apo ti thalassa sti gi larisa fbposqwd3221322321t

«Ελληνική δημιουργική κουζίνα»

από τη θάλασσα… στη γη

 

Ημερομηνία Διεξαγωγής:

Πέμπτη 24 & Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019| 14:30 – 20:30

Διάρκεια: 12 ώρες

Θεματικές Ενότητες :

Μέρα 1η

Από την Θάλασσα

  • Χταπόδι/Στιφάδο/Ταραμάς γαρίδας/Μοσχολέμονο
  • Αστακός/Κρέμα βερίκοκο/Πράσο/Ελιές/
  • Τόνος/Παντζάρι σε 2 υφές /Αφρός ξινόμηλου/
  • Παλαμίδα καπνιστή/ Σπετσιώτα/ Μους μελιτζάνας
  • Χτένια σε καπνιστό βούτυρο/Αφρός κουνουπιδιού/Σαλάμι Λευκάδος


Μέρα 2η

Από την γη

  • Μοσχαρίσια μάγουλα/Σοφιγάδο
  • Ζαρκάδι/Ζύμη πάπρικας/Αφρός πατάτας/Καπνιστό Μετσοβόνε
  • Ορτύκι/Μορχέλες/Καγιανάς/Σουτζούκι
  • Αρνί/sous vide/Σταμναγκάθι/Φρικασέ
  • Κόκκορας/Παστιτσάδα/Κρέμα μαϊντανού

 

Εισηγητής: 

Ιωάννης Παναγιωτίδης, Executive Chef

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σπουδαστές μαγειρικής
  • Επαγγελματίες Chef
  • Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης και ξενοδοχείων

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

2) Καλέστε στο 2410 660 400, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00

Πληροφορίες: κ. Θάνος Καλογιάννης

Εγγραφές: Σύμβουλοι Σπουδών

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής: 6ο χλμ. Λάρισας - Νίκαιας