομίας, η ΑΚΜΗ δημιούργησε το COOKGOURMET, ένα πρόγραμμα εξειδίκευσης με στόχο να λάβεις ολοκληρωμένες γνώσεις της μοντέρνας υψηλής Γαστρονομίας.

Ταλαντούχοι και καταξιωμένοι chef θα συνδυάσουν τις άριστες και εξεζητημένες πρώτες ύλες με ιδιαίτερες τεχνικές και καινοτόμο foodstyling.

Πιάτα αστέρων Michelin, αποδόμηση συνταγών και νέες τάσεις στην παρουσίαση εδεσμάτων, μοριακή γαστρονομία,  σύνθεση fusionmenus με την χρήση του Pacojet, Sous-vide, Thermomix, Siphon και άλλων μηχανημάτων είναι μέρη του COOKGOURMET.

Παράλληλα θα διδαχθείς ειδικές τεχνικές στην κοπή και επεξεργασία των κρεάτων (καπνίσματα, αλλαντικά, κ.α) καθώς και θα αποκομίσεις εξειδικευμένες  γνώσεις στις νέες τάσεις της αγοράς.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

  1. ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ - ΑΛΛΙΠΑΣΤΑ
  1. SΟUS VIDE( ΨΗΣΙΜΟ ΣΕ ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ ΣΕ ΥΔΡΟΛΟΥΤΡΟ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ)
  1. ΣΚΑΛΙΣΜΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ - ΦΡΟΥΤΩΝ
  1. ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
  1. VEGETERIAN, VEGAN, SUPER FOODS , ΩΜΟΦΑΓΙΑ, GLUTEN FREE
  1. GOURMET, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ-ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
  1. ΜΟΡΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
  1. ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΖΩΩΝ
  1. ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΨΑΡΙΩΝ (ΚΑΡΠΑΤΣΙΟ, ΣΕΒΙΤΣΕ, ΤΑΡΤΑΡ)

 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ: Απευθύνεται σε εργαζόμενους στον τομέα του επισιτισμού, σε αποφοίτους ιδιωτικών και δημοσίων ΙΕΚ, σε αποφοίτους δημοσίων ΟΤΕΚ, σε αποφοίτους ΟΑΕΔ, σε απόφοιτους Λυκείου και σε όσους σπουδαστές και επαγγελματίες επιζητούν εξειδικευμένες advanced γνώσεις γύρω από τη μαγειρική

 

ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ:

  • Παροχή συσσωρευμένων γνώσεων οι οποίες αποκτούνται τουλάχιστον με 5ετή εμπειρία και σε εξειδικευμένες εταιρίες.
  • Διδάσκονται προγράμματα που δεν υπάρχουν στην αγορά.
  • Χορήγηση βεβαίωσης παρακολούθησης για τον εμπλουτισμό του βιογραφικού των συμμετεχόντων.
  • Η Πρώτη και Μοναδική πανελλαδική σχολή στην Ελλάδα μέλος του WORLD ASSOCIATION OF CHEF SOCIETIES.
  • H μόνη σχολή που βραβεύτηκε από την Ελληνική Ακαδημία Γαστρονομίας «Οι φίλοι του Διονύσου», μέλος της ΙΝΤΕRNATIONAL ACADEMY OF GASTRONOMY
  • Διαθέτουμε τις πλέον Σύγχρονες Εγκαταστάσεις και Εργαστήρια με τον Τελειότερο Εξοπλισμό στα πρότυπα των μεγαλύτερων επισιτιστικών μονάδων.
  • Η μόνη σχολή στο ΒΙΒΛΙΟ GUINNESS.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ: απορρόφηση σε gourmet εστιατόρια, ξενοδοχειακές μονάδες, λειτουργία ιδιόκτητου εστιατορίου  και private chef 

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας:

2) Καλέστε στο 210 88 34 017, 2108224074 Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: Σύμβουλοι Εκπαίδευσης, κα Πένη Δαρδαμάνη  5ος όροφος

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής (Πατησίων 125, Αθήνα)