DUCASSE brunch fbpost2qwd23ewd

 

ALAIN DUCASSE EDUCATION

‘BREAKFAST & BRUNCH’

Προσοχή! Το νέο 4ήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι ήδη sold - out!
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή προκειμένου να μπουν στη λίστα αναμονής.

Διεξαγωγή: 19 – 21 Φεβρουαρίου 2019 |10.00 π.μ. – 16.00 μ.μ.

Διάρκεια: 18 ώρες

Τόπος διεξαγωγής: ΟΔΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ – Κασσάνδρας & Καστοριάς - Βοτανικός

Τύπος προγράμματος: Demonstration

Για μία ακόμη χρονιά, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε συνεργασία με την Gastronomy Essentials διοργανώνει ένα μοναδικό πρόγραμμα από την Ducasse Education, όπου οι επαγγελματίες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις νέες παγκόσμιες τάσεις γύρω από τα Brunches και τα Πρωινά.

Στο τριήμερο 19-21 Φεβρουαρίου 2019 θα παρουσιαστούν τα εξής :

  • Δημιουργία αλμυρών συνταγών, ζεστών & κρύων, εμπνευσμένων από τις νέες παγκόσμιες τάσεις brunches και πρωινών.
  • Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχεδιασμένο με καινοτόμες συνταγές για αυγά, σαλάτες και ψωμιά λαμβάνοντας υπόψιν την πρακτική μεθοδολογία της οργάνωσης και των τεχνικών γύρω από το brunch και τα πρωινά.


Παραδείγματα αλμυρών συνταγών που θα παρουσιαστούν :

  • Αυγό κατσαρόλας σπανάκι/μπέικον
  • Ποσέ αυγό broccetti


Παραδείγματα γλυκών συνταγών που θα παρουσιαστούν :

  • Madeleine, αλείμματα
  • Κρούστες Choux
  • Φρέσκα φρούτα με τζίντζερ & λεμονόχορτο


E
ισήγηση:

Bastien Ancelet, Chef Ducasse Education

* Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης καθώς και σημειώσεις με όλες τις συνταγές που θα παρουσιαστούν και τις 3 ημέρες.

* Το πρόγραμμα επιδοτείται από το INSETE

Διοργανωτής : ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Συντονιστής : Gastronomy Essentials

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

2) Καλέστε απο Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00 στα παρακάτω τηλέφωνα.

  • ΑΘΗΝΑ: 210-8224074
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ: 210 8224074
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 2310-260200
  • ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: 2810-300900
  • ΛΑΡΙΣΑ: 2410-660400

 

xd1234567origoinewyyyyyy212