PASTRY GOURMET athina fbpost“PASTRY GOURMET”

Ταχύρρυθμο Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης στη Ζαχαροπλαστική

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 120 ώρες

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2018

Προσοχή! Περιορισμένος Αριθμός Θέσεων (23 άτομα Max.)

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σου στην ειδικότητα του Τεχνικού Aρτοποιού – Ζαχαροπλαστικής και γνωρίζοντας τις τάσεις της εποχής, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ δημιούργησε το PASTRYGOURMET, ένα πρόγραμμα εξειδίκευσης με στόχο να παρέχει στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένες advanced γνώσεις της μοντέρνας ζαχαροπλαστικής.

Ταλαντούχοι και καταξιωμένοι pastrychef θα συνδυάσουν τις άριστες και εξεζητημένες πρώτες ύλες με ιδιαίτερες τεχνικές και καινοτόμο foodstyling σε gourmet επιδόρπια alacarte εστιατορίων.

Προχωρημένες καλλιτεχνικές τεχνικές σοκολάτας, καραμέλας καθώς και ζαχαρόπαστας , εστιατορικά επιδόρπια με την χρήση του Pacojet, Thermomix και άλλων μηχανημάτων είναι μέρη του PASTRYGOURMET.

Παράλληλα θα διδαχθείς καλλιτεχνική αρτοποιία σε νεκρή ζύμη, διεθνή αρτοποιία  καθώς και θα αποκομίσεις βασικές γνώσεις στην οργάνωση και διοίκηση επισιτιστικών μονάδων – μονάδων μαζικής εστίασης (catering).

 

 

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

  • ΣΟΚΟΛΑΤΑ
  • ΠΑΣΤΑ ΖΑΧΑΡΗΣ
  • ΚΑΡΑΜΕΛΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ
  • ΣΚΑΛΙΣΜΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΩΝ ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΕ
  • ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΣΤΗΣΙΜΟ ΜΠΟΥΦΕ (ΝΕΚΡΕΣ ΖΥΜΕΣ)
  • ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ ΓΙΑ CATERING
  • ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑΚΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ
  • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΙΞΗΣ ΖΥΜΗΣ

 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ: Απευθύνεται σε εργαζόμενους στον τομέα του επισιτισμού, σε αποφοίτους ιδιωτικών και δημοσίων ΙΕΚ, σε αποφοίτους δημοσίων ΟΤΕΚ, σε αποφοίτους ΟΑΕΔ, σε απόφοιτους Λυκείου και σε όσους σπουδαστές και επαγγελματίες επιζητούν εξειδικευμένες advanced γνώσεις γύρω από τη ζαχαροπλαστική.

 

ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ:

  • Παροχή συσσωρευμένων γνώσεων οι οποίες αποκτούνται τουλάχιστον με 5ετή εμπειρία και σε εξειδικευμένες εταιρίες.
  • Διδάσκονται προγράμματα που δεν υπάρχουν στην αγορά.
  • Χορήγηση βεβαίωσης παρακολούθησης για τον εμπλουτισμό του βιογραφικού των συμμετεχόντων.
  • Η Πρώτη και Μοναδική πανελλαδική σχολή στην Ελλάδα μέλος του WORLD ASSOCIATION OF CHEF SOCIETIES.
  • H μόνη πανελλαδική σχολή που βραβεύτηκε από την Ελληνική Ακαδημία Γαστρονομίας «Οι φίλοι του Διονύσου», μέλος της ΙΝΤΕRNATIONALACADEMYOFGASTRONOMY
  • Διαθέτουμε τις πλέον Σύγχρονες Εγκαταστάσεις και Εργαστήρια με τον Τελειότερο Εξοπλισμό στα πρότυπα των μεγαλύτερων επισιτιστικών μονάδων.
  • Η μόνη σχολή στο ΒΙΒΛΙΟ GUINNESS.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ:απορρόφηση σε gourmet εστιατόρια, ξενοδοχειακές μονάδες, λειτουργία ιδιόκτητου ζαχαροπλαστείου-αρτοποιείου  και private chef 

 

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας:

2) Καλέστε στο 210 88 34 017, 2108224074 Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: Σύμβουλοι Εκπαίδευσης, κα Πένη Δαρδαμάνη  5ος όροφος

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής (Πατησίων 125, Αθήνα)