l 212azarou seafood athina fbpost

“ΤΗΕ SEA FOOD MASTERCLASS

από τον βραβευμένο με αστέρι Michelin, Λευτέρη Λαζάρου

στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα

 

Ημερομηνία Διεξαγωγής:

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου | 15:00 – 19:00

Θεματικές Ενότητες :

  • Φρέσκος τόνος σε φύλλα κρούστας & σαλάτα
  • Καρπάτσο λαβράκι με φύκια wakame

 
Εισηγητής: 

Λευτέρης Λαζάρου, βραβευμένος με αστέρι Michelin, chef – ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Βαρούλκο» 

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σπουδαστές μαγειρικής
  • Επαγγελματίες Chef
  • Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης και ξενοδοχείων

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

2) Καλέστε στο 210 8834017, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες: κ. Π. Κορτσινίδης, 5ος όροφος

Εγγραφές: Σύμβουλοι Σπουδών

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής: Πατησίων 125, Αθήνα