alertas zaxaroplastiki thess fbpostv30

“Σύγχρονη δημιουργική ζαχαροπλαστική”

Σεμινάριο με τον καταξιωμένο Pastry Chef, Διονύση Αλέρτα

 

Ημερομηνία Διεξαγωγής:

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου| 17.00 – 21.00

Διάρκεια: 4 ώρες 

Θεματικές Ενότητες :

  • Τριπλό κέικ σοκολάτας με γέμιση μακαρόνια κάστανο/πεκάν & τραγανή επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος
  • Φινανσιέ λεμόνι με κρεμά passion fruit, καμένη μαρέγκα και φρέσκα φραμπουάζ
  • suprême καραμέλα/βανίλια με creme bitter σοκολάτα και επικάλυψη κακάο

 

Εισηγητής και ιδιότητα εισηγητών: 

Διονύσης Αλέρτας, Pastry Chef  

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σε σπουδαστές – αποφοίτους – επαγγελματίες του τομέα Τουρισμού & Εστίασης.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

2) Καλέστε στο 2310 260 200, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: κ. Χριστοδούλου (2ος όροφος)

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής (Τσιμισκή 14, Θεσσαλονίκη)